Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 196
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

θελω να γυρισω τα χρονια πισω κ να ζησω την ζωη που δεν εζησα...

θελω καποιοι που πλιγωσα να μην μου κρατησουν κακια..

θελω ευτυχεια υγεια κ αγαπη σε ολουσ γυρω μου..

θελω καποια στιγμη να κανω μια υγυεισ κ χαρουμενη οικογενεια..

θελω να φυγω πρωτη απο την ζωη κ εκει ψηλα να γνωρισω τισ δυο αδελφουλεσ μου που δεν προλαβα να γνωρισω...

θελω ολεσ εδω μεσα να γινεται συντομα μανουλεσ...

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ....ΝΑ εχω παντα την υγεια μου...θελω κανεις στον κοσμο να μην ποναγε ποτε ξανα ,τα ζωα να μην τα βασανιζανε καποιοι αθλιοι...τα παιδια να παιζανε συνεχεια και να μην επρεπε να ηταν απο το πρωι ως το βραδυ πανω απο ενα βιβλιο,να μην τα εκανε κανεις ποτε να κλαινε...να μην αρρωσταινε κανεις...θα ηθελα ολοι να ητανε χαρουμενοι και να μην τσακωνονταν ποτε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ....

θΕΛΩ να κανω μια μεγαλη οικογενεια και να ειμαστε παντα υγιεις κι αγαπημενοι...

Δημοσίευση

Κάθε πρωί που ξυπνάω, γυρνάω στα αριστερά μου και βλέπω το κοριτσάκι μου. Γυρνάω στα δεξία μου και βλέπω τον άντρα μου. Σηκώνομαι, παίρνω το κοριτσάκι μου αγκαλιά κι εκείνο σφίγγεται επάνω μου και μου λέει λογάκια. Ο μπαμπάς μας ακόμα κοιμάται της λέω. Γυρίζω, τον κοιτάζω και δεν το πιστεύω ότι έχουμε κάνει όλη αυτήν την πορεία σαν ζευγάρι και τώρα έχουμε την οικογένειά μας. Η μπέμπα μου με κοιτάζει μέσα στα μάτια, μου γελάει κι έτσι ξεκινάει η μέρα μας!!!!!!! Μια απέραντη ζεστασία γεμίζει την ψυχή μου!!! Είναι η στιγμή που όπως κι αν έχω κοιμηθεί, ό,τι κι αν με έχει απασχολήσει την προηγούμενη μέρα, όσες έγνοιες κι αν έχω τις ξεχνάω. Είναι η στιγμή που θυμάμαι για μια ακόμη φορα, που συνειδητοποιώ τί πραγματικά έχει αξία σε αυτόν τον κόσμο! Το μωράκι μου, ο άντρας μου, η υγεία, η αγάπη, η οικογένεια, οι ανθρώπινες σχέσεις, μια όμορφη καθημερινότητα γεμάτη από ευτυχισμένες στιγμές!!!

Η μέρα κυλάει, οι έγνοιες ξαναέρχονται στο νου, οι ευθύνες, η δουλειά, το άγχος για το αύριο. Κάθε φορά που κοιτάζω τη μπέμπα μου όλα αλλάζουν! ΌΛΑ ξαφνικά είναι δυνατά, όλα είναι πιθανά, όλα είναι αντιμετωπίσημα. Η μπέμπα μου είναι χαμογελαστή, είναι ευτυχισμένη άρα σίγουρα κάτι κάνω σωστά!!! Η μπέμπα μου είναι καλά!!! Ο σύντροφός μου είναι καλά!!! Δοξάζω το Θεό!!! Φτάνει το βράδυ, όχι πάντα με την ίδια διάθεση και πάντα με μια τάση αυτοκριτικής και οργανωτικότητας που με διακατέχει. Πρέπει να κοιμηθώ, να είμαι ξεκούραστη αύριο...

Το πρωί ξαναέρχεται, ανοίγω τα μάτια μου, η ευτυχία παντού ολόγυρά μου. Πώς να μην τη δω, πώς να μην την εκτιμήσω;

Θέλω μόνον υγεία για εμάς και όλο τον κόσμο...

Θέλω και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος...

Θέλω όλος ο κόσμος να αποκτήσει αυτά που πραγματικά θα τον κάνουν ευτυχισμένο...

Θέλω να ανοίξω μία φορά την τηλεόραση και να μην μας γεμίζουν φόβο...

Θέλω να προστατέψουμε όλοι τον πλανήτη μας γιατί σε αυτόν θα ζήσουν τα παιδιά μας και τα δικά τους παιδιά...

Θέλω να θυμάμαι κάθε μέρα όλους του ανθρώπους που με αγαπούν ακόμα κι αν δεν καταφέρνω να επικοινωνήσω μαζί τους...

Θέλω να ξαναανοίξω την καρδιά μου σε όσους με πλήγωσαν αν και ακόμα δεν το έχω καταφέρει...

Θέλω όλοι μας να γίνουμε λίγο πιο ταπεινοί, λιγότερος ανταγωνισμός, περισσότερη δοτικότητα...

Θέλω να είστε ΟΛΕΣ καλά, ΠΑΝΤΑ καλά και όλα τα σπίτια να είναι γεμάτα από ευτυχία και αγάπη!!!!!!!

Σας φιλώ και σας εύχομαι τα βαθύτερά σας "θέλω" να γίνουν πραγματικότητα!!!

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ.... Να εχουμε ολοι υγεια

ΘΕΛΩ.... Να ειμαι παντα αγαπημενοι κ παντα μαζι με τον ανδρουλη μου

ΘΕΛΩ.... Να εμενα εγκυος ΧΘΕΣ:laugh:

ΘΕΛΩ.... Να κερδιζα 200,000 χιλ. ευρω για να ξεχρεωνα τα 2 δανεια μου,για να μην κουραζομασταν τοοοοοσο πολυ για να τα βγαλουμε περα (ειδικα το αγαπακι μου :P )κ με αυτα που θα μου εμεναν να τελειωνα την φωλιτσα μας κ να καναμε τον θρησκευτικο μας γαμο :woohoo: :woohoo: επιτελους

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ... ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΘΕΛΩ... ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ...

ΘΕΛΩ... ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...

ΘΕΛΩ... ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ...

ΘΕΛΩ... ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... ΜΕ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ!!!! :woohoo: :silly: :lol: :woohoo:

Δημοσίευση

θέλω...καμιά κοπέλα να μη δυσκολευτεί να αποκτήσει μωράκι..

θέλω..να διαβάζω μόνο ευχάριστες ειδήσεις..

θέλω..να σταματήσω να φοβάμαι για την ώρα του τοκετού..

θέλω..να γεννήσω ένα υγιέστατο μωράκι σε λίγες ημέρες..

θέλω..να μη χρειαστεί να ξαναθελήσω κάτι..!

Δημοσίευση

Θέλω να βγει η μετάθεσή μου σύντομα και να μαζευτούμε επιτέλους με τον Κωνσταντίνο και το Μαράκι μας σε ένα σπιτάκι στην όμορφη Αλεξανδρούπολη, που θα το κάνουμε το μικρό μας παλατάκι για να στεγάσουμε την αγάπη μας και τη μικρή μας πριγκίπισα!

Δε θέλω πολλά! Ακούς Αρχηγέ? :dry:

Δημοσίευση

maraki85 έγραψε:

θελω να φουσκωσει η κοιλιτσα μου!!!!!

Μην βιάζεσαι Μαράκι... Θα φουσκώσει ... και μετά θα λες... Θέλω να ξεφουσκώσει!!! Ωραία είναι... αλλά ξέρεις τώρα με την ζέστη δεν παλεύεται!! Ευτυχώς εσύ απ'ότι βλέπω απο το τικεράκι σου θα φουσκώσει προς το χειμώνα οπότε γλιτώνεις την ζέστη!! Καλή συνέχεια κουκλίτσα μου!!

Δημοσίευση

Αν και εχω ξαναγραψει ποιο πανω με τα γεγονοτα των ημερων επιτρεψτε μου να ξαναγραψω.

ΘΕΛΩ...Η ΦΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ.

ΘΕΛΩ..Η ΜΙΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ.

ΘΕΛΩ...ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ MAMMYLAND ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΗ.

ΘΕΛΩ..ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΘΕΛΩ..ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΕΣ.

Ευχαριστω και συγνωμη για το διπλο ποστ :) .

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

vassiliki έγραψε:

Βασιλική ακριβώς τα ίδια θέλω κι εγώ!!! :laugh:

Με μια μικρή διαφορά στο τελευταίο! Εγώ δεν καπνίζω αλλά θα'θελα να κόψει το κάπνισμα ο σύζυγος! :P :silly: :laugh:[/quote:8pan48gd]

Κι εγω τα ιδια crazy μου με σενα!!

Συν ενα καινουριο αυτοκινητο!!!

Κι αν δεν ειχα κανει καισαρικες θα ηθελα οχι μονο αλλο ενα αλλα πολλα ακομα παδακια!!!!

Δημοσίευση

Θέλω να περάσει ο καιρός και να γεννήσω το μωράκι μου.

Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι!

Θέλω κανείς ποτέ να μην νιώσει την μοναξιά που νιώθω εγώ!

Θέλω την ζωή που δεν έζησα να την ζήσω τώρα γιατί μου αξίζει!

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ:

1)ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

2)ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ

3)ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΝΑ 2 ΚΙΛΑ

4)ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ

5)ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ:P )

6)ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...