Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ μαιρουλα υπεροχο τραγουδιιιιιιιιιι!!!!!!! τελειο!!!!!! ευχαριστωωωωωω!!!! και η δημητρουλα ξανανιωμενη μπηκε...ελα δημητρουλα αποκαλυψου!!!!! χιχιχι δεν γλιτωνεις!!!! εγω γιαυτο το ειπα απο μονη μου γιατι θα με επερνε χαμπαρι η μαιρη!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mary78 έγραψε:

δημητρούλα μου "ξανανιωμένη" μπήκες και συ σαν την mikroulaxristos?? :laugh: :laugh:

Μπα!Που τέτοια τύχη!Εμείς την βγάζουμε με Τριανταφυλλοπουλο!:P :P :P

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

αχ μαιρουλα υπεροχο τραγουδιιιιιιιιιι!!!!!!! τελειο!!!!!! ευχαριστωωωωωω!!!! και η δημητρουλα ξανανιωμενη μπηκε...ελα δημητρουλα αποκαλυψου!!!!! χιχιχι δεν γλιτωνεις!!!! εγω γιαυτο το ειπα απο μονη μου γιατι θα με επερνε χαμπαρι η μαιρη!!!!!!!!!

Τελικά είσαι συ ... Κρυφή Πληγή!!! :P

Δημοσίευση

Φανουλάκι μου γλυκό...

Περνάμε και εμείς από αυτήν την φάση! Επομένως μην σε ανησυχεί..Ο άντρας σου σε αγαπάει! Αν ήταν αδιάφορος θα είχε εντελώς άλλη αντίδραση! Θα ήταν έξω μόνος κ.ο.κ. Τ'ότι παίζει όλη την ώρα και είναι μέσα στο σπίτι, μου δείχνει ότι θέλει να είναι μαζί σου και να κάνει παράλληλα κάτι που τον χαλαρώνει! Τα ίδια κάνει κι ο δικός μου! Του το λέω μια, του το λέω δυο... Και καλά όταν δουλεύω και λείπω από το σπίτι... όταν είμαι εκεί;; Βέβαια να λέμε και του στραβού το δίκιο, όσες φορές έχει κλείσει τον υπολογιστή μου έχει πει.. να βάλουμε καμιά ταινία;; Του λέω όχι γιατί βλέπω και εγώ για πολλοστή φορά το "sex and the city!!" Και μ'ενοχλεί που μου χαλάει την βολή μου!! :laugh: Από την άλλη αναρωτιέμαι πόσες ώρες περνάω και εγώ μπροστά στον υπολογιστή;;;

Σεξ, λόγω εγκυμοσύνης δεν κάνουμε! Απλά φοβάμαι και το σέβεται. Έξω, τώρα που άρχισε ο καιρός να είναι καλός.. δεν λέω! Βγαίνουμε! Αλλά και πάλι, βαριέμαι! Που να πάω; Σε καφετέρια.. βαριέμαι! Δεν έχω τι να πιω λόγω μωρού. Απ'την άλλη προσπαθούμε για λίγη οικονομία γιατί τώρα που έρχεται το μαωράκι μας είμαστε λίγο πιο σφιγμένοι.. :blink: Ξέρεις λίγο πολύ!!

Δυστυχώς αν δεν δραστηριοποιηθούμε εμείς, αν δεν μιλήσουμε εμείς.. δεν γίνεται τίποτα! Είναι άντρες, είναι παιδιά... Δεν σκέφτονται όπως εμείς! Τον δικό μου, τον καλύπτει και μόνο η παρουσία μου στο σπίτι! Πάω και τον τσιγκλάω καμιά φορά και τον βλέπεις... ότι του αρέσει! Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο να με αγαπάει ή όχι! Μου τρίβει λιγάκι την πλάτη που πονάει τώρα, τα πόδια μου που πρήζονται.. Αλλά είναι κάποιες φάσεις που μου λείπει αυτό το ανέμελο που είχαμε κάποτε! Θα έρθει το παιδάκι τώρα όμως! Και τον βλέπω που μου λέει.. θα πηγαίνουμε βόλτα με την βάρκα.. ( μη φανταστείς μια φουσκωτή με κουπιά!!) , Θα κάνουμε αυτό, το άλλο.. έχει στόχους!

Απλά συζητήστε! Πες του τα παράπονα σου! Με αγάπη όμως! Ούτε φωνές, ούτε γκρίνιες! Φέρνουν τ'αντίθετα αποτελέσματα! Το ξέρω από πρώτο χέρι! Κάθε φορά που ένιωθα παραγκωνισμένη, γιατί μεταξύ μας όποτε έρχεται το σόι από Γερμανία ή κάποιος άλλος.. Στο κλάσιμο η Ελενίτσα!! Του το συζήταγα πάντα με το καλό! Βέναι τα ίδια κάνει πάλι.. ρίχνουμε έναν καυγά .. αλλά τα ξαναβρίσκουμε!

Αρκετά σε κούρασα όμως.. Το θέμα είναι ότι δεν είστε δυο ξένοι! Ίσα ίσα που απλά είναι μια φάση και θα περάσει! Έχετε ήδη ένα μωράκι μαζί.. περιμένετε και το 2ο!! Θα δεις.. Κανόνιστε μια εκδρομούλα, κάπου κοντά εφόσον σου το επιτρέπει κι η κατάσταση σου.. Κανόνισε να του φτιάξεις το αγαπημένο του γεύμα υπο το φως των κεριών.. κάτι ρομαντικό και διαφορετικό!!

Και κάπου εδώ.. σταματάω γιατί θα γράφω μέχρι αύριο...

Και φυσικά τα ξαναλέμε... για νεότερα.. και για φρέσκιες ιδέες ανανέωσης!!

Πολλά φιλάκια καρδιά μου...

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Αλλά είναι κάποιες φάσεις που μου λείπει αυτό το ανέμελο που είχαμε κάποτε! Θα έρθει το παιδάκι τώρα όμως! Και τον βλέπω που μου λέει.. θα πηγαίνουμε βόλτα με την βάρκα.. ( μη φανταστείς μια φουσκωτή με κουπιά!!) , Θα κάνουμε αυτό, το άλλο.. έχει στόχους!

Κάθε φορά που ένιωθα παραγκωνισμένη, γιατί μεταξύ μας όποτε έρχεται το σόι από Γερμανία ή κάποιος άλλος.. Στο κλάσιμο η Ελενίτσα!!

καλα ελιωσα βραδιατικα!!!! βρε τι πλακα ειχες!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P

μη φανταστεις ,λειι, μια φουσκωτη με κουπιαααααααα!!!:P :P :P :P :P

και με το σοι απο γερμανια :P :P :P :P :P

και αμα σε λεω μετα τρελοκομειο εγω φταιω?????????????????????:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

πιστευω οτι ειναι μια φαση που θα περασει το εζησα κι εγω ωρες ατελειωτες μπροστα στο playstation και εγω στο pc επαφη καμια κοιμομασταν σαν αδερφακια αφου το σεξ το ειχα ξεχασει μετα απο 3 μηνες!!! και εμενα κρατησε πολυ

η αποχη ξεκινησε απο την εγκυμοσυνη και συνεχιζοταν και μετα τον ερχομο του μωρου αλλα η αδιαφορια ηρθε αφου εφερα το μωρο στο σπιτι και μετα.σιγουρα φταιμε και οι δυο εγω καταπιαστικα με το μωρο (φυσικο και επομενο) και εκεινος με την τηλεοραση και τα παιχνιδια του μεχρι που αποξενωθηκαμε εντελως!! καποια στιγμη ειπα αφου εκεινος δεν κανει κατι πρεπει να κανω εγω γιατι μας οδηγουσε σε πολυ κακο δρομο ολο αυτο..ετσι ξεκινησα να τον φλερταρω ξανα να τον ανεβαζω και σιγα σιγα ξαναβρησκουμε ξανα τους εαυτους μας (ασε που ειχα ξεχασει πως κανουμε καμακι:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

VASOMITS έγραψε:

Έτσι άρχισα να βγαίνω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με φίλες...:woohoo: Κανόνιζα κάθε μέρα στο να μην μένω σπίτι...Σπίτι πήγαινα μόνο για ύπνο!!!Και για φαγητό τον έστελνα αναγκαστικά στην μανούλα του καθώς δεν του μαγείρευα!!! :laugh:

ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Σ

Εξοδος και διασκέδαση με φίλες!!!Και για πότε συμμορφώνεται, ούτε που το καταλαβαίνω!!!

:lol: :silly: :laugh: ;)

KI εμεις μια απο τα ιδια τυρογαριδακι..μονοι μας σ ενα σπιτακι τοσο δα για δυο χρονια

Η σχεση αναθερμανοταν με τις διακοπες της Δεη ..ευτυχως εδω που μενουμε ειδικα το καλοκαιρι ειναι συχνες:P

Περυσι το σεπτεμβρη αρχισα να παρακολουθω κατι σεμιναρια..Εκει μετα τα μαθηματα πολλες φορες εβγαινα με παρεα..ωσπου μια μερα του εφερα στο σπιτι ενα νεο φιλο που εκανα..(φιλο φιλο ενοειται)

Δεν περιμενα οτι θα αντιδρασει ετσι...σαν να του εφερα σπιτι τον Μπραντ Πητ

Δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου οτι κατι θα ξυπνουσε μεσα του ..επειδη περναγαμε καλα με τον Δημητρη

Απο τοτε ..ειναι σε μια εγρηγορση ..

Μου εξομολογηθηκε οτι ενιωσε ασχημα οταν με ειδε να περναω τοσο ευχαριστα με εναν αλλον ανθρωπο..ηθελε το γελιο μου να το χρωσταω σε αυτον

Αρχισε τις εκπληξεις ..κι εγω φουλ ανταποκριση(ακομα και οταν βαριομουνα )

Τωρα ζουμε τον ερωτα μας..παιζει και κανα παιχνιδακι αλλα τον στελνω εγω τωρα να παιξει για να με αφησει και λιγο υσηχη:P

Ασχολησου με τους φιλους σου και τον εαυτο σου ..και παιξτο γλυκια μα λιγο αδιαφορη και μυστηριωδης

Δημοσίευση

Tirogaridaki mou kai gw noiwthw etsi kapoies fores.To thema einai oti an douleuei poly prepei na deikseis katanohsh.Thelei to xrono tou na kanei pragmata pou euxaristoun ton idio.Auto toulaxiston kserw apton andra mou,pou erxetai apth douleia to apogeuma,einai mesa sto agxos gia to oikonomiko,trexei se oles tis ypoxrewseis kai efoson de ksenyxtaei me filous ktl pou tha ksedwsoun mwre?!

Gia skepsou to ligaki :) Theloun k autoi to xrono tous k endaksei de tha exoun panda kefi gia agkalitses k glykologa.

An ton vlepeis kapws..periergo h kakokefo phgaine esy konda tou kai parton agkalitsa (efou exei teleiwsei th pista me to rally xaxxaxaxaxa)

kai mila tou.Kane kai paraponakia alla me glyko tropo...ksereis esy! :D

Δημοσίευση

Αχ γλυκιά μου κοπέλα, αυτό λίγο πολύ όλες το έχουμε νιώσει. Εγώ προσωπικά όταν γέννησα το δεύτερο παιδί από τις πολλές υποχρεώσεις ένιωθα πως είχαμε απομακρυνθεί εντελώς! :dry:

Βέβαια όλα ήταν στο μυαλό μου γιατί όταν το συζητήσαμε έκανε πολλές κινήσεις για να είμαστε καλά μαζί!

Η αλήθεια είναι πως εμείς τα δημιουργούμε όλα, και πιστεύω πως εμείς οι γυναίκες πρέπει να τους "ξυπνάμε" από τον λίθαργο που πέφτουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι άντρες πρέπει να επαναπαύονται και όλα να τα κάνουμε εμείς...

Αν έχεις παιδί (δεν ξέρω) και βοήθεια από γονείς και πεθερικά γιατί δεν το αφήνεις μαζί τους και να κανονίσεται με παρεούλα έξοδο. Πιο ωραία θα περάσεται αν κανονίσεται και με άλλους, να δείτε λίγο κόσμο βρε παιδί μου, να κάνετε λίγο χαβαλέ. Πάντως σε εμάς όταν πλέον έχουμε μπουχτίσει αυτό βοηθάει...

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά....:)

Δημοσίευση

Tirogaridaki, απ' ό,τι κατάλαβα από τα συμφραζόμενα έχεις ήδη ένα μωρό και περιμένεις το δεύτερο... Δεν ξέρω πώς αλλάζει η σχέση με το παιδί αλλά φαντάζομαι πως θα το ανακαλύψω σύντομα μιας και είμαι έγκυος... Έχω όμως εμπειρία από πολύχρονη σχέση. Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 15 χρόνια από τα οποία τα 10 συζούμε. Δεν θελήσαμε ποτέ να παντρευτούμε κι αυτό μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε εραστές και όχι σύζυγοι (άλλο αν ζούμε σαν παντρεμένοι). Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και ας μη μακρυγορώ. Το θέμα είναι ότι αυτό που κατάλαβα από τη δεκάχρονη συμβίωσή μας είναι ότι η σχέση μοιάζει με μία καμπύλη γραμμή που ανεβοκατεβαίνει: υπάρχουν οι μέρες (εβδομάδες;) που νιώθεις ερωτευμένος με τον άλλο και μετά έρχεται αναμενόμενα η πτώση που νιώθεις από αδιάφορα έως να μην θέλεις να τον βλέπεις. Μετά όμως ξανανιώθεις ερωτευμένη ή αν δεν νιώθεις ερωτευμένη όπως τον πρώτο καιρό, τουλάχιστον τον κοιτάζεις και θυμάσαι πολύ ζωντανά γιατί τον ερωτεύτηκες... Όπως είπε και μια άλλη φίλη τη μία εβδομάδα ένιωθε ερωτευμένη ενώ την προηγούμενη ήθελε να τον σκοτώσει.

Στην αρχή με τρόμαζαν οι περίοδοι "πτώσης" αλλά κατάλαβα ότι πάντα περνούν... Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο γι' αυτό - αν και θα έπρεπε. Κι εμείς βλέπουμε τηλεόραση τα βράδια σαν συνταξιούχοι και τρώμε και ώρες στον υπολογιστή. Μια φορά μάλιστα πέρσι το καλοκαίρι με τις διακοπές της ΔΕΗ μείναμε χωρίς ρεύμα 2 ώρες και αρχικά ΦΡΙΚΑΡΑΜΕ!. Ούτε τηλεόραση, ούτε PC, ούτε μουσική; ΦΡΙΚΗ. Τελικά βάλαμε ένα ραδιοφώνάκι με μπαταρίες, ανάψαμε κεριά και πιάσαμε μία πολύ ωραία συζήτηση που μου θύμησε τον πρώτο καιρό της σχέσης μας. Αφού ήρθε το ρεύμα και μας "την έσπασε". Είπαμε τι ωραία που ήταν, ότι θα φροντίζουμε να το κάνουμε πιο συχνά αλλά... πού!

Αλλά είναι και ωραία να κάνει ο καθένας αυτά που του αρέσουν στο σπίτι, μου αρέσει να είμαστε και ανεξάρτητοι. Δεν νιώθω ότι είμαστε ξένοι αλλά δύο αυτόνομοι άνθρωποι που δεν είναι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Κι όταν θέλω αγκαλιές, πάω και τον αγκαλιάζω, κάθομαι στα πόδια του και θέλω την απόλυτη προσοχή του...

Σημαντική αρχή στη σχέση μας που δεν παραβιάστηκε παρά λίγες φορές: κοιμόμαστε πάντα αγκαλιά και χωρίζουμε κάπου στη διάρκεια της νύχτας. Εκτός αν είμαστε τσακωμένοι...

Μην ανησυχείς, λοιπόν, όλα τα ζευγάρια τα έχουν αυτά. Sorry αν σας ζάλισα...

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

καλησπέρα κορίτσια. Ντρέπομαι που ανοιγω ένα τέτοιο θέμα , καθώς έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή αλλά ήθελα να πάρω αρκετές γνώμες περι τουτου. Εγώ και ο άντρας μου έχουμε γίνει πλέον δύο ξένοι.Λείπει όλη μέρα στη δουλειά και όταν έρχεται εγώ κάθομαι στον υπολογιστή και εκείνος στο playstation.Φταίμε και οι δύο, το ξέρω. Αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω..θέλω να τον ερωτέυτώ ξανά αλλά πως;; Και μονο εγώ θα κάνω προσπάθεια; Είναι και τύπος που δεν τον νοιάζει να με βγάλει έξω να περάσουμε καλά σα ζευγάρι. Αφού αναρωτιέμαι..αν εγώ ήδη νιώθω κάπως με την όλη κατάστση, εκείνος δε νιώθει ρε παιδί μου;; Δε νιώθω ερωτευμένη μαζί του..κ όμως πρέπει να κάνω κάτι να ξυπνήσει η τίγρης μέσα μου γιατί είναι όμορφος άντρας..αλλά και λίγο αδιάφορος και αυτό με τσατίζει πολύ...πείτε γνώμες ρε κορίτσια..ετσι θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου; Και δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό. Κάτι τέτοιο συμβαίνει εδώ και ...1 χρόνο τουλάχιστον..μήπως μας τελείωσε;;;

Φανουλα μου καλημερα τωρα ειδα το ποστ σου...

τι μου θυμησες...

ειμαστε μαζι με τον αντρα μου 8μιση χρονια περιπου.

Αυτο που σου συμβαινει τωρα μας εχει συμβει και εμας πριν 5 χρονια περιπου. Οσο και αν σου φαινετε παραξενο απο την αρχη της σχεσης μας ζουσαμε σαν κανονικο παντρεμενο ζευγαρι. Δεν ξερω αν αυτο ηταν καλο ή κακο. Απο την αρχη συζησαμε εγω μαγειρευα επλενα εκανα δουλειες. Τελοσπαντων δεν εχω παραπονο με βοηθουσε και ο αντρας μου φυσικα ολα ΟΚ το απολαμβανα, ειμασταν και σε ξενη χωρα φοιτητες και οι δυο καταλαμβαινεις.

Μονο που στη περιπτωση σου και δεν ντρεπομαι που το λεω ειμαστε ακριβως στην αντιθετη θεση. Ο αντρας μου ηθελε να βγαινουμε να διασκεδαζουμε να πηγαινουμε εκδρομες και εγω ημουν η αδιαφορη. Στην αρχη δεν καταλαβαινα οτι αυτο ενοχλει τον αντρα μου ισα-ισα που πιστευα οτι επρεπε να κανει και να νοιωθει οτι ηθελα εγω. Ειναι εγωιστικο αλλα ετσι ηταν. Δεν το καταλαμβαινα οτι εκανα καο στη σχεση μας. Αν ο αντρας σου ειναι με το πλειστεισιον στο χερι εγω ημουν με το τηλεκοντρολ. Μεχρι που δεν αντεξε και ξεσπασε. Το εγινε εκεινη την ημερα δεν περιγραφετε...οι φωνες του ακουγονταν σε ολο το τετραγωνο..πανικος...αμεσως καταλαβα το ποσο λαθος ειχα... δεν ξερω τι επαθα αλλα αλλαξα 180 μοιρες. Μετα απο αυτον τον καυγα και αν θελεις το πιστευεις εχουν περασει τοσα χρονια απο τοτε δεν μου ξανμιλησε ποτε ασχημα ουτε μου ξαναφωναξε. Ηθελε να με ταρακουνισει και το καταφερε πολυ καλα. Και το καλυτερο ενοιωθα και εγω και εκεινος ξανα ερωτευμενοι!!! :)

Δεν σου λεω να αρχισεις τις φωνες και τους καυκαδες απλα θελω να σου πω οτι υπαρχουν τροποι να τον ταρακουνισεις.

Ελπιζω με την δικη μου ιστορια μα πηρες ακομη λιγο θαρρος για να προχωρησεις μπροστα!!!!!

Φιλακια :kiss::kiss:

Δημοσίευση

κοπελα μου γεια σου κ απο μενα εθιξες ενα θεμα που βλεπω οτι καει πολλες απο εμας, κ εμεις αγαπη μου μια απο τα ιδια η που θα ειναι ολη μερα φευγατος στις δουλιες του, η που θα ειναι στο σπιτι μπροστα στον υπολογιστη, θα μου πεις κ εσυ τωρα που εισαι;η αληθεια ειναι πως κ εχγω εχω ενα μικρο κολημα με τον υπολογιστη αλλα το ελενχω θα καθησω καποια ωρα κ θα το κλεισω, ενω ο αντρας μου υπηρχε εποχη που δεν τον εκλεινε καθολου ουτε μερα ουτε νυχτα, ασε το τι ωρα παει για υπνο 4, 5 τα χαραματα εχω χασει τον ελενχο,αλλα παρ'ολα αυτα βρισκουμε χρονο να κουβεντιασουμε κ να ερθουμε λιγακι πιο κοντα, οσο βεβαια μας επιτρεπει η εγκυμοσηνη μου για σεξ δεν το συζητω ουτε να μ'ακουμπησει φοβομαστε κ οι δυο το πρωτο μας βλεπεις, κ μ'εχει αφησει να κοιμαμαι μονη μου γιατι φοβαται να μη με χτυπησει,αληθεια κοριτσια δεν ξερω για τους δικους σας αλλα ο δικος μου εχει παρα πολυ ανχος τωρα που ειμαι εγκυος,κ να σας πω κ κατι μεταξυ μας δεν ξερω πως θα ειμαι μετα τη γεννα κ κατα ποσο θ'ασχολουμαι εγω με τον αντρα μου κ μηπως με αποροφησει ο μπεμπης κ καπου φταιω εγω μετα για καποια πραγματα....:huh:

Δημοσίευση

Πετα του το playstation και παρε του εναν υπολογιστη δωρο με μια καλη καρτα γραφικων αλλαξε και εσυ την δικια σου καρτα γραφικων

Και συστησε του νεα παιχνιδια !!!!!!!!!!!:P :laugh: :laugh: :laugh:

WORLD OF WARCRAFT

GUILD WARS

lord of rings

Shaiya perfect world RFOnline se free mmo

call of duty

oblivion

Titan quest

Ειναι παιχνιδια που μπορεις να τα παιξεις και εσυ μαζι με τον αντρα σου ειτε με καλωδιο lan ειτε μεσο ιντερνετ mmo και χαλαρωνεται και οι δυο σας εχει αρκετη πλακα

Αν ενδιαφερεσαι για καρτες γραφικων αυτες οι δυο ειναι πολυ καλες σε σχετικα οικονομικη τιμη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514300

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514206

B)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Βλέπω πως όλες έχετε τη δική σας ιστορία και αυτό είναι κάπως ανακουφιστικο. Σημαινει πως είναι κάτι φυσιολογικό αλλά θέλει και προσοχή. Είμαι αισιόδοξη. Αν και σήμερα έφτασα στα όριά μου..Ξεκίνησα να πάω βόλτα με το Δημητράκη το απόγευμα και έβλεπα όλο ζευγαράκια με τα μωράκια τουυς και εγώ ολομόναχη με το μικρό..πήγαμε κούνιες, πήγαμε για παγωτό..αλλά δεν ήταν το ίδιο..και σα να μην έφτανε αυτό αυτή τη στιγμή ειμαι ολομοναχη γιατί πήγε σε συνελευση της δουλειάς του..εχω φτασει στα όριά μου..ώρες ώρες θέλω να ξαναερωτευτώ κάποιον άλλο μπας κ νιώσω κ λίγο γυναίκα...δεν είναι κατάσταση αυτή..ζω μόνη μου στην ουσια..και όταν του ειπα ότι δε θέλω να πάει κ να βγούμεμαζι γιατι δεν αντέχω άλλο μου είπε ότι δε γίνεται να μην πάει(λογικό μεν) και γιατί δεν του το είπα χθες!!!!!! Ακου εκεί!!Γιατι δεν του το είπα εχθες!!Αυτός δηλαδή δεν αισθάνεται ότι πρέπει να βγούμε; Ασε που αν βγούμε πάμε για φαγητό, τρώμε πιο πολύ παρά μιλάμε και μετά φευγουμε σαν τα κοτοπουλο απο το μπουχτισμα...θέλω να νιώσω κοπέλα της ηλικίας μου όχι στην ηλικία της μάνας μου!!!!

Δημοσίευση

Και στο κάτω κάτω δε θέλω να κάνω εγώ βήματα...αλλωστε του έχω πει πάρα πολλές φορές οτι βαριέμαι μαζί του, τον έχω ταρακουνήσει άπειρες φορές αλλα αν εγώ για ένα διάστημα δεν αναφέρφω καθόλου το θέμα μπορεί να κάνουμε να βγούμε και διμηνο!!!! Εχω φτάσει να του πω να χωρίσουμε και πράγματι έδειξε να αλλάζει..αλλά κορίτσια...τον αράπη κ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς...

Δημοσίευση

tirogaridaki έχεις δίκιο!

Δυστυχώς το ακούω πολύ συχνά και απο φίλες μου τώρα τελευταία.Δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε δεν μπορώ και να εκφέρω γνώμη.

Αλλά βρε κορίτσια οι άντρες λειτουργούν απλά και όχι περίπλοκα όπως εμείς.Πιστευω πως θεωρουν τις γυναικες τους δεδομένες και αυτό είναι που σκοτώνει την σχέση και πάνω απο όλα το πάθος και τον έρωτα(δηλαδή αυτό πιστευω πως είναι:blush: )

Όντως είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις καθημερινά μια τέτοια συμπεριφορά.Μήπως όμως είστε πολύ..καλές;;:P :silly: :woohoo:

Αγριέψτε λίγο και αφήστε να πλανιέται και ένα μυστήριο γύρω απο τις κινήσεις σας:kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ 100%.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΙΠΕΙ "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8.00 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22.00...ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΟΥ(ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ).ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΑΡΧΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ:( !ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ(ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ).ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ:silly: !ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!

Δημοσίευση

Γιατί δηλαδή ρε συ Νέλλη να στρώνω ολόκληρο σενάριο μυστηρίου και να κάνω κ το ένα κ να κάνω κ το άλλο όταν δε στρέφει καν το ενδιαφέρον του σε μένα;; εκείνον δεν τον νοιάζει;; Κ αν δεν τον νοιάζει , εγώ πρέπει να βγάλω το φίδι από την τρύπα;; Εγώ δηλαδή να πάρω και τα εσώρουχα, να το παίξω σέξυ, να του τραβήξω το ενδιαφέρον κτλ κτλ κτλ και συν τοις αλλοις να είμαι κ μάνα ενός μικρου, και μαγείρισσα κτλ κτλ...ε όχι!!Τον αγαπώ πολύ...αλλά δεν περνώ καλα..χάλια θα έλεγα...όλη μέρα μόνη με ένα μωρό , περιμένω το 2ο , το σώμα μου είναι σε χάλια κατάσταση, παρεα δεν έχω και με αγνοεί κ εκείνος...

Δημοσίευση

Οχι βρε tirogaridaki να φτιάξεις σενάριο...Δεν μπορεί εσύ θα τον ξέρεις καλύτερα!:) Εγώ μίλησα γενικά.Δεν πρέπει να μας θεωρούν δεδομένες,και φυσικά ουτε εμείς εκείνους;)

Αχ κορίτσια τώρα προβληματίστηκα και εγώ:(

Δημοσίευση

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΕΙΤΑ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΩΣΥΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΛΩΣ ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΙ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΘΑΡΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΣΥΖΗΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. Ο ΓΑΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΗ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ 'ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...