Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...........

ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.....:angry:

ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ...ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ???????????ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΤΙΜΑ!!!!!!!!:woohoo: :P

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Ε????????:unsure:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ??????????

Δημοσίευση

Falassarna μου μπορεις να βαλεις ταμπλετα αρκει να ειναι μακρια απο το δωματιο και να αφησεις ενα παραθυρο ανοιχτο.Μια αλλη καλη λυση ειναι να βαλεις σιτες στα παραθυρα.Κοστιζει αλλα το κανεις μια φορα και ησυχαζεις!

Δημοσίευση

Κ εγώ εντομοαπωθητικό βάζω..υγρό ή ταμπλέτα. Αφήνω όμως και ΄λιγο το παράθυρο ανοιχτό και δεν το έχω στο δωμάτιο του μικρού. ΕΠίσης έχω σήτες. Η κουνουπιέρα πως σου φαίνεται;;; Εϊχα κάποτε μια πάνω από το κρεβάτι μου και έδινε μια πολύ όμορφη αίσθηση πριγκιπικού κρεβατιού!

Δημοσίευση

falassarna εγώ το καλοκαίρι που μας πέρασε διαπίστωσα στο εξοχικό μου οτι τα κουνούπια έχουν γίνει πολύ...ανθεκτικά στα εντομοαπωθητικά!:( Πιστευω πως δεν μπορείς να το γλιτώσεις 100% γιατί όλο και κάποια πόρτα θα ανοίξει.Οπότε οι σίτες στα παράθυρα και ίσως κάποια κουνουπιέρα θα τα μειώσουν αρκετά;)

Δημοσίευση

εγω στο δωματιο του μπεμπη εχω υγρο εντομοαπωθητικο ειναι μακρια απο το κρεβατι του και εχω και το παραθυρο ανοικτο βεβαια εχω και σιτες στις μπαλκονοπορτες οποτε κατι γλυτωνω και απο εκει αλλα στο δικο μου το δωματιο ολο λεω οτι θα βαλω και ολο το ξεχναω η τεμπελα

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΝΩ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΔΩ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΗΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΡΙ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΕΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ.ΕΠΕΙΤΑ ΨΕΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΡΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ

Δημοσίευση

Κυκλοφορούν στο εμπόριο αλοιφές που απωθούν τα κουνούπια αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι υποαλλεργικές και κάνει να αλοιφόμαστε με αυτές. Νομίζω ότι υπάρχουν και παιδικές. Μια καλή και φυσική λύση είναι να πάρεις από κάποιο κατάστημα με βότανα, αιθέριο έλαιο λεβάντας και να το καίς στα ειδικά σκεύη που υπάρχουν. Λίγες σταγόνες αρκούν! Πρέπει όμως να το έχεις απ' την εξωτερική μεριά του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας γιατί μυρίζει έντονα. Επίσης μπορείς να πάρεις απο γεωπόνο ένα ειδικό φάρμακο που υπάρχει και με ψεκαστήρα να ψεκάσεις όλους τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού. Εκτός απ' τα κουνούπια, απωθεί και τις μύγες. Κι εμείς μένουμε στην εξοχή και έχουμε πρόβλημα με τα κουνούπια!!Οι ταμπλέτες δε κάνουν τίποτα!!

Δημοσίευση

Επειδή κι εμείς μένουμε στην εξοχή κ έχουμε πάρα πολλά κουνούπια, για την μικρή χρησιμοποιώ την Crilen της Frezyderm, βάζω κι εγώ απο αυτή. Μία πολύ καλή κ οικολογική λύση είναι ο ελληνικός καφές, θα βάλεις σέ ένα αλουμινόχαρτο λίγο ελληνικό καφέ κ θα τον βάλεις φωτιά, κ επίσης αν έχεις μεγάλο μπαλκόνι, υπάρχουν φυτά που απωθούν τα κουνούπια, ο βασιλικος για πχ. Σ'εμάς πάντως πιάνει!!

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

apoti kserw yparxoun kai kapoies siskeues pou mpenoun sthn mpriza kai kanoun enan yperixitiko thoribo pou ta dioxnei .

autes den kanou?

Αφροδιτη εσυ εχεις τετοια συσκευη?Κανει δουλεια????Πηρα ενα φωτακι για το δωματιο της μπεμπας που καινει κ αυτον τον ηχο για να διωχνει τα κουνουπια...Αναρωτιεμαι...Θα αρκει????

Δημοσίευση

για την μικρή χρησιμοποιώ την Crilen της Frezyderm

Την ίδια χρησιμοποιώ και εγώ, μου τη σύστησε ο παιδίατρος! Βάζω από το γαλάκτωμα λίγο πάνω σ'ένα σημείο στα ρουχαλάκια της και το βράδυ έξω από την κούνια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κουνούπι ούτε για δείγμα! Και για εμάς είναι καλή! Υπάρχουν και αυτοκόλλητα για παιδάκια!

Δημοσίευση

Εγώ νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι οι σύτες στα παράθυρα και στις πόρτες έτσι δεν μπαίνουν και μύγες και διάφορα άλλα ζωήφια, εμείς δώξα τω Θεό έχουμε πολλά από αυτά γιατί έχουμε δέντρα και γρασίδι και κάθε βράδυ ελέγχω τον χώρο των παιδιών και την κρεββατοκάμαρα και ο άντρας μου με κοροιδεύει και μου λέει ότι και αυτά θέλουν να ζήσουν, ναι αλλά όχι μαζί με μας, απαντώ!!!

Τώρα για το μπαλκόνι καλές είναι και οι λάμπες που ελκύουν τα κουνούπια και τα καίνε μπζζζζζ!!!

άντε και καλό καλοκαίρι... :kiss:

Δημοσίευση

αχ κοριτσια και εγω το ιδιο προβλημα εχω..

αλλα δεν μπορουμε να βαλουμε σιτες..ειναι ετσι τα κουφωματα που δεν χωρανε..

βρηκα ομως στο super market σιτα με αυτοκολητο τουλαχιστον να το βαλω στο δωματιο της μικρης..

και να ηταν μονο τα κονουπια βεβαια καλα θα ηταν... σφιγκες μελισσες..μεγαλη υποθεση οι σιτες πραγματικα..

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

AFRODITH έγραψε:

Αφροδιτη εσυ εχεις τετοια συσκευη?Κανει δουλεια????Πηρα ενα φωτακι για το δωματιο της μπεμπας που καινει κ αυτον τον ηχο για να διωχνει τα κουνουπια...Αναρωτιεμαι...Θα αρκει????[/quote:2tk56c9j]

oxi den exw parei alla malon tha parw gati den thelw tipota alo ximiko kanei den kanei .ase pou pisteuw oti ta kounoupia mastouronoun pia mayta ta ximika kai apla anebenei to kefi tous :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

euxome na kanei douleia

Δημοσίευση

Κορίτσια εμάς τα κουνούπια μας είναι εκπαιδευμένα και αθάνατα :) :) :) Δεν τα σκιάζει φοβέρα καμιά :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Aγχώνομαι φέτος περισσότερο. Πέρυσι ο Χρήστος μου κοιμόταν στο κρεβατάκι του, που είχα κουνουπιέρα και ας πούμε πως τον φύλαξα στον ύπνο. Φέτος κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι και φοβάμαι να βάλω στο δωμάτιό του εντομοαπωθητικό.

Η γιατρός μου είπε ότι μπορώ να βάλω αντομ/κό στο διάδρομο κοντά στο δωμάτιο και με ανάκληση το παράθυρο στο δωμάτιό του, όμως έχει ακόμα υγρασία και κρύο σε εμάς τα πρωινά -και δεν μπορώ να το κάνω, άσε που τα δικά μας κουνούπια είναι όπως είπα πονηρά και παντός καιρού και φαρμάκου:angry: :angry: :angry: :silly: . Φυσικά να πω, πως έχουμε σήτες σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες τους σπιτιού και έχουμε δοκιμάσει όλα τα εντομ/κά προϊόντα.

Τα απογεύματα και εγώ του βάζω Frezyderm και ευτυχώς κάνει καλή δουλειά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...