Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Αχου θα σε μαλωωωσωωω!! Βρε απ' το πρωί δεν λέμε θετική σκέψη και ενέργεια;!! Ούτε να κλαίς ούτε να γελάς!! Έχουμε περιπτώσεις που άκουσαν καρδούλα αργότερα και εξελίχθηκαν όλα κατ'ευχήν!! @Κατερίνα!!!βοήθα λίγο!!! @Παρασκευαιδουεσύ που κοντεύεις 10ετια εδώ μέσα όλο και κάποιο παράδειγμα θα έχεις για το κορίτσι μας!!! Ναι οκ μπορεί να μην εξελιχθεί.. και τι θα κάνεις;;; Μέχρι τη Δευτέρα θα μαραζωνεις;;; Βρε κοριτσάκι μου έχεις και τα παιδάκια σου.. ασχολησου εκεί μαζί τους όσο μπορείς να γελάσει το χειλακι σου!! Πάρτα αγκαλίτσα να γεμίσει η αγκαλίτσα σου!! Γέμισε αισιοδοξία από τα χαμόγελα τους και την αγάπη τους και στείλε όμορφες σκέψεις στο σπορακι σου!! Τι θα γίνει αν προχωρήσει;;; Θα σκέφτεσαι μέσα στις τύψεις που στεναχωριοσουν πόσο το αδικησες!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Υπομονή και πίστη στο σπορακι σου!!!  Όχι εννοείτε ότι δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού με όλο το λεκανοπέδιο Αττικής!! Εφόσον έχεις ήδη ραντεβού για Δευτέρα κομπλέ, άραξε, χαλάρωσε.. μη το σκέφτεσαι συνέχεια και πήγαινε τη Δευτέρα να δείς τι γίνεται..! Τον άλλον την Πέμπτη πάρε ακύρωσε τον, πες του ότι σου έτυχε κάτι και θα τον πάρεις εκ νέου να κλείσετε ραντεβού όταν θα μπορείς!  Καλά θα κάνεις, όσο μπορείς ξάπλωσε ξεκουράσου! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Μακάρι το σκατουλι μου να φτάσει να γεννηθεί υγιέστατο και τελειομηνο!! 🙏🙏🙏 Όλων μας τα σπορακια να γεννηθούν υγιή και τελειόμηνα θεέ μου!! 🙏🙏🙏 Μωρέ αν δεν ήταν και ο γιατρουλης μου έτσι καθησυχαστικος δεν θα ήμουν έτσι εγώ τώρα.. έτσι εγώ είμαι ψύχραιμη που με βλέπεις!! 😂😂😂 Γενικότερα είμαι που είμαι ιδιοψυχαναγκαστικη και τα ψάχνω όλα, αν είχα και το γιατρό μου να με αγχωνει θα είχα πηδήξει από κανά μπαλκόνι!! 😝🤣🤣🤣 Και εσύ πιστεύω αν είχες έναν γιατρό να σε στηρίξει από την αρχή, δεν θα ήσουν τόσο καιρό μέσα στο άγχος!! Δεν σου λέω ότι θα ήσουν και μες την τρελή χαρά αλλά σίγουρα δεν θα το είχες καταδικάσει όπως έκανες.. Πες μας λίγο για τα παιδάκια σου.. πόσο χρονών είναι; Πάνε σχολείο; Πως είναι η ιδιοσυγκρασία τους.. έλα να συζητήσουμε κάτι ποίο ευχάριστο βρε παιδί μου!! Τι ζώδια είναι πχ;!! 😂😂 Έλα να σου πω εγώ αν θέλεις για τα σκυλάκια μου και τις γατούλες μου σκηνικά να ξεραθουμε στα γέλια!! Έλα να περάσουμε παρέα τις επόμενες μέρες λέγοντας βλακείες να περνάει η ώρα.. ότι χρειάζεσαι για να μην το σκέφτεσαι όλη την ώρα και σε πιάνει η μαυρίλα... Και γενικά όποτε νοιώθεις ότι χρειάζεσαι boostαρισμα στείλε μας!!
    • Εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!! Πιστεύω ότι λόγω φαρμάκων δεν μπορούμε να έχουμε συμπτώματα στο μυαλό μας.. οκ πρήξιμο σε κοιλιά, στήθος κ ενοχλήσεις στη μήτρα είναι φυσιολογικό λόγω προγεστερονης. Εμένα μετά την 6η εβδομάδα ξεκίνησαν τα συμπτώματα. Το μόνο που είχα ήταν 3 μερες πριν τη χοριακη είχα λίγα καφέ στο σκούπισμα που λογικά ήταν το αιματακι εμφύτευσης.  Εύχομαι ότι καλύτερο !! 
    • Σε μια εβδομάδα πρέπει να κάνω αιματολογικές! Για να δούμε 😀
    • Ναι έχεις απόλυτο δίκιο!!! ❤️❤️❤️ Σευχαριστω πολύ για την ευχή!!! ❤️
    • Καλή επιτυχία κορίτσι μου! ❤️Όλα έχουν ξανασυμβεί. Μην σκέφτεσαι με πιθανότητες, μην ψάχνεις για συμπτώματα. Η δική σου περίπτωση, όπως και κάθε άλλη είναι ξεχωριστή. Εγώ δεν είχα καθόλου συμπτώματα και πήγε καλά, άλλες κοπέλες αναφερουν πόνους περιόδου. Πότε θα κάνεις χοριακή; Καλά αποτελέσματα και να πάνε όλα καλά!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...