Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω πιστευω πως απλα πρεπει να βρεις το κουμπι τους... πρεπει να εισαι ο εαυτος σου και να μην υποκρινεσαι φυσικα, αλλα η καθε μια θελει ειδικη μεταχειρηση... οπως και ο καθε ανθρωπος γενικοτερα... πρεπει να τις σεβομαστε αλλα να απαιτουμε κι'εμεις τον σεβασμο τους... και σιγουρα το καλυτερο ειναι να τις κραταμε σε μια αποσταση ασφαλειας... οι πολλες οικιοτητες ποτε δεν ωφελησαν σε τετοιες περιπτωσεις... εγω παντως με αυτον τον τροπο εχω καταφερει και εχω μια πολυ ισοπποπημενη σχεση με τα πεθερικα μου, παρ'οτι υπαρχουν καποιες παραλογες εκρηξεις ποτε ποτε...!:)

Δημοσίευση

HOPE 89 ΜΑΛΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ <ΒΕΒΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ > ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ. ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΟΤΕΡΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΙΔΙΑ, ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΡΕΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΓΥΟΣ ΜΕ ΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ

Δημοσίευση

Ελενάκι μου το διάβασα;)

Η καταπληκτική κυρία που λες είναι η Μούσσα μας και είναι όντως καταπληκτική!Σπάνιος άνθρωπος!Κια την ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ μαζί βέβαια και με πολλές άλλες κοπέλες;)

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Ελενάκι όταν λες ''όλες ίδιες είναι''εννοείς τις πεθερές γενικά;Αλλά μην το γενικεύεις πολύ γιατί μπορεί να κάνεις και εσύ αγοράκι και να μπεις στο club:silly:

Αχχχχχχχ hope_89 αυτα σκεφτομαι και εγω τωρα που εκανα τον γιο.......

Λες να λεω και να κανω τα ιδια ?????/:laugh: :laugh:

Καηκανε τα κοριτσακια :P :P

Η αληθεια ειναι οτι το δεσιμο μανας-γιου δεν εχει καμια σχεση με το δεσιμο μανας-κορης.Τα κοριτσια ειναι απο την φυση τους πιο δυναμικα ενω τα αγορακια πιο νωχελικα,αθωα και απονηρευτα.Για αυτο και οι περισσοτερς μαμαδες οσο και να μεγαλωσουν τα θεωρουν παιδια και τα ""προστατευουν"".

Δημοσίευση

ανεκδοτακι :παει ενας τυπος σε ενα γραφειο τελετων και ζηταει ενα φερετρο για μια κηδεια του λεει θελω ενα καλο εχω του απαντα ο μαραγκος αυτο με ξυλο οξειας καινει 4000 ευρω .Α του λεει ο τυπος κατι πιο οικονομικο ; α αυτο με ξυλο τριανταφυλλιασς2000 τη μιση τιμη κατι πιο φτηνο ; α να αυτο με βακελιτη 1000 ευρω ρε φιλε του λεει ο τυπος κατι πιο φτηνο !αγαναμτισμενος ο μαραγκος αυτο του λεει με κοντρα πλακε 500 ευρω ρε φιλε του λεει ο τυπος ειπαμε κατι φτηνο...

Κλα ρε ανθρωπε μου για ποιον το θελεις

Για τη πεθερα μου απαντα ο τυπος

α!καλα δεν το λες τοση ωρα παρε αυτα και ειναι αρκετα και του εδωσε 2 χερουλια .....

Οπως καταλαβαινετε κοριτσια καλη πεθερα ειναι νεκρη πεθερα και τυχερος ο αντρας που παιρνει γυναικα και μπορει και τα ανεχετε,

Εμενα η πεθερα μου ειναι λιγο καπως αλλα με τα απο ενα χωσιμο που ειχε φαει απο τον αντρα μου εχει ηρεμησει που και που βεβαια λεει τα δικα της αλλα εγω ακαθεκτη της απανταω κανονικοττατα δεν καταλαβα ρε λοριτσια παρτε το κι αλλιως :αν ειναι να τους κανεις ενα μ...ι οτι θεκει ας ειναι το δικο μας που το π......ς κιολας

ε μα πια δεν αντεχω με τη καθε κομπλεξικη και εγω εχω αδερφο και οταν ηρθε σπιτι μας σε ηλικια 20 ετων και μας ανκοιωσε οτι αγαπαει μια κοπελα που ηταν μονο 16 και θελει να τη παντρευτει η μαμαμ μου την αγκαλιασε σαν κορη και εγω με την αδερφη μου αν καποια στιγμη ο αδερφος μου μιληξσει ασχημα στη νυφη μου εγω του τη λεω το ιδιο και η μανα μου .Ας κοιτανε τη δουλεια τους και να αφηνουν τα παιδια τους να κανουν τις επιλογες τους

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

ανεκδοτακι :παει ενας τυπος σε ενα γραφειο τελετων και ζηταει ενα φερετρο για μια κηδεια του λεει θελω ενα καλο εχω του απαντα ο μαραγκος αυτο με ξυλο οξειας καινει 4000 ευρω .Α του λεει ο τυπος κατι πιο οικονομικο ; α αυτο με ξυλο τριανταφυλλιασς2000 τη μιση τιμη κατι πιο φτηνο ; α να αυτο με βακελιτη 1000 ευρω ρε φιλε του λεει ο τυπος κατι πιο φτηνο !αγαναμτισμενος ο μαραγκος αυτο του λεει με κοντρα πλακε 500 ευρω ρε φιλε του λεει ο τυπος ειπαμε κατι φτηνο...

Κλα ρε ανθρωπε μου για ποιον το θελεις

Για τη πεθερα μου απαντα ο τυπος

α!καλα δεν το λες τοση ωρα παρε αυτα και ειναι αρκετα και του εδωσε 2 χερουλια .....

Οπως καταλαβαινετε κοριτσια καλη πεθερα ειναι νεκρη πεθερα και τυχερος ο αντρας που παιρνει γυναικα και μπορει και τα ανεχετε,

Εμενα η πεθερα μου ειναι λιγο καπως αλλα με τα απο ενα χωσιμο που ειχε φαει απο τον αντρα μου εχει ηρεμησει που και που βεβαια λεει τα δικα της αλλα εγω ακαθεκτη της απανταω κανονικοττατα δεν καταλαβα ρε λοριτσια παρτε το κι αλλιως :αν ειναι να τους κανεις ενα μ...ι οτι θεκει ας ειναι το δικο μας που το π......ς κιολας

ε μα πια δεν αντεχω με τη καθε κομπλεξικη και εγω εχω αδερφο και οταν ηρθε σπιτι μας σε ηλικια 20 ετων και μας ανκοιωσε οτι αγαπαει μια κοπελα που ηταν μονο 16 και θελει να τη παντρευτει η μαμαμ μου την αγκαλιασε σαν κορη και εγω με την αδερφη μου αν καποια στιγμη ο αδερφος μου μιληξσει ασχημα στη νυφη μου εγω του τη λεω το ιδιο και η μανα μου .Ας κοιτανε τη δουλεια τους και να αφηνουν τα παιδια τους να κανουν τις επιλογες τους

ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΙΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΕΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

Δημοσίευση

ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ! ΠΑΡ'ΟΛΛΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΠΑΠΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Ναι καλά θυμάσαι..... απλά οι άνθρωποι αυτοί έχουν τόση κακία μέσα τους που καν δεν έχουμε εμείς για έναν ξένο.... :ohmy:

Το κακό ήταν ότι μέναμε στην ίδια διπλοκατοικία και τώρα πουλήσαμε το δικό μας και έχουμε φύγει πολύ μακριά!!!! Θέλανε σε όλα να κάνουνε κουμάντο!!!:angry:

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ.....

ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΚΕΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ;)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ;) .

ΜΟΛΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΕΤΑ ΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΟΙ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ HOSTEL, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΑΥΤΟ!!!ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ :evil:ΧΑ ΧΑ ΧΙ!!!!,

ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ!!!!ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!!!!

ΠΩΠΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ!!!!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΦΙΛΙΑ!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσια πιάσαμε θεματάκι πρώτο!!

Το θέμα με τις πεθερές είναι τεράστιο. Εγώ ευτυχώς ΑΚΟΜΗ δεν έχω τίποτα σπουδαίο. Βλακειούλες που με εκνευρίζουν. Αλλά τους έχω δει εν δράσει με την άλλη νύφη και ξέρω.

Οι πεθερές κορίτσια δεν μπορούν να γίνουν φίλες μας, όσο κι αν το θέλουμε. Και μεταξύ μας, δεν χρειάζεται. Δεν μπορείς να μοιραστείς πράγματα μαζί τους. Κάποια στιγμή θα τα γυρίσουν εναντίον σου. Όσες περισσότερες πληροφορίες τους δίνεις, τόσο το χειρότερο.

Το θέμα είναι να μην το βλέπουμε ανταγωνιστικά και εννοώ και οι δυο πλευρές. Εμείς είμαστες γυναίκες τους. Εκείνες είναι μάνες τους. Καλό είναι να έχουμε τα τυπικά, να ξέρουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν και για να φίνει αυτό, θα πρέπει να τους έχουμε θέσει τα όρια μας.

Γι' αυτό Ελενάκι, σε συμβουλεύω να έχεις τυπικές σχέσεις αφού σου κάνει κακό και στη σχέση σου με τον άντρα σου αλλά και σε σένα προσωπικά. Ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, φέρσου ανάλογα κοριτσάκι. Σημασία έχει να είσαι καλά εσύ και η οικογένεια σου. Αδιαφορία.

Φιλάκια

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΩΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ

HAPPY MAMMY ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΣΥΓΚΙΝΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΒΕΒΕΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΧΩ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΑΧ ΠΟΛΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΒΓΑΖΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ <ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ> ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...