Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Moussa μου διαλεξες τον πιο ωραιο τροπο να μας πεις "καλο Καλοκαιρι"! Συγνωμη που θα στο πω αλλα ειναι για "δαγκωμα"!:P :P Καλο Καλοκαιρι να εχουμε!Να σας ζησει!:kiss:

Δημοσίευση

Ε θα τρελαθω!!!!!!

Ευχαριστουμε πολυ..Τυφλα να εχουν και τα καλλιστεια

και τα playmate!!! Τετοιο μοντελο δεν εχω

ξαναματαδει!!!!!!

Να σας ζησει!! Ειναι τελεια!!

ΥΓ: Αλλο πραγμα τα κοριτσακια ε;;;;

ΥΓ2: Αυριο παω κι εγω για μαγιο!!!!!Της μπεμπας..εννοειται!

Δημοσίευση

Moυσσα μου......τι να πω !!!!Ζωγραφος ειμαι ξερεις,...αλλα εσυ ζωγραφισες μου φαινεται οταν εφτιαχνες την κορη σου!Ειναι πενταμορφη!!!!!:woohoo: Να την χαιρεσαι την κουκλα σου!Ανυπομονω να την γνωρισω τωρα περισσοτερο!:laugh:

Δημοσίευση

Καλε κορίτσια θα με τρελάνετε σήμερα με τα μωρά-έτοιμα-για-παραλία!!!:woohoo: Χμμ,μήπως να βάλουμε και εμείς καμία φωτογραφία μας με το μαγιουδάκι μας;:P ή να βάλουμε σε λίγο καιρό που θα έχουμε μεγαλώσει λίγο και θα έχουμε(ελπίζω)και στρουμπουλά μπουτάκια;Ουφ τι δίλημα:laugh:

Δημοσίευση

Αγγελικουλα μου με τετοια πεθερα ψυχη και τετοια νυφη κουκλα ποιος δε θα θελε να γινει τετοιο προξενιο!!Εχουμε και τα χωραφακια μας ομως ε!!Εμεις εδω δινουε προικα στα αγορια!!χαχαχαχα!

Παντως τα μωρα μας ταιριαζουνε τι λετε κοριτσια?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...