Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κατερινα ευχομαι και προσευχομαι η μικρη σου να παει καλα..

Να διορθωθει αυτο το θεμα και ν ακουει μια χαρα και απο τ αλλο το αυτακι

Εχω μια ξαδερφη ειναι στα 28 και σε λιγο θα γινει μανουλα

Οταν ηταν μικρουλα διαπιστωσαν οτι δεν ακουει απο το ενα αυτι

Σημερα ειναι δασκαλα και ποτε δεν ειχε το παραμικρο προβλημα..τουλαχιστον κατι που να πεσει στη αντιληψη μου

Ευχομαι τα καλυτερα

• Απαντήσεις 135
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κατερίνα μου την καλησπέρα μου και απο μενα!να σου ζησουν τα παιδακια σου!!οσο για την κορουλα σου πραγματικα ευχομαι μεσα απ την καρδια μου οτι καλυτερο και να να μειωθει τελειως το προβλημα στο αυτακι της!μην απελπιζεσαι!!εχε πίστη και θα δεις οτι ολα θα πάνε καλα!!

Δημοσίευση
:( Κορίτσια μπήκα τώρα στο φόρουμ γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν με παίρνει με τίποτα ο ύπνς το μυαολό μου έχει κολλήσει. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά πήγαμε το απόγευμα στον χειρούργο που σας έλεγα που ειδικευέται΄πάνω στα αυτιά και της έκανε πάλι της μικρής ακουόγραμμα και δυστυχώς διαπίστωσε και αυτός ότι το ότι δεν ακούει το μικρό μου προχωράει ραγδαία. Κανονικά μου είπε ότι ξεκινάει η ακοή από το 25 και της μικρούλας μου ξεκινάει(ευτυχώς)μόνο στο αριστερό αυτάκι της από το 55 δενα ακούει ποιό κάτω. Μου είπε και αυτός ότι πρέπει την Παρασκευή να κάνουμε μία εξέταση (μήπως καλέ κορίτσια την ξέρει καμία σας γιατί τα έχω χαμένα) ακουστικάπρογητά δυναμικάεγκεφαλιακού στελέχους για να δούμε αν παίρνει το σωληνάκι ή να θα χρειαστεί κατευθείαν επέμβαση. Μου είπε και να μην στεναχωριέμαι γιατί ακόμα και να προχωρήσει ακούει πεντακάθαρα από το δεξί αυτάκι της αλλά κορίτσια μου δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι δεν το κάνω επίτηδες αλλά σκέφτομαι τώρα που σας γράφω ότι μήπως έκανα εγώ κα΄τι στραβόσ την εγκυμοσύνη και της το διμιούργησα το πρόβλημα? μήπως δεν την πρόσεξα όσο έπρεπε με τις ωτίτιδες?? μήπως πολλά μήπως έχουν περάσει από το μυαλό μου τις τελευταίες 3 μέρες. Σας ευχαριστώ που με ακούτε και συγνώμη που σας μαυριζω με τα μηνυματά μου.
Δημοσίευση
:( Κορίτσια μπήκα τώρα στο φόρουμ γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν με παίρνει με τίποτα ο ύπνς το μυαολό μου έχει κολλήσει. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά πήγαμε το απόγευμα στον χειρούργο που σας έλεγα που ειδικευέται΄πάνω στα αυτιά και της έκανε πάλι της μικρής ακουόγραμμα και δυστυχώς διαπίστωσε και αυτός ότι το ότι δεν ακούει το μικρό μου προχωράει ραγδαία. Κανονικά μου είπε ότι ξεκινάει η ακοή από το 25 και της μικρούλας μου ξεκινάει(ευτυχώς)μόνο στο αριστερό αυτάκι της από το 55 δενα ακούει ποιό κάτω. Μου είπε και αυτός ότι πρέπει την Παρασκευή να κάνουμε μία εξέταση (μήπως καλέ κορίτσια την ξέρει καμία σας γιατί τα έχω χαμένα) ακουστικάπρογητά δυναμικάεγκεφαλιακού στελέχους για να δούμε αν παίρνει το σωληνάκι ή να θα χρειαστεί κατευθείαν επέμβαση. Μου είπε και να μην στεναχωριέμαι γιατί ακόμα και να προχωρήσει ακούει πεντακάθαρα από το δεξί αυτάκι της αλλά κορίτσια μου δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι δεν το κάνω επίτηδες αλλά σκέφτομαι τώρα που σας γράφω ότι μήπως έκανα εγώ κα΄τι στραβόσ την εγκυμοσύνη και της το διμιούργησα το πρόβλημα? μήπως δεν την πρόσεξα όσο έπρεπε με τις ωτίτιδες?? μήπως πολλά μήπως έχουν περάσει από το μυαλό μου τις τελευταίες 3 μέρες. Σας ευχαριστώ που με ακούτε και συγνώμη που σας μαυριζω με τα μηνυματά μου.
Δημοσίευση
Δημοσίευση

ΟΧΙ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!:(

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑΚΙΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ...

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ...

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ:kiss:

Δημοσίευση

Kοριτσακι μου ολα θα περασουν μη στεναχωριεσαι...Η κοπελα που μας κρατουσε τα παιδια ειχε παρομοιο προβλημα με το γιο της και το παιδι δεν ακουγε καθολου ...Να φανταστεις οτι μεχρι 4 ετων δε μιλουσε αφου δεν ακουγε και ολοι ειχαν ανησυχισει και για αλλα προβληματα αλλα κανανε χειρουργειο και τελικα το παιδι ακουσε μια χαρα και τωρα ειναι 16 ετων και ειναι ενας κουκλος και ο καλλιτερος μαθητης στο σχολειο του!!Ο τι σου πει ο γιατρος σας κανετε αν τον εμπιστευεστε αλλα καλο ειναι να παρετε και μια δευτερη γνωμη για τη λυση που θα δωσει...ευχομαι περαστικα και θα προσευχομαι κι εγω για το κοριτσακι σου...Φιλακια..

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!! ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΜΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ...

Δημοσίευση

Κατερινα μου το μονο που δεν σου χρειαζεται τωρα ,ειναι οι ενοχες!!!Και γιατι?δεν φταις εσυ σε κατι!!!Ειναι λαθος να σκεφτεσαι ετσι,σε καταλαβαινω γιατι ολες ετσι αντιδρουμε συνηθως,αλλα κανεις κακο στον εαυτο σου,στην ψυχολογια σου και το εισπραττει και το παιδι!Προσπαθησε καλη μου να ηρεμησεις,δεν ειναι κατι σοβαρο που να κινδυνευει η υγεια της,δοξα το Θεο το κοριτσακι σου ειναι υγιεστατο!Αυτο το προβλημα με το αυτακι του θα αποκατασταθει,ηρεμησε και ολα θα πανε καλα,θα δεις!:)

Δημοσίευση

Καθε ευσυνείδητη μάνα στο παιδί της οποίας συμβαίνει κάτι ρίχνει το φταίξιμο στον εαυτό της και πλημμυρίζει ενοχές...

Το σίγουρο Κατερίνα μου είναι ότι δεν είσαι υπαίτια εσύ για την κατάσταση του παδιού σου. Θα το αντιμετωπίσεις και θα παλέψεις με το πρόβλημα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Ξερεις τι πιστεύω βαθιά μέσα μου με κάτι τέτοιες περιπτωσεις Κατερίνα μου?

Ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή... Οτι συμβαίνουν αυτά τα "μικρά" {και συγνώμη για τον χαρακτηρισμό} για να αποτρέψουν κάποια άλλα μεγαλύτερα...

Εχε πίστη λοιπόν.

Σου εύχομαι υπομονή και κουράγιο εκ βαθέων ψυχής...

Δημοσίευση

katerina kafira kalispera glukia mou euxome o theoulis na eisakousei tis proseuxoules mas gia to koritsaki sou kai na ta kseperasete olla auta to suntomotero dunaton...omws kali mou min rixneis euthines ston eauto sou,apla koita pws na eise dilpa tis me ena plati xamogelo na tin steirizeis kai na tin kaneis eutuxismeni.

filakia:)

Δημοσίευση

Κατερίνα

σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα να πανε καλά για τη μικρούλα σου.:)

Σαν μαμά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έκανες κάτι κάλα.Το λέω και το πιστεύω!!!Οι κεραίες μας είναι τόσο υπερευαισθητες που νομίζω ότι πιάνει το 99,99%, οπότε μην ταλαιπωρεις τον εαυτο σου αδικα με ενοχές...:unsure:

Το θετικό ειναι οτι ειναι μικρή ακόμη, θα τη βρειτε την ακρη με τη βοήθεια των γιατρών.

Νομίζω πάντως πως η μικρούλα σου είναι τυχερή που σε εχει μανούλα, γιατί φαινεσαι δυνατος ανθρωπος...

Η θετική μου σκέψη και οι ευχές μου μαζί σας.

Ενημερωσε μας πως πατε.

Πολλά φιλια.:)

Δημοσίευση

Κατερίνα,

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά για το αγγελούδι σου! Μην στενοχωριέσαι και να είσαι δυνατή γιατί πρέπει να σταθείς δίπλα της και δίπλα στ'άλλα σου αγγελούδια!! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και θα προσευχηθώ για το αγγελάκι σου!! Ολά να πάνε καλά!!!

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Δημοσίευση

να σου ευχηθω και εγω με την σειρα μου καλη επιτυχια και πολυ δυναμη........ολα θα πανε καλα και μην πανικοβαλεσια να σε ηρεμη για την μικρη σου φιλακια πολλα και περιμενουμε νεα ευχαριστα που ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι:)

Δημοσίευση
:( κορ΄τσια σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου όλες σας. Σήμεα (πρίν από ΄τρείς ώρες) πήγαμε και σε ένα άλλο γιατρό στο Metropolitan γιατί εχθές όλο το βράδυ μαζί με τον άνδρα μου ξεψαχνίσαμε κυριολεκτικά το internet για τέτοιες παθήσεις κορίτσια μου έπαθα την πλάκα της ζωής μου και εγώ και εκείνος είναι λέει πολύ μεγάλο το ποσοστό αυτής της παθήσης είαναι γύρω στα 60% στα αγόρια και 30% στα κορίτσια. Πέσαμε και εμείς στο ποσοστό των κοριτσιών για να το αυξήσουμε. Δυστυχώς και αυτός του Metropolitan μας είπε ότι χάνεται ηα ακοή σταδιακά και ότι η επέμβαση (ευτυχώς γίνεται και εδώ ) γιτί ρε κορίτσια θα το πήγαινα και στην άκρη του κόσμου αν χρειαζότανε αλλά σκέφτομαι και τα άλλα δύο τα παιδάκια μου και την ίδια πώς θα αισθανότανε αν ξενιτευότανε για λίγο καιρό και μας είπε ότι η επέμβαση γίνεται όταν το παιδί είναι 6 με 7 χρονών για να έχει τελειοποιηθεί η εξέλιξη της νόσου. και γιαα τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι καταρχάς η εξέταση (λέγεται ακουστικά προκλητά δυναμικά και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι και μία αξονική μετά ) για να δούμε σε τί σημείο έχει πειραχθεί το ακουστικό νεύρο και το τύμπανο του αυτιού. Αν μας είπαν όλοι οι γιατροί που πήγαμε είναι σε βαριά μορφή δεν παίρνει σωληνάκι παρά μόνο για αρχή ακουστικό και μάλιστα εξωτερικό γιατί είναι πολύ μικρή για εσωτερικό. Και έρχονται τώρα οι εξής σκέψεις στο κεφάλι μου από το σόι άντε και τα γλύτωσε τα λυπητερά βλέμματα από τους άλλους και ιδιώς τα παιδιά εκείτι κάνω ρε κορίτσια????? πώς να τις δώσω να κατλάβει ότι δεν είναικάτι το κακό και ότι δεν το ήθελε αλλά απλά συνέβει??? ήδη εχθές το βράδυ δεν με άφησε λεπτό από το να μου κρατάει το χέρι ακόμα και στον ύπνο της και οι ερωτήσεις της ήταν όλες γύρω από τα αυτιά. Σκέφτομαι και τη λύση που μου είπαν οι γιατρόι μόλις φορέσουμε το ακουστικό να την πάω σε ένα παιδοψυχολόγοα γιατί εκείνος λέει ξέρει πώς νατο χειριστεί και εμένα να με συμβουλέψει για τον τρόπο συμπεριφοράς μου. Τι λέτε νακάνω??? από τι μία λέω ναι και από την άλλη φοβάμαι μήπώς της δημιουργήσω και κανά ψυχολογικό αθελά μου.
Δημοσίευση

Κατερίνα μου όλα θα πάνε καλά!

Απ την στιγμή που εσύ και ο μπαμπάς της δεν το θεωρείται πρόβλημα,δεν είναι.Μόνο εσείς μπορείται να της δώσετε να καταλάβει οτι είναι μια χαρά.Έχει την υγεία της και εντάξει,μπορεί να εμφανίστηκε ένα μικρό προβληματάκι αλλά θα το ξεπεράσετε όλοι αμζί,αγαπημένοι.Θα την βοηθήσετε μέχρι το τέλος και την αγαπάτε πολύ.Αλλά αρχικά πρέπει εσείς να μη το θεωρείται πρόβλημα για να μην το θεωρούν η μικρή και τα άλλα δυο σας παιδιά.

Πιστευω ένας ειδικός όντως βοηθάει περισσότερο.Μην την αφήσεις λεπτό να πιστέψει οτι είναι ''κατώτερη''απο τα άλλα παιδάκι.Παίζιε μεγάλο ρόλο η στάση σας.Γιατί αν το παιδί έχει μπροστά της δυο βράχους αλύγιστους τότε θα παίρνει κουράγιο.Μην ξεχνάς οτι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα παιδιά μιμούνται τους γονείς;)

Αν πιστέψετε οτι όλα θα πάνε καλά,τότε θα πάνε!Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ανησυχήσει το παιδί.Δηλαδή αν μην αναφέρεις μπροστά της για τους γιατρούς κτλ.Περάστε χρόνο μαζί,πχ πηγαίντε στο λούνα παρκ ή παρτης το αγαπημένο της παγωτο.Προσοχή!Δεν είπα να της κάνεις όλα τα χατήρια απλά μην την αγχώσεις;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εχω βαρύνει και εγώ είμαι πιο δυσκίνητη πλέον δεν μπορώ να κάνω πολλές δουλειές εμένα μου πονάει πίσω η ουρίτσα και λίγο τα ισχία στην κοιλιά δεν έχω ενόχληση μόνο αν κουραστώ αρκετά  στην τομή δεν νιώθω ενόχληση αλλά αν θυμάμαι καλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα λίγο ενόχληση αλλά πιο μετά 
    • Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι. Εχω βαρύνει αρκετά και μάλιστα νομίζω πως σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη τα βιώνω όλα πιο νωρίς. Τώρα ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες. Δηλαδή και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και το βάρος, οι κραμπες κλπ είναι όπως ήταν στον ένατο την πρώτη φορά. είναι και η μικρούλα μου στην μέση που χρειάζεται αγκαλιές και προσοχή….  αλλά κορίτσια κοντεύουμε 😁 εγώ έχω πητ 24/4 αλλά σύμφωνα με τον γιατρό θα πάμε νωρίτερα με πρόκληση! Οπότε αν είναι όλα καλά και το μωράκι είναι έτοιμο θα πάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...