Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.ΤΕΤΑΡΤΗ, 12.00μμ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.Η ΑΠΟΨΥΞΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!ΑΧ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΗΘΗΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....:silly: :lol:
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ELENA ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

DALLIA MOY ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.

VENI KAI MΠΕΜΠΟΥΛΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.:)

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!:)

Οι σκέψεις μας θα είναι μαζί σου και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά.

Με ηρέμία και θετικές σκέψεις πήγα και εγώ πριν λίγο καιρό και τώρα περιμένω το μωράκι μου.

Δεν το περίμενα με την πρώτη και όμως έγινε!!!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα περιμένουμε νέα σου.

Φιλιά

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!:) ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ,ΔΥΟ 'Η ΟΣΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ!!;):woohoo: ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!:P ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!:P ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!:kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.:)

:lol: RITARDI32 NA XΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ....

:lol: ΑNEZOYLA MOY ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

:lol: ΣΙΣΣΙΩ ΚΑΙ THOYLI ΜΟΥ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ...ΚΙ ΑΛΛΗ...ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΣΑΣ.

:lol: ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΕ.

:lol: VASOMITS ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

:lol: ΜΠΡΑΒΟ LΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ.

ΕΛΠΙΖΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΟΠΤΑ......:S

ΣΑΣ ΦΙΛΩ.

Δημοσίευση

Αννελια σου στελνω κι εγω ολη μου τη θετικη ενεργεια!Να πανε ολα καλα κοπελα μου!

Να εισαι χαλαρη,να φτιαχτεις να στολιστεις και με το καλο να δεις και τα θετικα αποτελεσματα λιγο καιρο μετα! :)

Δημοσίευση

αννελια μου σου ευχομαι οτι καλυτερο,να πανε ολα καλα και η αγωνια σας να τελειωσει!ευχομαι συντομα να αποκτησεις το αγγελουδι σου και ολες οι κοπελες που το λαχταρανε!φιλια και καλυ επιτυχία!:)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο 7ΟΣ ΜΗΝΑΣ. ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ,ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ.

ΑΝΑSTACIA,BOURIJUE,MARAKI85 KAI OLIAX MOY KAΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΓΕΡΑ ΜΠΕΜΠΕ.

ΝΑSTAZIA KAI ANTHY MOY ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.

ΑNGELAKI1 ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

GORGINA MOY ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ KOYNOYPIDAKI MOY,ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ(ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ)ΒΑΛΑΜΕ 1 ΕΜΒΡΥΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 22η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τέλεια!! Προχωράμε σταθερά λοιπον! Εγώ 35 και 5 αύριο, μπαίνω σιγά σιγά στον μήνα μου και εγώ με τόσες περιπέτειες είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει μέχρι εδω! Μακάρι να κρατήσει και άλλο και να τους διαψευσει η μικρούλα!! Βέβαια έχει βολευτεί και δεν λέει να αλλάξει θέση, αλλά δεν πειράζει ας είναι καλα! Κοντεύεις και εσύ! Λίγη υπομονή ακόμα, κινησε λίγο παραπάνω πλεον;
    • Ευχαριστώ πολύ ναι το πρώτο μου. Εσένα; Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Κι εγώ περιμένω πως και πως να πάω στις 13. Όταν περνούν οι μέρες απ τον τελευταίο υπέρηχο με πιάνει μια αγωνία αν είναι όλα καλά. Φαντάζομαι όλες το ίδιο παθαίνουμε. 😁
    • @Elenaki12 τι όμορφο ξανθουλι ειναι αυτο! Εχω παθει σοκ με τ ποσο καλα καθεται. Εμενα η δικιά μ ειναι 5.5 μηνων καθεται αλλα οχι μονη της. Στο καρεκλάκι φαγητού πχ καθεται κανονικα η στο καροτσι. Αλλα έτσι μονη της με τίποτα. Φαγητο εχει 3 βδομαδες π ξεκινησαμε κ δ παει τοσο καλα. Φρούτα μετα βίας να φάει μερικα κουταλάκια, στο μεσημεριανό τ πάει κάπως καλύτερα. Που θα παει? Κάποια στιγμή θα φάει. Όσον αφορα τ ύπνο τ παει αρκετα καλα, κοιμαται 9.30 10 παρα τ βράδυ με 7 και συνηθως τ πρωι με κανα 2 ξύπνηματα ενδιαμεσα για φαγητο. Παίζει να ξυπνήσει κατά τις 6 κ να μεινει ξύπνια καμια ωρα αλλα σπανια. Εμενα κοιμάται στην κούνια δίπλα μου και οταβ ξυπνάει μετα τις 5 την παιρνω στο κρεβάτι κ το τραβαμε μεχρι τις 7 και π σηκωνομαστε ολοι. Μέσα στη μερα μ κοιμαται ανα 2.5 ωρες περίπου για ενα μισαωρο. Κανει μέσο όρο 4 μισαωρους ύπνους μεσα στη μερα. Πολύ σπανια μ κοιμαται μια ωρα μεσα στη μερα πλέον κι αυτο συνηθως τ πρωι εκει κατά τις 12 αμα κοιμηθει κ είμαστε βολτα. Ειναι δυσκολη φαση αυτή με τα φαγητά. Ολο μαγειρεύεις κ πλένεις σκεύη. Ευτυχως κατά τ χρονο θα τρώνε σχεδον κανονικα. 
    • Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Σας δείχνω εδώ το καμαράκι μου που μεγάλωσε …  μπαίνω σας διαβάζω που κ που , πάω να σας γράψω κ μετά πάντα κάτι γίνεται κ δεν το δημοσιεύω… εμείς είμαστε 6.5 μηνών πλέον 75εκ κ 8.100(στις 22.10 που κάναμε εμβόλιο δηλαδή) τρώμε φαγάκι μεσημεριανό μοσχάρι κοτόπουλο κ λαχανικά , τρώμε φρουτοκρεμα όχι πολύ ευχάριστα , κρέμες(απλή φαριν λακτε, 5 δημητριακά) κ γιαούρτι για απογευματινό κ αύριο τελειώνουμε κ την εισαγωγή αυγού (3 μέρες μόνο κρόκο σταδιακά κ μετά 3 μέρες κ ασπράδι λίγο λίγο). Μέσα στην εβδομάδα θα φάμε κ ψάρι. Από κρέμες γενικά δίνω συνήθως από φαρμακείο hipp frezylac αν κ θέλω να του δίνω σιγά σιγά κ δικές μου με βρώμη πχ. Το νεράκι το πίνει πολύ ευχάριστα ! Επισης συνεχίζουμε θηλασμό ! Έχουμε δώσει κάποιες φορές ξένο γάλα αλλά μας έβγαλε ένα εξάνθημα που συνδυάστηκε με το γάλα σε μεγάλη ποσότητα (πάντα έπινε 90-100 κ μια φορά ήπιε 160 κ το έβγαλε) κ είπε η αλλεργιολόγος να το αυξήσουμε σταδιακά μέχρι να απευαισθητοποιηθει μόνος του.ευτυχως ανέχεται την κρέμα με γάλα αλλά πρέπει σιγά σιγά να δώσω μεγαλύτερες ποσότητες γιατί θα έχω θέμα αν πρέπει να τον αφήσω. κάθεται στον πωπο του εδώ κ έναν μήνα σταθερά, ενώ σηκώνεται επίσης από ξαπλωμένος καθιστός εδώ κ 10-15 μέρες. Έχει αρχίσει να σηκώνεται ορθιος(αν πιαστεί από κάπου) κ μπουσουλάει δειλά δειλά . Εχω τρομάξει με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει 😭🥹 πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε κάνει α επιπέδου κ φέτος δεν το προλαβαίνω με ότι καινούριο κάνει … οι νύχτες μας είναι δύσκολες από τον 5ο κ μετά ξυπνάμε συχνά, 2-3 φορές τουλάχιστον , μπορεί κ κάθε 1-2 ώρες …. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω κάνει διάφορα δεν ξέρω αν έχω «τρελάνει» το μωρό στα διαφορετικά κ δεν βρίσκουμε λύση … προσπαθούσα να μην τον θηλάζω, μόνο να τον νανουρίζω, μετά εξαντλήθηκα κ τον θήλαζα κ την νύχτα . Πιπίλα δεν μου παιρνει. Τωρα έλεγα μήπως να φέρω την κούνια του στο δωμάτιο μας γιατί να τον αλλάξω δεν προβλέπεται με τόσο ξύπνημα τις νύχτες κ πηγαινελα , μήπως το λίκνο τον στεναχωρεί κ δεν χωράει… έχω απελπιστεί ότι δεν θα κοιμηθώ ποτέ, νιώθω εξάντληση τόσους μήνες χωρίς καμία νύχτα σερί ύπνου. Επίσης την ημέρα δεν τρελαίνεται στους ύπνους κάνει 2-3 μικρούς σχετικά μαξ 1 ώρα , άντε σπανίως 1.5… συνήθως όμως είναι 40-45 λεπτά . Οι δουλειές στο σπίτι μονίμως αυξάνονται τώρα με μαγείρεμα κ καθάρισμα για το φαγητό του παιδιού, το παιδί θέλει άνθρωπο συνέχεια εκεί . Σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω αυτά τα πάρκα τα μεγαλύτερα για παιχνίδι . Έχετε υπόψιν σας ; πείτε μου εσείς πως πάτε με φαγητό, ύπνο, παιχνίδι, ανάπτυξη θα χαρώ να μάθω τα νέα σας !!!  φιλια πολλα σε όλες κ καλά κουράγια μάνες , τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου που έλεγε θα γίνεις μάνα κ θα δεις ….
    • Καλησπέρα κορίτσι μου ! Με το καλό μωράκι σου ! Το πρώτο σου είναι ; Να που βρήκα μια κοπέλα να είμαστε μαζί Μάιο ☺️ Την τρίτη θα πάω για αυχενική και περιμένω πως και πως !  εγώ συμπτώματα δεν πολύ έχω καμία φορά με πιάνει λίγο το στομάχι μου καπως σαν καούρες πιο πολύ και εμένα με βοηθάει η κόκα κόλα και εγώ πίνω που και που 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...