Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ??

Recommended Posts

Αχ δεν ξέρω..το έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές να τον πλυνω απλώς όμως η σκόνη νιώθω ότι έχει κάτσει παντού πάνω του! Κ ενώ δεν με πειράζει να παίζει όλη μέρα στο πάτωμα και να βρωμίζεται με φαγητά και άλλα, όταν πάει στο κρεβάτι θέλω να είναι πεντακάθαρος!!Τα σεντόνια έρχονται σε επαφή με το προσωπάκι του και εξάλλου στριφογυρνάει στο κρεβάτι οποτε μπανιο ολόκληρος!! Αν μια μέρα πάει έτσι για ύπνο χωρίς μπάνιο την άλλη μέρα πρέπει να αλλάξω σεντόνια!δεν μπορώ και μόνο στην ιδέα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βεβαια παλιά έκανα και κάτι άλλο που το έκοψα γιατί δεν άντεχα άλλο!! Κάθε μέρα του άλλαζα ρούχα , φορούσε ολοκαίνουρια και έτσι κατέληγα να μαζεύω ένα σωρό άπλυτα!! Κάθε μέρα πλυντήριο! Ελεος! Ειπα..τέλος! Δεν γίνεται πεντακάθαρα ρουχαλάκια που τα φόρεσε μια φορά να τα βάλω για πλύσιμο! Αλλά ρε γαμώτο πιστευα ότι επειδή τα πιάναμε με τα χέρια μας τα ρούχα λερώνονταν και δεν ήθελα να κοιμηθεί με αυτα...΄Τι να κάνουμε..έχω κόλλημα με τα καθαρά σεντόνια κυρίως και μετά με τα; ρούχα!2

Εμείς με το μπάνιο έχουμε ένα θέμα! Η μικρή το βράδυ κοιμάτε κατα τις 12.00 Όμως μπορεί να τρώει απο τις 10.00. (θηλάζω) Πρίν τις δέκα εγώ λείπω απ' το σπίτι γιατι εργάζομαι οπότε? Δεν μπορώ να την κάνω μπάνιο στις 10.00 που επιστρέφω γιατι πεινάει πολύ! Με το μπουκάλι δεν έχουμε καλή σχέση! Έτσι τρώει λίγο απο το μπουκάλι και με περιμένει! Είναι επιλεκτική τί να κάνουμε... Φυσικά 10.00 με 12.00 φοβάμε να την κάνω μπάνιο με γεμάτο στομαχάκι. Την κάνω άλλες ώρες ή όταν δεν πηγαίνω για δουλειά! όμως είναι για μας ένα πρόβλημα. Πάντως μια χαρά χαλαρώνει και χωρίς μπάνιο και κοιμάτε κανοντικότατα μέχρι τις 8.00 το πρωί! Φτου φτού μη το ματιάσω!!!

giati fobase na thn kaneis mpanio me gemato stomaxi ?

den to katalabenw ala mpreis na einai kai kati pou den kserw ....

sthn thalassa kserw oti den kanei na mhn pnigei ...sto mpanaki giati ?!!

mipos na mhn taraktei kai klapsei kai bgalei ?mono auto mou erxete sto mialo .

pantos o mikros mou trelenete gia mpanaki kai me kanei mouskema kai mena me ta platsourismata tou ,alla otan ton blepw apo tis 6 glaromeno gia nani den ton kanw mpanio gia na tou to xalasw .

Αφροδίτη μου φοβάμε μη μου βγάλει γουλιές (το συνηθίζει) Δεν ξέρω νομίζω πως δεν είναι και τόσο καλό με γεμάτο στομαχάκι ίσως να κάνω και λάθος.

AΧ βρε τιρογαριδακι ,

την έχουμε την τρέλα με τα καθαρά εμείς τα παρθενάκια!

Και εγώ όσο ήτανε μικρότερος καθε μέρα τον άλλαζα ρούχα, δεύτερη φορά δεν τα φορούσε , ώσπου βαρέθηκα να βάζω πλυντήριο....

Τώρα είναι ενός έτους , δεν περπατάει ακόμα , οπότε τα τινάζω και τα αερίζω καλά καλά και τα φοράμε άλλη μία φορά .Άμα αρχίσει να αλωνίζει όμως που να του τα ξαναφορέσεις ....

Το χειμώνα μπάνιο δεν κάναμε κάθε μέρα , αλλά τώρα του είναι απαραίτητο.

Κάνουμε κατά τις 9,30 καπάκι τρώμε και κοιμάται μόνος του γύρω στις 10

έως και απαγορευτικό θα έλεγα το μπάνιο με γεμάτο στομάχι ακόμα και για ενήλικες. Είναι μια συνήθεια που και εγώ εχω! Πρώτα τρωω και μετα κανω μπάνιο, αλλά είναι επικύνδινο.

tirogaridaki έγραψε:

Βεβαια παλιά έκανα και κάτι άλλο που το έκοψα γιατί δεν άντεχα άλλο!! Κάθε μέρα του άλλαζα ρούχα , φορούσε ολοκαίνουρια και έτσι κατέληγα να μαζεύω ένα σωρό άπλυτα!! Κάθε μέρα πλυντήριο! Ελεος! Ειπα..τέλος! Δεν γίνεται πεντακάθαρα ρουχαλάκια που τα φόρεσε μια φορά να τα βάλω για πλύσιμο! Αλλά ρε γαμώτο πιστευα ότι επειδή τα πιάναμε με τα χέρια μας τα ρούχα λερώνονταν και δεν ήθελα να κοιμηθεί με αυτα...΄Τι να κάνουμε..έχω κόλλημα με τα καθαρά σεντόνια κυρίως και μετά με τα; ρούχα!2

Σ΄αυτο το θεμα ετσι ειμαι και γω ! Καθε μερα αλλα ρουχα εξω , αλλα στο σπιτι , αποκλειστικά και μονο πυτζαμουλες στον υπνο . Θελω 2 πλυντήρια την εβδομάδα μονο για τη μικρη :blush:

Εμείς ξεκινάμε το μπανάκι 8-8.15.Ο σύζυγος τις κάνει μπάνιο και αμέσως μετά τις παραλαμβάνω εγώ για τάισμα:silly: Αλλιώς δεν βγαίνει χιχι

Καταλίγουμε στα κρεβατάκια μας γύρω στις 9.30 ,και ευτυχώς κοιμόνται αμέσως.

Και εγώ έχω κόλλημα με τα ρουχαλάκια τους.:unsure: Δηλαδή μέχρι και πριν 2 μήνες πήγαιναν ολα στο καλάθι των άπλυτων με την πρώτη φορά που τα φορούσαν.Όμως δεν γινόταν άλλο αυτό γιατί έπρεπε να βάζω πλυντήριο σχεδόν κάθε μέρα.Οπότε όταν δεν τα λερώνουν(τις περισσότερες φορές δηλαδή)τα κρατάω έξω και τα ξαναφοράμε μια απο τις επόμενες μέρες...Αλλά ομολογώ οτι με ενοχλεί πολύ αυτό:unsure:

tirogaridaki έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

Καλημέρα! Κ εμείς το ίδιο κάνουμε. Κάθε μέρα γυρω στις 9 - 9.30 , γαλατάκι και νάνι μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς κλάμματα.Θεωρώ ότι πρέπει να τον κάνω κάθε μέρα μπάνιο καθώς μπουσουλάει και βρωμίζεται. Αν μια μέρα δεν τον κάνω τον νιώθω βρωμερό! (Παρθένος είμαι τι να κάνουμε!!!:laugh: ) Αν και όταν ήταν νεογέννητο τον έκανα κάθε μέρα γιατί επινε γαλατάκι και του έτρεχε στο λαιμό του ή ρευόταν και εβγαζε γαλα οπότε μύριζε ξινιλες! Αυτό μου είχε πει κ ο παιδίατρος. Κάθε μέρα.[/quote:4fgv0086]

Kai egw mia apo ta idia!! Epeidh exei kai palindromish kai vgazei

synexeia goulies thelei oposdhpote mpanaki! Ase to ti rouxa plenw...

den prolavainw na thn allazw!! Idrwnei kai poly otan koimatai giati tyligite san ton ntolma kathe fora opote thelw toulaxiston 2-3 formakia eswterika thn mera kai stantar 2 mplouzakia kai pantelonakia! Ase tis saliares den tis metraw! :kiss:

εμεις πλεον στο θεμα της παλινδρομησης εχουμε φτιαξει αρκετα δεν λερωνεται οπως παλιοτερα(ουφ!!!) τωρα μπορω να του κραταω ενα ρουχαλακι για 2 μερες αλλα απο σαλιαρες ουουουουου αλλαζω μια καθε μερα εχω κανει συλλογη ολοκληρη στο συρταρι απο τα σαλια του στο φαι ειναι ευτυχως καθαρο παιδι δεν λερωνεται καθολου

Deppy77 έγραψε:

καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!

εδώ και 1,5 μήνα περίπου το έχω κάνει σύστημα, τον κάνω μπανάκι γύρω στις 7, στις 8 θηλάζουμε για 30-45 λεπτά και τον βάζω στο καρότσι και τον κάνω βόλτες στο σαλόνι όπου και στις 9 κοιμάται, τον αφήνω έτσι για 15 λεπτά να κοιμηθεί πιο βαθιά και τον μεταφέρω στο κρεββάτι του. Συνήθως ξυπνά στις 5.30 το πρωί οπότε τον αλλάζω, θηλάζει και κοιμάται ξανά μέχρι τις 9.

Κάποιες φορές όμως λόγω ενοχλήσεων από τα δοντάκια ξυπνά στο ενδιάμεσο και τον βάζω στο στήθος για να ηρεμήσει.

Κάνω το μπανάκι λίγο νωρίτερα για να χαλαρώσει πριν αρχίσω να τον κοιμίζω, το πρόβλημά μου είναι ότι μετά το μεσημέρι είναι πολύ ανήσυχος, γκρινιάζει συνεχώς με αποτέλεσμα να είναι στρεσαρισμένος και να δυσκολεύεται να τον πάρει ο ύπνος για βράδυ, γι'αυτό και τον κοιμίζω στο καρότσι.

Deppy αυτό με το καρότσι είναι λίγο δύσκολο γιατί το παιδί θα μάθει να κοιμάται στο καρότσι και μετά όταν θα είναι 1 χρονών ή πιο μεγάλο τί θα κάνεις? Στο λέω αυτό εκ πείρας γιατί και εγώ έκανα κάποια λάθη στον ύπνο της κόρης μου (2ο παιδί!!!) και τώρα δεν μπορεί να κοιμηθεί στην κούνια της!!!

Το πρόγραμμα που είχα στον γιο μου ήταν το εξής όταν ήταν μικρός μέχρι και 1 χρονών (αν θυμάμαι καλά την ηλικία): του έκανα μπάνιο νωρίς κατά τις 18.00 μετά τον θήλαζα και τον έβαζα για ύπνο, ξυπνούσε κατά τις 22.00 πάλι θηλασμός και μετά ξυπνούσε κατά τις 2.00 κάθε 4 ώρες δηλαδή. Και κοιμόταν πάντα στην κούνια του. Όσο μεγάλωνε τον έβαζα λίγο πιο αργά για ύπνο αλλά δεν ξεπέρασα τις 21.00, γιατί έπρεπε και εμείς να ξεκουραστούμε αλλά και να βρούμε χρόνο για εμάς.

Στο 2ο, την κόρη μου, μην με ρωτάτε!!!! σωρεία λαθών που τώρα μας ταλαιπωρούν!!!

χαχα, Λενάκι γέλασα με τον ντολμά!! :laugh: :laugh:

Εμείς τον κάνουμε μπανάκι 8 η ώρα το απόγευμα, στην συνέχεια τρώει και στην συνέχεια νανάκια.. Εγώ δεν τον έχω βάλει ακόμη στο κρεβατάκι του.. δοκίμασα κανα 2 μέρες, αυτός μια χαρά κοιμήθηκε αλλά εμείς οχι!

Τον ξαναέβαλα στην καλαθούνα πάλι στην οποία με το ζόρι χωράει ασε που πάει να κάνει και γούβα!

Και εμείς το χειμώνα μέρα παρά μέρα κάναμε μπάνιο,κατά τις 7:30 και μετά γάλα και νάνι.Αλλά τώρα που πάμε στην παιδική χαρά,κανουμε κάθε μέρα κατά τις 8:30.Μέχρι τις 9:30 έχει κοιμηθεί,και καπως τις τελευταίες μέρες το παει μέχρι το πρωί στις 6:30-7:00.Η Μπέμπα μου είναι,10 μηνών.

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ,

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:

ΓΑΛΑ 07:30, 11:00, 14:30, 18:00, ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ 21:00 ΚΑΙ ΓΑΛΑ 21:30, 00:30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 07:30 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.:silly:

ΦΙΛΙΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Καλησπερα κοριτσακια,εμεις ξεκιναμε την ιεροτελεστεια του μπανιου κατα τις 8:30,εχουμε βαλει και παπακια στο μπανακι και ειναι η αγαπημενη της ωρα η ωρα του μπανιου,ακολουθει γαλατακι κατα τις 9 και μεχρι τις 9:30 εχει κοιμηθει.

Βεβαια εχω προσπαθησει πολλες φορες να την κρατησω ξυπνια για να μαθει να κοιμαται λιγο πιο αργα αλλα δεν κρατιεται με τιποτα!Σπανια εχω καταφερει να την κρατησω μεχρι τις 10.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...