Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Την Παρασκευη 8 Μαιου δυο μερες πριν μπω στον μηνα μου ,εκανα εισαγωγη στην κλινικη γιατι ειχα ανεβασμενο λευκομα και πιεση και συσπασεις στο φουλ...αφου με ειδε η γιατρος μου ,μου λεει απο θα φυγεις με το μωρο σου αγκαλια. Ολα καλα μου εβαλαν ορο για να περνω φαρμακα για τιν πιεση και εως την κυριακη με παρακολουθουσαν συνεχεια στον καρδιοτοκογραφο συσπασεις πολλες αλλα ο πονος ανετα υποφερτος...Κυριακη απογευμα κατα τις 7.30 μετα το βραδυνο παω στον καρδιοτοκογραφο με εντονους πονους και μολις γραφει βλεπω την μαια να πανικοβαλεται και μου λεει να παρω βαθειες ανασες οι παλμοι του μορου ειχαν κατεβει πολυ,περνει την γιατρο μου και ειναι εκει σε τρια λεπτα ,μου λεει Μαρινα παμε για καισαρικη αμεσως ,μου ειχε πει απο τις προηγουμενες μερες οτι παμε για καισαρικη με τοσο ανεβασμενη πιεση δεν ηταν δυνατον να γεννησω φυσιολογικα ,εριξα πολυ κλαμα δεν ηθελα με τιποτα καισαρικη ονειρευομουν μια φυσιολογικη γεννα....

ειχα φαει και επρεπε να περιμενουμε με ετοιμασαν ,παμε στο χειρουργειο επισκληριδιος και αρχιζουμε ,δεν ξερω ποσο καλα υποτιθεται οτι πιανει αλλα εγω τα ενιωθα ολα για ολα δεν ενιωσα κοψιμο αλλα ολα τα τραβηγματα και πατηματα τα παντα πολυ ξεκαθαρα ,με κοβουν και νιωθω νερα να τρεχουν αναμεσα στα ποδια μου και τοτε ακουσα τον γιο μου δεν τον βγαλαν καλα καλα και εκλαψε δυνατα και εγω μαζι δεν μου τον εδειξαν και τον πηρε η παιδιατρος εκλεγε πολυ δυνατα και εγω το μονο που ελεγα ηταν, ειναι καλα ?

στον υπερηχο τελευταια φορα μας τον εβγαλε 2.500 ....

λοιπον την Κυριακη 10/05/2009 και γιορτη τις Μητερας

στις 21:40 γεννησα τον γιο μου 1.800 και 45εκ :)

γιαυτο μου τον πηραν αρων αρων να δουνε αν ειναι καλα ,τον ειδαν ετσι τοσοδουλη και φοβηθηκαν ....δεν πηρε ουτε οξυγονο ουτε στην θερμοκοιτιδα μπηκε :)

ειναι υγειεστατος και πολυ δυνατος ....

οι μερες μαζι του στο σπιτι ειναι παραδεισος ειναι ο κοσμος ολος ο μικρουλις μου ,ειχα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη αλλα θα τα περνουσα ολα ενα εκατομμυριο φορες ακομα για να μπορω να τον κραταω στην αγκαλια μου και να του δινω οση αγαπη εχω μεσα μου ...και οταν με κοιταει στα ματια βουρκωνω καθε φορα ...

Ευχαριστω τον Θεο που ολα πηγαν καλα ,τον αντρα μου,την μανουλα μου που με βοθαει τοσο , την οικογενεια μου, και τελος Ευχαριστω εσας που μου κανετε παρεα και με βοηθησατε τοσο με οσα γραφετε πολλες φορες. :)

Α...ξεχασα να σας πω οτι αν και μικρουλιδες θηλαζουμε κιολας, με υπομονη και προσπαθεια ολα γινονται....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!

καλη αναρρωση!

Αξιζει τελικα οποιαδηποτε ταλαιπωρια για τα μικρα αγγελουδια μας!

Σε αποζημειωνουν καθημερινα....οταν σε κοιτουν στα ματια! ολα τα λεφτα!

μπραβο μαρινακι!!να ζου ζησει ο γιοκας σου!!!αν κ ξαφνικα κ γρηγορα ολα πηγαν τελεια!!!Να τον δεις σε ενα μηνα πως θα γινει!!!δεν θα το πιστευεις!!στην ιδια εβδομαδα γεννηθηκε κι ο δικος μου!2400 με καισαρικη ...Βιαστικος κι αυτος!!καθησε θερμοκοιτιδα 6 ωρες..Θελει λιγακι υπομονη με το ταισματακι αλλα σε ενα μηνα θα ναι το ταυρακι σου πολυ βαρυτερο!!!!

να σου ζησει κ να τον καμαρωνεις οπως επιθυμεις γλυκια μανουλα!!

Βιαστικούλης ο μπομπιράκος σου! Σου λέει... "να μην προλάβω να πω Χρόνια Πολλά στη μανούλα μου?" Να σου ζήσει κοπελιά μου και να τον καμαρώνεις πάντοτε! Καλή λοχεία μωρομανούλα!!! Φιλιά!!!

Να σκεφτεσαι μονο πως εχεις ενα υγιεστατο μωρακι!

Να σου ζησει και να ειναι παντα χαρουμενος!

Οσο για την καισαρικη σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το περασα και γω!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Καλη αναρρωση και καλα 40!

Να σου ζησει ο γιοκας σου!!!Να ναι παντα γερο αντρακι κι ευτυχισμενο!!!Κι εσεις να τον χαιρεστε!!!Ευχομαι στην οικογενεια σου υγεια και ευλογια ....παντα χαρες!!!Ειναι μεγαλο πραγμα ολο αυτο που λες...οσο δυσκολα κι αν περασες θα τα ξαναπερναγες αρκει να τον κρατας!!!Φοβερο!!!Ετσι ειναι οι μανουλες!!Συγκινηθηκα!!!Ευχομαι σε καθε κοπελα που δεν το εχει νιωσει αυτο το υπεροχο συναισθημα της μητροτητας να το νιωσει συντομα!!!και σε μενα χα χ αχ α χα χα :P Φιλακιααααα!!!!:)

ΜΠΡΑΒΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Marina sygxarhthria gia to mpemph sou pou vgike dynatos :) Ti kalytero dwro apto mwraki sou etsi?!Fandazomai th xara sou.Sou euxomai na sou zhsei na einai geros k dynatos panda k seis na eiste dipla tou poly poly eutyxismenoi :)

Mpravo pou thilazeis!

2.800 gennhthike o mpompiras h 1.800?Mperdeutika...

Filakia

Μαρινακι να σου ζησει!!!Να τον χαιρεστε!!!Να ειναι τυχερος κ ευτυχισμενος παντα!!!!Ενα μικρο αντρακι που πινει κ γαλατακι απ'τη μανουλα!Τελεια! :)

ΥΓ.Φανταζομαι ποσο τρομαξες με την αντιδραση της μαιας :huh: ...Ευτυχως περασαν κ ξεχαστηκαν αυτα εε?! ;)

Εύχομαι σε σένα και το μωρό σου όλα τα καλά του κόσμου!

Ύγεία και καλή τύχη!

Ότι κι αν περνάμε αξίζει για το θαύμα της ζωής!

Ακόμα και ο πιο δυνατός πόνος ξεχνιέται με τη γέννηση ενός παιδιού!

Να' στε πάντα ευτυχισμένοι!

Nα σου ζησει ο μικρουλης σου!!Να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!Σιγουρα αυτη η γιορτη της μητερας θα σου μεινει αξεχαστη!!Πολλα φιλια και καλη λοχεια!

glitterfy145923T842D33.gif

Να σας ζήσει, να τον χαίρεστε και πάντα γερός και δυνατός!!!!

Είμαι έτοιμη να περάσω τα ίδια και περισσότερα ακόμα αρκεί να ζήαω την μοναδική στιγμή που θα ακούσω το κλαματάκι αυτό που μας περιέγραψες.

Ηταν πολύ συγκινητικό.

Να τον χαίρεστε και να τον αγαπάτε για πάντα.

Φιλιά.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΗΛΑΖΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΠΑΡΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...