Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμεις θα εχουμε dj... θα ξεκινησουμε με απαλα ποπ και λιγα εντεχνα για οσο ο κοσμος θα περιμενει... μετα θα βαλουμε ποπακια ελληνικα και ξενα... θα συνεχισουμε με ξενα 80's, 70's, latin, αν ο κοσμος εχει κεφι για χωρο θα βαλω νησιωτικα και ενδιαμεσα θα μου βαζει και διαφορα παιδικα για να σπαει τη μονοτονια και να θυμομαστε οτι εχουμε και βαπτιση...:P λαικα, τσιφτετελια, ροκ και hip hop νομιζω πως δεν ταιριαζουν... μονο αν εχουμε ειδικες προτιμησεις...;)

Δημοσίευση

μ'αρεσει πολυ το life is wonderful του Jason Mraz ...

Ah la la la la la la life is wonderful

Ah la la la la la la life goes full circle

Ah la la la la life is wonderful

Ah la la la la la

γενικα εγω δε θα εβαζα πολυ ελληνικο, και αν εβαζα θα ηταν κατι σαν το το τανγκο της Νεφελης (Αλεξιου) αν και δεν ειμαι συγουρη για τους στοιχους...γενικα θεωρω οτι πρεπει να μπουν αισιοδοξα τραγουδια...να ριξεις βαρος στους στοιχους

εχω ακουσει πχ να χορευουν σε γαμο το you're beautiful του Blant :unsure: :unsure:

Δημοσίευση

Βίκυ μου για άκουσε το "All good things" Nelly Furtado". Εμείς αυτό είχαμε βάλει στο videoclip του DVD. Τουλάχιστον πριν 2 χρόνια που είχαμε βαφτίση τη Μαριλή ήταν στα φόρτε του το κομμάτι.

Επίσης πολύ όμορφα είναι της Κύπρου και της Ισλανδίας απο την φετινή Γιουροβίζιον, καθώς και το "A new day has come" Celine Dion.

Μόλις θυμηθώ και άλλα θα στα γράψω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...