Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 136
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

γεια σου kitty!!ευχομαι ολα να σου πανε ολα καλα και σε 9 μηνες να εχεις αγκαλια το μωρακι σου!!

να σκεφτεσαι θετικα και να αποβαλλεις το αγχος & σιγουρα ολα θα πανε καλα!περιμενουμε τα νεα σου και τις εντυπωσεις σου απο την ολη διαδικασια. :cheer:

Δημοσίευση

Και γω θέλω να σου ευχηθώ κοριτσάκι μου γλυκό καλή επιτυχία. Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι γιατί και γω τα έχω περάσει αυτά αλλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά. Εγώ τις πρώτες 4 μέρες πήγαινα μόνο στην τουαλέτα και τις υπόλοιπες μέχρι τον καναπέ. Δεν έκανα βέβαια δουλειές και ο αντρούλης μου είχε αναλάβει τα πάντα!

Πάρε κανένα καλό βιβλίο και ξεκουράσου!!!:P :P :P

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

γλυκια μου ,,,την ξερω την διαδικασια απεξω και ανακατωτα....

σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια....

προσευχομαι για σενα να ειναι οντως η πρωτη και τελευταια φορα...

οχι ανχος...θετικη σκεψη...και να σαι σιγουρη ..

ολα θα πανε καλα.....:P :P :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΗΡΕ 11 ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΝΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

ασ γινουν ολα με το καλο και σου χω εγω πραγματακια μετα φουλ.....με την νυφη μου να δεισ τι εκανα οταν μαθαμε οτι ειναι εγγυοσ μετα απο την τριτη εξωσωματικη σε διδυμα σε μια βδομαδα τησ ειχα βρει και κουνια....

για τωρα ομωσ μπεσ να δεισ τα βιντεακια που εχω βαλει στην φαρσα ολα ταλεφτα και σιγουρα θα ξεχαστεισ.....φιλακια

Δημοσίευση

Αντε Λενακι ευχομαι να χοροπηδας με το τηλεφωνο αγκαλια και μετα παλι!!!Σου ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσαρα μου!!Η ωρα περναει και το καλυτερο που εχεις να κανεις και καλα κανεις ειναι να σκεφτεσαι ευχαριστα, να εχεις καλη θετικη ενεργεια για να βοηθας τα σπορακια σου!!!Περιμενουμε νεα με αγωνια!!!ΜΕ το καλο να πανε ολα καλα!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΠΕΝΤΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΙΩ ΜΙΑ ΓΕΛΑΩ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ 8/6 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ.ΑΧ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!

Δημοσίευση

Εύχομαι και γω με τη σειρά μου να πάνε όλα καλά,

να έχεις σύντομα στα χέρια σου αποτελέσματα εξετάσεων με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ,

που θα είναι η αρχή για μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΛΙΑ,

και για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ που θα σκάτε οικογενειακώς στο μαιευτήριο σε 40 περίπου βδομάδες από τώρα, κρατώντας αγκαλιά το ένα ή τα δύο (αν το επιθυμείς) ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!

:cheer:

Δημοσίευση

Λενακι καλη επιτυχια νκοπελα μου!!! να βαλει το χερι του Ο Θεος και η Παναγια και σε λιγο καιρο να μαθουμε οτι θα γινεις μανουλα!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο!!Καλως να δεχτεις το σπορακι σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...