Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sia A μου η απόφαση πραγματικά είναι δική σας και μόνο εσείς ξέρετε πώς το βιώνετε και πόσο αντέχετε να προσπαθείτε. Ό,τι και να πούμε εμείς, εσείς ξέρετε καλύτερα απ' τον καθένα!  Έχετε δίκιο, καμιά φορά είναι καλύτερο να ξέρετε τι πολεμάτε, παρά να πηγαίνετε με όλα τα προγνωστικά με το μέρος σας, χωρίς επιτυχία. Πολλές κοπέλες με ανεξήγητη υπογονιμότητα το έχουν πει αυτό. Κι όμως πέτυχαν στο τέλος! Εγώ θα σου πω ότι και η ηλικία σου σου δίνει πολλά περιθώρια (αν θυμάμαι είσαι κάτω των 39) και οι γιατροί στο λένε. Αφού πήγες και απ' την Οικονομοπούλου, τι άλλο να κάνεις; Αν δεν έχεις ΠΩΑ δηλαδή, θα βρεθεί το υγιές έμβρυο. Πόσα έχετε φτιάξει μέχρι τώρα; Τέσσερα έχεις βάλει; Μία ωοληψία έχεις κάνει; Σε κάθε ωοληψία το σύνηθες είναι να γίνουν περίπου τα μισά βλαστοκύστες κι απ' αυτά οι μισές να είναι υγιείς. Θέλει παραπάνω προσπάθεια από εσάς. Όμως τι να κάνετε; Έτσι σας έτυχε. Έχω φίλες, μεγαλύτερες βέβαια από εσένα, που έκαναν πολλές εμφυτεύσεις. Μία έβαλε 13 έμβρυα (4 ωοληψίες), ξεκίνησε στα 38 και πέτυχε στα 42 της. Άλλη έβαλε 9 και πέτυχε με το ένα τελευταίο που απέμενε. Αυτό ήταν το τυχερό.  Έχετε απόθεμα; Αν ναι, να το βάλεις, μην το σκέφτεσαι!  Εννοείται ότι σε επόμενη ωοληψία καλό είναι να κάνεις προεμφυτευτικό έλεγχο. Αυξάνεις πολύ τις πιθανότητες. Κοστίζει βέβαια, αλλά στη φάση που είστε, νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Μεγάλη αγκαλιά από μένα! 🙏
    • Μπράβο ρε κορίτσι!! Πολύ ευχάριστα τα νέα!! Και το αιματωμα έφυγε κ η μπουμπου μεγαλώνει! Όλα τέλεια! Με το καλό να βγεις τις βόλτες σου να πάρεις τον αέρα σου γτ τόσο καιρό θα έχεις μπαφιασει μέσα!!  Επιστροφή στο χωριό ε; Μεγάλο βήμα! Σίγουρα είναι βασικό να έχεις το δικό σου σπίτι αλλά μεγάλη η απόφαση να ζεις εκτός πόλης! Το καλό είναι οτι θα έχεις μου τους γονείς σου κοντά να σε βοηθάνε!  Εγώ κομπλέ με την καμπύλη! Φουσκώνω όπως όλες μας, κιλά λίγα έχω πάρει, νομίζω ότι αυτή η εγκυμοσύνη είναι λίγο πιο εύκολη από την άλλη κ ας έχω κ ένα μωρό ακόμη! Σε άλλα νεα κάποια στιγμή πρέπει να στολίσουμε, κλείσαμε αεροπορικά για γιορτές ένα 5ημερο να πάμε Νυρεμβέργη . Αραιά και που παίρνω κανένα ρουχαλακι για τη μικρή ... Αυτά τα νέα μου κορίτσια! 
    • @pennaki τέλεια η αύξηση!! Αντε με το καλό και ο υπέρηχος!! 🥰  Εγώ δεν έχω κάποιο νέο, έχω πολλά τρεχάματα με τη δουλειά και γενικά νομίζω είμαι σε μια κατάσταση άρνησης! 😊 @Sia A μου τι να πω, πραγματικά. Ενα καλό εμβρυο δεν θα πετύχετε; Από την αλλη σίγουρα όλη αυτή η διαδικασία φθείρει και πρέπει κάπως να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τη σχέση μας με τον άνθρωπο μας. Έχετε και άλλα έμβρυα κατάψυξη;  
    • Ειναι οντως τεραστιο θεμα κ συμφωνο πως πρεπει να εξναι εξατομικευμενη η καθε περιπτωση...το μονο π παιρνω αυτη τη στιγμη εδω κ ενα χρονο ειναι glugophase1000 παρολο π δεν εχω αντισταση στην ινσουλινη γ να βοηθησει κ στην ωορηξια αλλα δε νοιωθω καποια αλλαγη,παιρνω κ d3, c ,zinc, και θα ξεκιησω κ παλι φυλλικο
    • Το δοκιμάσαμε κ εμείς αλλά είναι ανυποχώρητος. Όμως τώρα έχει μέρες να ξυπνήσει μέσα στη νύχτα ευτυχώς το πάει σερί ως το πρωί, ελπίζω να μείνει αυτή η συνήθεια! Ξυπνάει πολύ νωρίς βέβαια 6:15-6:30 (κοιμάται 8 ) και για το σχολείο φεύγει 7:15 αλλά τον ετοιμάζει ο άντρας μου πλυσίματα, ντύσιμο, γάλα κλπ και το πρωί τον θέλει θέλει φουλ τον μπαμπά του, ξυπνάει πολύ ευδιάθετος ευτυχώς και αφού ετοιμαστεί και χαζολογησει λίγο στο σαλόνι τρέχει στην πόρτα για να πάει στο σχολικό. Ο γλυκός μου ❤️ Ναι τον στέλνω κανονικά και δεν σκοπεύω να τον σταματήσω. Θέλω να διατηρήσει την καθημερινότητα και τη ρουτίνα του και του έχω ήδη κανόνες υγιεινής στο σπίτι και έχει συνηθίσει. Έρχεται σπίτι, αλλάζουμε ρούχα, πλένουμε χέρια κλπ. Τις προάλλες πήγαμε παιδική χαρά και αφού έπαιξε καλά καλά με ένα κοριτσάκι και σχεδόν το ένα έγλυφε το άλλο, λέει η μαμά του Νεφέλη μη πλησιάζεις πολύ, γυρνάω και ρωτάω γιατί; Και λέει αα έχει κοξακι βέβαια περνάει τώρα αλλά δεν πάει σχολείο ακόμα. Ε πήρα τον μικρό και έφυγα με πολλά νεύρα αλλά τι να πεις. Θέλω να πω ότι αν είναι να κουβαλήσει σπίτι ιώσεις μπορεί να το κάνει απο παντού και δεν είναι και παιδί που αντέχει σπίτι όλη μέρα με τιποτα. Φυσικά είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος αν πηγαίνει σχολείο αλλά τέλος πάντων ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισα να τον αφήνω να πηγαίνει κανονικά και οψομεθα. Το λατρεύει εξάλλου. Με το κοριτσάκι που τον είχε δαγκώσει έχουν γίνει κολληταρια 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...