Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @almira συγχαρητήρια κορίτσι μου.!!! Πάρα πολύ ωραία τα νέα σου και πολύ καλό και το νούμερο της χοριακής σου. Όλα να πάνε κατ' ευχήν μέχρι το τέλος!!!!  Η αλήθεια είναι ότι εμένα ο γιατρός στην πρώτη ετ μου έβαλε να κάνω χοριακή τρις φορές ανα δύο μέρες για να δούμε αν ανεβαίνει.. αλλά κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του τρόπο.. οπότε κάνεις ότι σου πει ή ότι κρίνεις κι εσύ.. αν θέλεις όπως σου είπαν και τα κορίτσια μπορείς να κάνεις και άλλη μια από μόνη σου προληπτικά για κα δεις αν ανεβαίνει. 
    • @Elenakkiεσύ έχεις στην κοιλίτσα σου δυο υπέροχα μωράκια..Είναι φυσικό να είναι πιο δύσκολο!Εδώ εμείς με ένα και δυσκολευόμαστε!Χρειάζεται να προσέχεις περισσότερο..Κι εγώ τώρα που ξεκίνησε η ζέστη δεν αντέχω καθόλου τον ήλιο και με το περπάτημα κουράζομαι πολύ παραπάνω..Όσο για τις αυπνίες!Ξυπνάω τα βράδια και κάνω το φάντασμα και όλο σκέφτομαι σκέφτομαι ..Αγχώνομαι με όλα ..Εμένα οι κοιλιά ρε κορίτσια δεν έχει φανεί ακόμα πολύ..Αλλα το στήθος έχει ανέβει δυο νούμερα και με βαραίνει φουλ!Δλδ απο το στήθος με καταλαβαίνουν όλοι ότι είμαι έγκυος!Τόσες αλλαγές στο σώμα μας ..Μέσα μας και έξω.Γιαυτό χρειαζόμαστε φροντίδα και διακοπές..Γιατί απο φθινόπωρο με το καλό  θα έχουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!Και θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε!Μακάρι @Elenakkiνα τα καταφέρετε να πάτε κάπου κοντά..Κι εγώ ευελπιστώ να τα καταφέρουμε να πάμε τον Αύγουστο στο νησί μου..Που είναι ευτυχώς κοντά.Γιατί το ξέρω Ιούνιο και Ιούλιο θα ψηθούμε εδώ στην Αθήνα. Κι εγώ αναμένω σε δυο βδομάδες την β' επιπέδου..Να αναθαρρήσω λίγο μετά.
    • Μακάρι αυτό το καλοκαίρι να μας βρει ολες με μωράκια στην κοιλιά 🥰 Παρολο που είναι υψηλή η χοριακη σου εγώ θα έκανα κ μια δεύτερη για να δω ότι διπλασιαζετε κ οι γιατροί ως συνήθως ζητάνε 2 χοριακες για σίγουρια!!! Τώρα αν δεν θες ακολουθείς αυτά που σου είπε ο γιατρός!!! 
    • κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!❤️ μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας και σε λίγο καιρό να έχουμε τα μωράκια μας να τα χαιρόμαστε!!  @Ngsofia δύο βάλαμε ναι! Τώρα βέβαια το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο και να δο΄ύμε αν όντως υπάρχει εκεί μέσα κάτι! Μου λέει και ο άντρας μου σήμερα σε κάθε φάση που περνάμε βρίσκω κάτι καινούριο να αγχωθώ.  Μίλησα και με τον γιατρό, μου είπε ότι είναι πολύ καλό το νούμερο και να πάω στο ιατρείο στις 10 του μήνα. Μου είπε δεν χρειάζεται να επαναλάβω χοριακή. τι λέτε εσείς κορίτσια;; διαβάζω ότι όλοι οι γιατροί ζητάνε επανάληψη.
    • Ότι θα περάσει είναι σίγουρο και μια μέρα θα τα θυμάσαι με μια δόση γλύκας 😅 μέχρι τότε υπομονή ρε ψυχούλα!  Αν σε βοηθήσει κάποιο σεμινάριο σφύρα το και από εδώ.  Επίσης το άλμα είναι μεν 15-19 περίπου αλλά για κάθε μωρό είναι άλλες οι εβδομάδες δεν είναι νόμος. Μπορεί εσείς τώρα να είστε στην κορύφωση..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...