Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

αντρούλα μου να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου!!!!να είναι πάντα γερός και καλότυχος!!!

είχαμε καιρό να σε ακούσουμε και τελικά μας ανακοίνωσεις το πιο ευχάριστο νέο!!!

πολύ χάρηκα και για την "μετάλλαξη" του άντρα σου!!!να είστε πάντα ευτυχισμένοι κοπέλα μου!!!καλά σαράντα,φιλάκια πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει ο μπεμπακος σου....παντα καλοτυχος να ναι.......χαρηκα πολυ με τα νεα σου και προπαντων με την μεταλλαξη του αντρα σου.....:)

συγχαρητηρια κοπελα μου να σου ζησει ο μικρος και να ειστε γεροι και δυνατοι παντα.προσεξα οτι αυτεσ τισ μερεσ ολεσ οι κοπελεσ γενανε στη 36η εβδομαδα μηπωσ ειναι η εποχη?χιχιχ

να σου ζησει κουκλιτσα μου!!!! να ειστε γεροι να τον μεγαλωσετε και σε σενα καλη λοχεια και καλο κουραγιο απο δω και περα. χαιρομαι πολυ για την αλλαγη του αντρα σου, μπραβο!!! φιλια πολλα

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

ΑΧ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΕς ΣΕΙΡΑ!!!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕς!!:kiss:

Αντρούλα μου να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας! Να είναι γερός και καλότυχος! Νέα αρχή λοιπόν στη ζωή σου με τον μπέμπη αλλά και με τον άντρα σου. Να είναι όλες οι στιγμές σας τόσο ευτυχισμένες για πάντα!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...