Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

και ναι ειναι θετικο κοριτσια,δεν το πιστευω αφου το εβλεπα και το ξαναεβλεπα και λεω τι υπεροχο θεαμα ειναι αυτο???δεν μπορω να το πιστεψω κοριτσακια μου.μετα απο 14 μηνες και ενα σπερματακι οχι και το καλυτερο κραταω επιτελους θετικο τεστ...αφηστε που με επιασε το τρελλο αγχος απο τωρα αν θα πανε ολα καλα.σας ευχαριστω για την συμπαρασταση κοπελες μου.

Δημοσίευση

Εύη μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!:laugh:

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες ένα υγιές μωράκι:silly:

Βρε τώρα αγχώθηκες;:laugh: Τώρα που έχεις το σποράκι στην κοιλίτσα σου;:P Χαλάρωσε και απόλαυσε το!Όλα θα πάνε τέλεια:kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!! Πολλά Πολλά!!!! Κι όλα καλά θα πάνε απο δω και πέρα, θα το δεις!! Να μην αγχώνεσαι καθόλου ! Μετά από 14 μήνες που σίγουρα ήσουνα αρκετά αγχωμένη, δικαιούσαι λίγη ηρεμία και αρκετή ξεκούραση !! :P Δε νομίζεις???

Υ.Γ. Είμαι η Dimi και προσπαθώ για παιδάκι... που θέλω πολύ πολύ !!Αλήθεια.. έτσι για την ιστορία οι 14 μήνες αυτοί... ήταν προσπάθειες με τον απλό τρόπο το κλασσικό ?? ;) ... αυτόν που όλοι γνωρίζουμε ??? ;)

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:laugh: ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ :silly: ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ... ΦΙΛΑΚΙΑ..:kiss:

Δημοσίευση

σας υπερευχαριστω βρε κοριτσια.δεν μπορω να το πιστεψω,τοσες μερες το ελεγα στον αντρα μου για τα συμπτωματα και την καθυστερηση και ελεγε συνεχεια τωρα θα σου ερθει το βραδυ θα σου ερθει,αμ δε...μιλουσαμε εχθες και τον ρωτησα ρε μωρο μου πιστευεις οτι μπορει να ειμαι και λεει ε αν εισαι εισαι αν παλι οχι τι να κανουμε,και του λεω ε καλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλα δεν θα χαρεις μετα απο τοσους μηνες?και τι μου ειπε??ε μετα απο τοσο καιρο μου εφυγε η πολυ η ψωρα για μωρο...ε τωρα θα του ερθει για τα καλα.τον πηρα τηλ κλαιγοντας και του το ειπα,λεω μωρο μου εκανα τεστ λεει ε οχι που δεν θα εκανες και τι βγηκε μου λεει και λεω θετικο και μου λεει τοτε γιατι κλαις:lol: :lol: ???αντρες που να καταλαβουν ρε κοριτσια.και παλι σας ευχαριστω πολυ ρε κοριτσια,μεσα απο την καρδια μου σε ολες οσες ειναι στην προσπαθεια να δουν συντομα το θετικο τεστ και σε οσες ειναι εγκυες καλη λευτερια και ενα γερο μωρακι,οσες εχουν ηδη μωρακια να ειναι γερα και παντα ευτυχισμενα.και μια ερωτηση για την dimi.τι εννοεις οταν λες αν οι προσπαθειες ηταν με τον κλασικο τροπο???δεν καταλαβα.φιλακια σε ολες.

Δημοσίευση

Καλά Εύακι κάτσε ν 'αρχίσουν οι υπέρυχοι και δεν θα τον πιάνεις τον μπαμπά!:laugh: Συνήθως οι άντρες θέλουν πιο ''χειροπιαστές ''ενδείξεις για να ενθουσιαστούν!:P

Θα σε τρελάνει μόλις φανεί και η κοιλίτσα!Φυσικά όταν γεννηθεί το μωρό θα γίνει άλλος άνθρωπος:woohoo: :silly: :kiss:

Δημοσίευση

evi25 ... καταρχήν μη σκας για τον αντρούλη σου ... λίγο χρόνο χρειάζεται μέχρι να το συνειδητοποιήσει!!! Του ήρθε μάλλον λίγο απότομο!!! Αλλά όταν θα καταλάβει ότι έρχεται το μωράκι σας επιτέλους θα πηδάει από τη χαρά του!! Μη σου πω ότι πηδάει ήδη ... :P :P :cheer: :laugh: :woohoo:

Όσο για την ερώτηση που σου έκανα ήταν αν προσπαθούσατε με εξοσωματική ή εμβρυομεταφορά ή κάτι άλλο .... ή απλά μόνοι σας χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας... !!

Φιλιά πολλά γλυκιά μου και να χαρείς όσο μπορείς αυτή τη περίοδο της ζωής σου .. που κι εμείς όλες που προσπαθούμε ανυπομονούμε να ζήσουμε! :)

Δημοσίευση

ευακι!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ασε τα αγχη βρε χαζουλι τωρα!!!!! τερμα το αγχος!!!! πανε αυτα περασανε!!!!! τωρα προσοχη,καλο φαγητο και ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τον γιατρο στα οπα οπα να σε προσεχει!!!!!!!! αχ τελικα ολες αυτες οι προσπαθειες τι ομορφο αποτελεσμα φερανε!!!!!!!! μπραβο κουκλα μου ολα θα πανε τελεια τωρα!!!!!! εσυ ειπαμε.......ξεκουραση και φαγητο, τωρα τρως για 2!!!!απιστευτο ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ευη μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Ημουν σιγουρηηηηηηηηη!!!!!!Μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα,να εισαι θετικη!!!Να αγχωνεσαι μονο αν συμβαινει κατι και οχι προκαταβολικα!!!Καλη συνεχεια!!!Φιλακιαααα!!

Δημοσίευση

Ευάκι μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.. !!!!!!!

Μα καλά , τι ωραία νέα έχουμε συνέχεια στο mammyland?????? Όλο εγκυμοσύνες ανακοινώνουμε .. ... !! μπράβο - μπράβο !!

Αντε για ελάτε κι'αλλες .... !! χιχι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...