Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 109
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Κοριτσια τελικα το εφτιαξα εκεινο το γλυκο (μουχαλεμπι) εμενα δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα... αρεσε στον μπαμπα μου, στον αντρα μου και στην πεθερα μου... του πεθερου μου μαλλον δεν του πολυαρεσε γιατι δεν το εφαγε...:P περιεργο γλυκο... κατι αναμεσα σε πανακοτα, ρυζογαλο και κρεμ καραμελε... παντως ηταν απο αγνα υλικα, γαλατακι, νερακι, κορν φλαουρ και μαστιχα χιου και δοκιμασε και ο μπεμπης μου και του αρεσε και εφαγε αρκετο...:P η γνωμη του μετραει πανω απ'ολες... χεχεχε...:laugh:

Δημοσίευση

κοριτσια σημερα θα φτιαξω χοιρινο κρασατο με πιπεριες και ρυζι!!!

βλεπετε ειναι η πρωτη κυριακη μετα απο 1 1/2 μηνα και..που ο αντρουλης μου δεν δουλευει να μην τον περιποιηθω??χιχι!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!!1 Εκτος απο το καθιερωμενο κυριακατικο λεμονατο κατσαρολας (τρωμε καθε Κυριακη στην πεθερα μου) σημερα εφτιαξα μια φανταστικη ζομπονοτυροπιτα!!!!! Οχι να τω παινευτω δηλ.(ψωναρα!!!!) αλλα ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

Εγω σημερα θα φαω σαλατα με κοτοπουλο σχαρας...ετσι να κανουμε και λιγη διαιτα διοτι χτες το παρακανα. Εφαγα ενα μεγαλο κομματι κεικ σοκολατας με 2 μπαλες παγωτο βανιλια και ζεστη σοκολατα απο πανω :side: !!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ.ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...