Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αντζι μου ξέρω την περίπτωσή σου και πραγματικά πιστεύω πως είστε από τα πιο αξιόλογα άτομα!:) Και το πιο ωραίο;; ΔΪνεται το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά σας!:) Εύχομαι και ελπίζω να γίνουμε κ εμείς ένα ζευγάρι σαν κ εσάς. Απλώς τα λέω όλα αυτά επειδή όπως ξέρεις εσύ , εγώ και όλοι πως είναι ο κόσμος γύρω μας. Δεν αμφιβάλλω ότι αγαπιούνται απλώς να μη βιαστούν..ότι παραδείγματα κ αν φερετε κορίτσια..κανένα ζευγάρι δεν είναι ίδιο με το άλλο...θέλω να πω..ότι ο γιος σου σας θεώρησε σπουδαίο παράδειγμα και θέλει νασας ακολουθήσει!Αυτο΄είναι υπέροχο!Νοιώθεις ότι όλοι οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου πιάσαν τόπο. Όμως παρασυρμένος από συναισθήματα και σκέψεις τώρα ίσως οδηγηθεί σε λάθος επιλογές (δεν εννοώ την κοπελα αλλά το γάμο και το παιδι) καθώς όσο θα μεγαλώνει (γιατί ακόμη μεγαλώνει και δεν έχει ωριμάσει αρ΄κετά) ισως διαπιστώνει ότι οι ανάγκες του τελικά ήταν διαφορετικές... Μην αποκλείεις τίποτα...μην λες ποτέ σε τίποτα! Αν θες να ευτυχίσει ο γιος σου πρέπει οι επιλογές του να είναι κατόπιν γερής , ώριμης και πολύχρονης σκέψης. Όπως σου είπε κ εκείνος θέλει να συγκατοικήσει..άλλο ο γάμος όμως και άλλο η συγκατοίκηση! Η συμβουλή μου σαν μητέρα προς μητέρα (κ ας είμαι 15 χρόνια νεότερη από σένα...είμαι μαμα! :) ) ειναι να τον καθοδηγήσεις σωστά. Ας γίνει αυτό που θέλει τώρα, ας συγκατοικήσει, ας γίνει πιο σοβαρός ο δεσμός τους. Αλλά δώσε του μια συμβουλη..να μη βιαστεί να κάνει ακόμη παιδάκι και οικογένεια. Δεν υπάρχουν λόγοι βιασύνης.Δεν τον φαγανε τα χρόνια!Κ στο κάτω κάτω..ας ζήσουν λίγο σα ζευγάρι μόνοι τους! Να κάνουν τις εξόδους τους, τα ταξιδάκια τους, τα όνειρά τους πραγματικότητα..και θα έρθει και το μωράκι! ΔΗλαδή να ζήσουν την ηλικία τους, αυτή την ηλικία των 20 χρόνων που δεν επιστρέφει ποτέ πια..η ηλικία της ανεμελιάς, της ζωής χωρίς το κηρυγμα των γονέων..της ελευθερίας!! Γονείς θα είναι μια ζωή, ελεύθεροι και ωραίοι όμως μια φορά!!:) Ας το απολαυσουν΄λοιπόν κ ας έρθει ο γάμος και το παιδί σαν φυσικό επακόλουθο αυτης της υπέροχης και δοκιμασμένης σχέσης. Εγω τουλάχιστον , σαν Φανή, που πάντα λάτρευα τα παιδιά, που πάντα ΄΄ηθελα να αποκτήσω και 3ο σδερφάκι, που ντάντευα τα ξαδερφάκια μου σαν μωρά μου, που ήθελα να παντρευτω από τα 20 και που τελικά παντρεύτηκα στα 25 απο ας το πούμε ανεπιθυμητη εγκυμοσύνη(γιατί το μωράκι ήταν καλοδεχούμενο στις αγκαλιές μας) επιθυμώ και νοσταλγώ την ελευθερία μου και τα χρόνια των 25 που δεν θα επιστρέψουν πίσω.:) Ελπίζω να με κατάλαβες! ΦΙλιά πολλά σε σένα και στα παιδάκια σου!!!

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κάτι τελευταίο..δε λέω ότι θα χωρίσει με την κοπέλα του το παιδί!!(προς θεου!ΚΟυνήσου από τη θέση σου, δάγκωσε τη γλώσσα σου κτλ κτλ) αλλά η σχέση πρέπει να περάσει κάποια στάδια πριν καταληξει στο γάμο, όχι για κανένα λόγο αλλα΄για να είναι πετυχημένος. Όπως λέτε ποτέ δεν ξέρεις και τι θα ακολουθήσει ακόμη και μετά τα 10 χρόνια γάμου ή σχέσης όμως πιστεύω πως το παιδί έχει πάρει όμορφα βιώματα μέσα του...που όταν αποφασίσει να παντρευτέι θα το κάνει με την καρρδιά του. ΑΠλως να μην κάνει βεβιασμένες κινήσεις γιατί ο ίδιος πολύ απλά μπορεί αργότερα να αλλάξει γνώμη ή η κοπέλα του ...και μετά;; Τι;;; Ας έρθουν τα πράγματα μόνα τους και σιγάαα σιγάαα...:)

Δημοσίευση

egw shmfono leksh pros leksh me oti eipais .etsi perasame kai emeis ,hmouna 21 kai 22 o antras mou mhname mazi apo ton deutero mhna (hmouna fititria se alh polh zousa monh mou)kai hrthe stos goneis mou ston xrono na dosei logo meta arraboniastikame episima sta ria xronia sxeshs ,pantreutikame monoi mas me politiko logo diaforwn thematwn sta 5 xronia sxeshs kai apofasisame gia paidi perisi sta 7 xronia .

mas hrthan kala alla se alous oxi .zhsame polu san zeugari alla akoma kai tora niothw oti den ezhsa xalara giati panta eixame oikonomika problhmata ....exw 7 xronia na kanw diakopes kai mou exoun lipsei pola pragamta opos mparotsarkes me files ka .perasa mia krish tora pou gennisa oti den exw kanei to ena den exw kanei to alo ....prepei na zeis thn zwh sou prin fereis ston kosmo ena plasmataki pou oso kai na to latreueis se sklabonei ligo ...dn eisai eleutheros ....

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καταλαβαινω απολυτα τι λετε και πως το λετε.Απλα οφειλω να ειμαι μαζι τους σε οτι θελουν.Αγαπω πολυ τα παιδια μου (αφροδιτακη εσυ το ξερεις καλα τα εχεις δει) και θελω να τα στηριζω παντου ακομη και στα λαθη αν το θες.Αλλωστε παντα τους λεω οτι πρεπει να σκεφτοντε σοβαρα μερικα πραγματα γτ η σοβαρες κινησης θελουν κοτσια.Ο τασος λοιπον πυστευω οτι το σκεφτηκε πολυ σοβαρα ολο αυτο.Οποτε εγω δεν εχω παρα να ειμαι μαζι τους να ανοιξω την αγκαλια μου στην κοπελα και να τους προστατευω οσο μπορω.Για να ειμαι ειληκρινης πιο πολυ το κοριτσι 8α προστατευω γτ εκτοσ οτι ειναι χρυση καρδια ειναι και αυτη πλεον κορη μου :) .Παντως σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ που οτι μου λετε το λετε απο αγαπη και το ξερω.Για ολες σας :) .

Δημοσίευση

Moussa μου τιποτε καλυτερο δεν υπαρχει για μενα απο το να ακουω ευτυχισμενους ανθρωπους με ευτυχισμενες και δεμενες οικογενειες!!!Ευχομαι ολοψυχα να ειστε παντα ετσι!!!ΠΑΝΤΑ!!!Επισης ευχομαι οτι καλυτερο για το ζευγαρακι :-) με το καλο και να ειναι παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!Καθε ευτυχια και ευλογια στην ζωη σας!!!Εισαι η super πεθερουλα!!!Χαιρομαι πολυ για σας!!!Φιλακια πολλα!!!

Δημοσίευση

eimai sigourh pos ksereis polu kala ta paidia sou kai an den tou eixes empistosinh tha anisixouses .ara tou exeis empistosinh kai ksereis ti paidi megaloses ...den lew oti kanei lathos ...an elega kati tetio tha eprepe na simperilabw kai thn dikh sou zwh .exeis zisei me pethera pou den se hthele kai tha eisai mia pethera gemath agaph .fysika kai stirizoume tis epiloges tous otan tous empistuomaste ....apla perase tou ligo to na zhsei me thn kopela tou stigmes monoi tous !!!an palu theloun toso ena mwro kai einai sigouroi tote kalos na orisei ...ta mwra einai kalodexoumena :kiss: :kiss: filakia:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αγγελικη μου ,εχω πολυ καιρο να μπω.Μολις διαβασα τα νεα σου ,πολυ ευχαριστα !!!!!!!! Εισαι υπεροχος ανθρωπος και σου αξιζει μια υπεροχη ζωη και σαν μανουλα και σαν γιαγια!!!! Χαιρομαι πολυ για σενα φιλια

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. :) ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΚΑΙ "ΠΡΕΠΕΙ".

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΡΙΣΚΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. :huh:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΑΝΕΣ, ΠΕΘΕΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ;) ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Άντζυ μου καλημέρα,

αν και συμφωνώ με την Φανή θα σου ευχηθώ και εγώ ό,τι καλύτερο για τα παιδιά, είμαι σίγουρη ότι ο γιος σου μέχρι να τελειώσει το πανεπιστήμιο, να πάει και φαντάρος, να βρει και μια δουλειά θα έχει συζήσει με την κοπέλα οπότε θα έχει δει αν ταιριάζει μαζί της ή όχι. Εγώ εύχομαι να ταιριάζουν, να είναι ευτυχισμένοι και να σε κάνουν και εσένα ευτυχισμένη σαν μητέρα. Δηλαδή θα είσαι πεθερά, γιαγιά και πολύ νέα ίσως να έχεις και δισέγγονο!!!! (μακριά το πάω αλλά...έτσι είναι).

Τις καλύτερες ευχές μου...:):kiss:

Δημοσίευση

happy mammy,Argi, sas xioeyxaristw.eimai toy dogmatos "mazeye eyxes gia na se akoloyn sthn zwh " opote oi eyxe sas einai poly poly shmantikes :-).gorgina moy koritsaki moy gluko eyxaristw poly poly.E esy toys eides kai apo konta toys gioys moy exeis apopsh xaxaxaxa.Na eisai kala kai se perimenw gia kafe e mhn ksexniomaste.H mpoympoy moy se latrepse :-).filia

Δημοσίευση

Αγγελική μου με το καλό τα παιδιά σου. :) :) :) :) :) :)

Ο άντρας μου όταν αρραβωνιαστήκαμε ήταν 21 και εγώ 22, όλοι έλεγαν πως ήμασταν μικροί αλλά δόξα το θεό όλα μας πήγαν καλά και με την αγάπη μας σήμερα έχουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Εύχομαι να είστε πάντα όλοι ευτυχισμένοι και δεμένοι και τα παιδιά σου ζήσουν την αιώνια αγάπη.

Φιλιά πολλά πολλά πολλά στο μικρό σου λουλουδάκι

Δημοσίευση

Moussa μου να χαιρεσαι την οικογένειά σου! Ειναι πολυ τυχερα τα παιδια σου που σε εχουν μανουλα που ειναι διπλα τους σε καθε στιγμη!Να ειναι καλα τα παιδια και να ειναι καλα μαζι!Στην εποχη μας μονο η αγαπη μας εμεινε για να την δίνουμε απλόχερα! Χαιρετισμούς στην όμορφη οικογένειά σου!

Δημοσίευση

Elenh moy glykia moy manoyla se eyxaristw makari na kanoyn mia oikogeneia san thn dikh soy (to lew kai to ennow :-) )filakia polla na er8ei me to kalo to 2ro aggeloydi soy :-).Dimitroyla moy eisai enas yperoxos anr8opos kai se eyxaristw poly poly gia tis eyxes.Koita na akoysoyme kai gia to 2ro paidaki soy syntoma ;),filia polla.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...