Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ...ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ "ΟΧΟΥ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕΣ?"...ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ;ΕΣΥ ΤΙΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ..ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ.ΕΣΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ:unsure: !ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ...ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Γιατί δηλαδή ρε συ Νέλλη να στρώνω ολόκληρο σενάριο μυστηρίου και να κάνω κ το ένα κ να κάνω κ το άλλο όταν δε στρέφει καν το ενδιαφέρον του σε μένα;; εκείνον δεν τον νοιάζει;; Κ αν δεν τον νοιάζει , εγώ πρέπει να βγάλω το φίδι από την τρύπα;; Εγώ δηλαδή να πάρω και τα εσώρουχα, να το παίξω σέξυ, να του τραβήξω το ενδιαφέρον κτλ κτλ κτλ και συν τοις αλλοις να είμαι κ μάνα ενός μικρου, και μαγείρισσα κτλ κτλ...ε όχι!!Τον αγαπώ πολύ...αλλά δεν περνώ καλα..χάλια θα έλεγα...όλη μέρα μόνη με ένα μωρό ,

Αμάν ρε Φανή!! Είχα καταφέρει να βγάλω όλες αυτες τις σκέψεις από το μυαλό μου και βρήκες τον καιρό να μου τα υπενθυμίσεις?!?!? :blink:

:unsure: Είναι σα να μπήκες στο μυαλό μου...

Βέβαια προσωπικά έχω μπεί στη διαδικασία να μην του ζητάω περισσότερα απ' όσα μπορεί να δώσει. Είναι επιλογή μου αυτό μετά από πολύ σκέψη. και από τότε που το αποφάσισα καλύπτω τις ανασφάλειες και τις ανάγκες μου κάνοντας άλλα πράγματα. Νομίζω οτι είναι καλύτερα και για τους δυο μας αυτό. Γιατί άλλη μια φορά να άκουγα αυτό το "άρχισες πάλι;" θα ήμουν με μαθηματική ακρίβεια στο κελί 33, διότι θα του είχα σπάσει το κεφάλι!!

Και καλά πριν δε με ένοιαζε, αλλά τώρα; Να αφήσω το παιδάκι μου ορφανό; :blush::blink: Δε λέει...

Δημοσίευση

Νέλλη μου κατάλαβα τι εννοείς αλλά με ενοχλεί να πρέπει εγώ να σώσω την κτάσταση γιατί πολύ απλά του τα έχω ξαναπει. Πάντως Νέλλη μην φοβάσαι..εγώ ξέρω πως ακόμη κ αν συμβαίνουν αυτά στα ζευγάρια η αγάπη δε χάνεται. Κ αυτό είναι πολύ σημαντίκό. ¨οταν παντρεύτηκα στην αρχή μου είχε κακόφανει κυρίως γιατι συμβαίνει αυτο αλλά κ για πολλού΄ς άλλους λόγους. Σε πληροφορώ πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω παντρευτεί τον κατάλληλο άνθρωπο..πολλά με εκνευρίζουν σε αυτόν όμως έχει θετικά που δυσκολα συναντάς σε κάθε άντρα..οπότε κ εσύ ξέρεις πολύ καλά γιατί είσαι με αυτόν τον άντρα...καμιά φορά το συνειδητοποιούμε και μετά από καιρό αλλά ευτυχώς συμβαίνει!

Καντινου δεν έχω περιεργη συμπεριφγορά μαζί του και εκείνος ίσα ίσα που ΄΄οταν του το λέω θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί αλλά δε θέλω να τουκάνω παρατηρήσεις συνέχεια. Ο γάμος είναι όντως δύσκολο να κρατηθεί όμως στη δική μου περίπτωση νιώθω ότι παντρεύτηκα εναν πολύ καλό σύζηγο καιπατέρα και αυτά είναι ανώτερα από κάθε τι.Απλώς εχει κ αυτός τα ελαττώματά του και δεν μπορώ να ανεχτώ κυρίως γιατί κάνουν κακό και στους δύο μας. Φταίω κ εγώ λίγο αλλά δεν ξέρω που!!:)))

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

Πετα του το playstation και παρε του εναν υπολογιστη δωρο με μια καλη καρτα γραφικων αλλαξε και εσυ την δικια σου καρτα γραφικων

Και συστησε του νεα παιχνιδια !!!!!!!!!!!:P :laugh: :laugh: :laugh:

WORLD OF WARCRAFT

B)

:laugh: :laugh: :laugh:

Τι πληγές ξήνεις... Με αυτό έχει κολλήσει κι ο άντρας μου και παίζει στην κυριολεξία από το πρωί μέχρι το βράδυ!!! Δεν τον αντέχω πια!! Έχει καταντήσει αηδία! Μου λέει κι εμένα να μπω.. Αλλά αν κολλήσω και μ'αυτό.. καήκαμε!! Άσε που λέει ότι θα το μάθει και στο γιο μας όταν γεννηθεί.. και του λέω δεν στα 'πανε καλά!! Που θα μάθει το μωρό να σκοτώνει και να πολεμάει από μια σταλιά μικρούλη! Και δεν θα μάθει και την εξάρτηση με τους υπολογιστές! Εγώ το πρωτο μου laptop το πήρα στα 24! Και πριν στο σπίτι είχε κομπιούτερ ο μπαμπάς μου, αλλά ασχολούμασταν μόνο μια δυο φορές την εβδομάδα! Προτιμούσα να πάω να παίξω στην γειτονιά με τα υπόλοιπα παιδιά!

Δυστυχώς τώρα έτσι όπως έχουν γίνει οι συνθήκες είμαστε όλοι μπροστά από ένα υπολογιστή! Και δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω!! Μια από τα ίδια!! Ομοιοπαθούσα στην ασθένεια της εξάρτησης!! Αλλά χαίρομαι που τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα όπως τα έζησα! Στις αλάνες, με τα παιδιά της γειτονιάς... και έτσι θέλω να μεγαλώσει και το παιδί μου! Αρκεί να βρεθούν κάποια παιδάκια να μην είναι κολλημένα κι αυτά σ'έναν υπολογιστή!!

Δημοσίευση

Μου αρεσει να παιζω μαζι με τον συντροφο μου ειναι κατι που μας χαλαρωνει και τους δυο και ναι μπορει να κολλησεις για κανα τριμηνο τετραμηνο στην αρχη με τα mmo αλλα μετα απο αυτο το διαστημα ειναι ολα μια χαρα

Οταν τον γνωρισα απο την αρχη αυτο που τον χαλαρωνε ηταν να παιζει διαφορα παιχνιδια στον υπολογιστη και μπορουσε να μεινει και ολο το Σαβατοκυριακο και ολες τις αλλες ωρες μεσα να παιζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!!

Με το που αποφασισα να παιξω μαζι του να δω τι γινεται κολλησα λιγο στην αρχη αλλα τωρα παιζουμε μεχρι ενα 2ωρο τις καθημερινες η τα σαβατοκυριακα και 5 ωρες αλλα οχι μαζεμενα και με το που θα παρατησω εγω το παιχνιδι μετα απο λιγο το παραταει και εκεινος και παμε και για καφε κανουμε και καμοια βολτα κανουμε και αγκαλιτσες

Πλεον αν παιξει μονος τους βαριεται πολυ ευκολα και μεσα σε ενα διωρο το εχει παρατησει αν δεν μπω!!!!!!!!!

Το θεωρο καλυτερο απο το να χτυπαει 8ωρο για να μπορεσει καποτε να φυγει απο το παιχνιδι και με χαλαρωνει λιγο και εμενα

Δημοσίευση

Αχ αυτά τα παιχνίδια!Και ο δικός μου έτσι!Άμα κολλήσει δεν ξεκολλάει:huh: Πολλές φορές έρχονται και φίλοι μας και πάιζουν playstation όλοι μαζί:lol:

Βέβαια δεν είναι ο τύπος που θα με αφήσει μόνη μου για να παίξει.

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια τι μας έχει κάνει αυτή η τεχνολόγια? ΌΛες το ίδιο βιώνουμε! Εγώ μέχρι που έχω σκεφτεί να χαλάσω το pc! O άντρας μου κολλάει άσχημα, πολύ άσχημα όμως!Κάποιες φορές δεν μιλάω παίρνω την μικρή, πάμε βόλτα, πάμε στις κούνιες ή στην μαμά μου, ή κάνω δουλειές ή βλέπω κανένα έργο, αλλά κάποιες φορές μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Χτες το βράδυ συγκεκριμένα γυρίσαμε από βόλτα στις 12.00 και βλέπαμε tv μέχρι που εγώ αποκοιμήθηκα και άνοιξα τα μάτια μου στις 5 το πρωί όπου τον βρήκα μπροστά στο κομπιούτερ!Ως αποτέλεσμα, σήμερα Κυριακή που κάθε οικογένεια περιμένει πως και πως για να είναι όλοι μαζί, να πάρουν πρωινό, να πάνε μια βολτίτσα τώρα που έχει και τόσο ωραίες μέρες, αυτός θα κοιμάται ως το μεσημέρι!Ειλικρινα με έχει πιάσει πονοκέφαλος με αυτό το θέμα. Κι απ'ότι βλέπω το περνάνε πολλές. Τι κάνουμε ρε κορίτσια?Έτσι θα περάσει η ζωή μας?

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

Πετα του το playstation και παρε του εναν υπολογιστη δωρο με μια καλη καρτα γραφικων αλλαξε και εσυ την δικια σου καρτα γραφικων

Και συστησε του νεα παιχνιδια !!!!!!!!!!!:P :laugh: :laugh: :laugh:

WORLD OF WARCRAFT

GUILD WARS

lord of rings

Shaiya perfect world RFOnline se free mmo

call of duty

oblivion

Titan quest

Ειναι παιχνιδια που μπορεις να τα παιξεις και εσυ μαζι με τον αντρα σου ειτε με καλωδιο lan ειτε μεσο ιντερνετ mmo και χαλαρωνεται και οι δυο σας εχει αρκετη πλακα

Αν ενδιαφερεσαι για καρτες γραφικων αυτες οι δυο ειναι πολυ καλες σε σχετικα οικονομικη τιμη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514300

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514206

B)

ΑΥΤΟ ΤΟ Shaiya ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ :laugh: :laugh: :laugh:

ΩΩΩΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ!!! "ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ" ΑΠ:"ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ" "ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ" ΑΠ:"ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟ)":angry:

"ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΡΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ;" "ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ(ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ) ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΜΑΓΑΖΙ":angry: :dry::huh:

ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ!!!:unsure:

Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ "ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ;" ΑΠ:"ΝΑΙ ΝΑΙ". ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΤΗΛ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ "ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;"

:ohmy::lol::blink:

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ!!!:lol: :lol: :lol:

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ!!!:P :P :P

ΦΙΛΙΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

happy mammy χαχα:laugh:

Ρε κορίτσια!Μου ήρθε ιδέα τώρα.Tι θα εκάνουν εκείνοι να καθόμασταν εμείς με τις ώρες να παιζουμε στον υπολογιστή/playstation?:lol:

Πώς πιστευεται οτι θα αντιδρούσαν;

Ο δικός μου στην αρχή θα καθόταν δίπλα μου και θα μου έλεγε τι να κάνω,και έτσι θα περνάγανε αρκετά 24ωρα.Μετά όμως πιστευω θα νευρίαζε:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...