Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ....

ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΛΟΜΙΦΕΝ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΛΤΕΡΜΟΝ 75 ΜΕ ΠΡΕΝΓΚΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ...

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΝ 12ΚΑΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 13ΤΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 22 ΗΜΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ:)

Δημοσίευση

αν καταλαβα καλα σου βγαινει συνεχεια χαμογελο?διαβασε λιγο τις οδηγιες που εχει,αν λεει κατι για θεραπειες[που εκανες]και αν δεν βγαζεις ακρη γραφει ενα τηλ.παρε καλυτερα και μιλα μαζι τους...

Δημοσίευση

ναι?γιατι σου βγαινουν ετσι τα τεστ δεν μπορω να καταλαβω..εγω σημερα εκανα το 2ο τεστακι και το εκανα λαθος..ασε ουτε για τετοια ειμαι...ξεκινα τις επαφες μερα παρα μερα αν μπορεις,παρε και τον γιατρο σου ενα τηλ.μηπως ξερει αυτος...

Δημοσίευση

magdalina mou σημερα εκανα παλι και βγηκε αρνητικο. (επιτελους) για μια στιγμη νομιζα οτι εκανα λαθος οτι το χαμογελακι ειναι αρνητικο και ο κυκλος θετικο αλλα δεν ειναι ετσι.

συνολικα χαμογελακι μου εδηξε 9 μερες τωρα θα δουμε περιοδο περημενω στις 9 ιουνιου αναμενω και ευχομαι να μην ερθει:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...