Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καταπληκτικά νέα.

Εύχομαι να έχω και εγώ την τύχη σου. Θα ήθελα πολύ νέα εγκυμοσύνη και μάλιστα με δίδυμα.

Θα δούμε τι θα πει ο Θεούλης. Θα μας στείλει και εμάς το δωράκι του ?

Σου εύχομαι τα καλύτερα...

Καλή εγκυμοσύνη.

Δημοσίευση

Κι όμως... συμβαίνει!! Πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Να χαίρεσαι και τα παιδάκια που ήδη έχεις.. Και να είστε όλοι υγιείς!! Εύχομαι να όλα να είναι τέλεια μέχρι το τέλος και να έχεις μια ήρεμη κι ευχάριστη εγκυμοσύνη!! Μου θύμισες την ιστορία μιας γνωστής μου, όπου έκανε δίδυμα κοριτσάκια με σπερματέγχυση και μετά από 1 χρόνο έμεινε έγκυος φυσιολογικά χωρίς καν να το έχει στο πρόγραμμα κι έκανε και 1 αγοράκι!! Με το καλό ... εύχομαι!! Και να ξέρεις πως κι εμένα είστε το γούρι μου!!

cats.gif

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ!!ΣΥΧΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!:P ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.;) ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!:P :P

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και ευχομαι σε οσες περημενουν με το καλο και σε οσες ακομα προσπαθουν ολα να πανε συντομα καλα. εμεις ειμαστε καλα μπηκα αισιως στον τριτο μηνα και προχωραω!!!!!!

φιλακια σε ολες και ευχαριστω για τα καλα σας λογια:laugh: B)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!:woohoo: :woohoo: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!:cheer::P

newmama έγραψε:

γεια σας.ειμαι καινουργια στην παρεα σας.μετα απο 3,5 χρονια προσπαθειας ειμαι κι εγω εγκυος.περιμενουμε το αγορακι μας με λαχταρα!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λέτε κι εγώ να θέλω κατι για την tsh?Αυτος ο ενδοκρινολογος δεν ειπε κατι, εχω και οζωδη μορφή θυρεοειδους λόγω κληρονομικοτητας, αλλα  μια χαρά ειναι και ο κύκλος μου.Αν δεν δω φως θα ξαναψαχτω, εκτός αν ειναι αλλού το προβλημα.Το σπερμα λέτε διορθωνεται εύκολα αν υπαρχει θέμα?
    • Για την προλακτινη δεν ξέρω αλλά αν οι γιατροί σου λένε ότι είσαι οκ δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Την TSH σίγουρα την θέλουν χαμηλά. Εμενα ο εξωσωματικός μου έλεγε ιδανικά να είναι κάτω από 2. Με το καλό η ετ !!!
    • Με το καλό τα μωράκια σου!! Εγώ γέννησα τα δίδυμα Θεσσαλονίκη στο Διαβαλκανικό με το γιατρό μου. Ολα πήγαν μια χαρά!! Αν γεννήσεις πρόωρα εξαρτάται στο αν η ιδιωτική κλινική έχει μενν κ από ποια εβδομάδα δέχεται. Αν δεν έχει τα μωρά θα πάνε στο Πανεπιστημιακό.Για το ΙΑΣΩ δεν έχω εικόνα αλλά στο Πανεπιστημιακό γέννησε μια φίλη μου κ τα 3 της παιδιά με δικό της γιατρό και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη.
    • Η γυναικολογος μου ειπε οτι 2.50 και κατω πρεπει να ειναι.Εγώ ωορρηξια κάνω το εχω επιβεβαιωσει στη γυναικολογο.Ο ενδοκρινολογος ειπε δεν χρειάζεται κατι για ψαξιμο ουτε περαιτερω εξέταση μου.εβαλε, κ εγώ είχα μια.φορα ανεβασμενη προλακτινη 38 μετα επεσε στο 23 οποτε μάλλον λόγω αγχους.Σκέφτομαι να τ ξαναμετρησω ή να παρω και δεύτερη γνώμη οταν βγει το σπερμοδιαγραμμα και ειναι καλό.Ο ενδοκρινολογος μου ειπε βλεποντας ολες τις μετεησεις οτι ειναι πολυ καλές και η Αμη, τώρα αυτο μενει...
    • Με το καλό τα παιδάκια σου! Αν πας σε δημόσιο στην Αθήνα καλό είναι να έχεις βρει κάποιον γιατρο εκ των προτέρων να σε δρομολογήσει για να τύχεις καλύτερης αντιμετώπισης, ειδικά με δίδυμα καλό είναι να έχεις τον γιατρό σου εκεί μέσα γιατί οι εμπειρίες που έχω ακούσει αφορουν όλο το φάσμα από χείριστες έως πολύ καλές επομένως καλό είναι να μπορείς να απευθύνεσαι κάπου συγκεκριμένα. Μεταξύ Έλενα και Αλεξάνδρα το Έλενα είναι σαφώς καλύτερο σε υποδομές αλλά δεν είναι πολύ έμπειρο σε κυήσεις υψηλού κινδύνου και δυστυχώς όπως ξέρεις μια δίδυμη κύηση πάντα ενέχει την πιθανότητα ανάγκης υποστήριξης των νεογνών. Σε αυτό το Αλεξάνδρα είναι αδιαμφισβήτητα πιο έμπειρο αλλά έχω ακούσει πολλά ενίοτε για άσχημες συμπεριφορές που φαντάζομαι εξαρτάται από το που θα πέσεις. Στα δημόσια επίσης υπάρχει η πιθανότητα να είναι γεμάτη η μονάδα εντατικής νοσηλειας νεογνών και να πρέπει τα μωρά να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο ενώ η μαμά μένει στο μαιευτήριο που γέννησε. Στο ιδιωτικό σαφώς αυτό δε συμβαίνει. Εν ολίγοις παρόλο που εγώ γέννησα σε ιδιωτικό, αν επρόκειτο για μια ανεπιπλεκτη μονήρη κύηση θα σου έλεγα πως και το Έλενα είναι μια χαρά αλλά για δίδυμη κύηση (και δεν ξέρω αν έχεις παράγοντες κινδύνου για πρόωρο τοκετό η κάτι άλλο) θα πήγαινα η στο Αλεξάνδρα σε μιλημενο γιατρό απαραιτήτως (δυστυχώς, Ελλάδα) που διαχειρίζεται συχνά δίδυμες κυήσεις και ενδεχομενη προωρότητα η στο ιδιωτικό για να έχω το κεφαλι μου ήσυχο.  Εύχομαι τα καλύτερα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...