Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Bibibo με την συνονοματη μου κορη με κανες και γέλασα :laugh: Του Αγιου Πνευματος Σαββατο ? Παντα πεφτει Δευτέρα :)

Εφουλα τι χαζομάρες ειναι αυτες ? Ακου θα σταματήσει ή θα χαλάσει το γαλα απο τη θαλασσα ... Εσυ να απαντας οτι θα κανεις μπανιο σε δροσερή θαλασσα για να πινει γρανίτα μετα ! :laugh: :woohoo:

Εγω παντως σε καθαρή θαλασσα θα την εβαζα απο τον 4ο ...

Δημοσίευση

Ουπσ μπερδευτηκα εχεις δικιο Δευτερα πεφτει παντα:woohoo: Παντως μας εμεινε η χαρα του τριημερου ουτε τα ποδαρακια μου δεν εβαλα στη θαλασσα:laugh: Με το που εβλεπε το κυματακι της θαλασσας ουρλιαζε κι ανεβαινε στο σβερκο μου:blink: :silly: :lol: Κι εσενα Λαμπρινη σε λενε?

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου να σας πω και την δικιά μου εμπειρία!!! Η τρισευτυχισμένη νέα μανούλα(μόλις 5,5 μηνών) επέμενα να πάμε διακοπές στην Ζάκυνθο...:lol: Τι το ήθελα!!! Ο μικρός έχασε το πρόγραμμά του, ένιωθε άβολα σε ξένο μέρος και το τι κλάμα έκανε την πρώτη ημέρα δεν λέγεται..... τον λυπήθηκα και τρόμαξα συγχρόνως και είπα εαν συνεχίσει έτσι γυρίζουμε πίσω. Τις επόμενες ημέρες ησύχασε κάπως όμως η ανησυχία και η γκρίνια ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα..... φυσικά στις 6 ημέρες φύγαμε και το άσχημο είναι ότι η γκρίνια του έμεινε για 3,4 ημέρες ακομα και στην Αθήνα!!!:laugh:

Δημοσίευση

Εμεις παλι ειχαμε περασει τελεια! ειχα φροντισει να παρω μαζι μου το κρεμαστο-μουσικο παιχνιδι που ειχα στην κουνια της μαζι μου ωστε να νοιωθει κατι γνωριμο!η παιδιατρος, μας επετρεπε να μπουμε στην θαλασσα απο 40 ημερων αρκει να ειναι καθαρη και οχι πολυ κρυα! καναμε μπανακι και μετα τρωγαμε! εγω παγωτακι και η μικρη γαλατακι!

φυσικα και δεν χαλαει τι γαλα ! ασε που μετα με το μαγιο θηλαζει πιο ευκολα!

θα παμε και φετος παλι στην ΚΙΜΩΛΟ και πιστευω οτι θα ειναι πιο ευκολα! το φαγητο το εχω παλι παντα μαζι μουB) B) B) B) !

εμεις εχουμε κανει αρκετα ταξιδακια!

το μονο που αντιμετωπισα καποια στιγμη στο χωριο μου ηταν να μην κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι και να θελει να κοιμηθει μονη της στην κουνια!

καλες διακοπες!

Δημοσίευση

Προσπαθω να γραψω και με πεταει έξω.Εμείς πήγαμε για πρώτη φορά διακοπές με την μπεμπούλα το Πάσχα,ήταν 9 μηνών.Πήγαμε στη Καλαμάτα και μείναμε σε ξενοδοχείο.Αν και ήταν η περίοδος που έβγαζε τα πρώτα δοντάκια,και φοβόμασταν λιγάκι η μπέμπα ήταν άψογη.Το πρόβλημα βρε κορίτσια ήταν στο δρόμο,που ενα parking της προκοπής δεν υπάρχει,και όλα είναι βρομερά και τρισάθλια.Καμια υποδομή καμία πρόβλεψη,ένα παγκακι,ένα στέγαστρο.Μας έχουν γραμμένους τελείως εδώ στην Ελλάδα.Αντε και καλές διακοπές!

Δημοσίευση

Εφουλα μου να πας και να περσετε καλα!!!!Δεν βλεπω λογο για να στερηθειτε τις διακοπες σας,ασε που και για το μωρο μια χαρα θα ειναι!!!!ξερεις χρειαζονται κι αυτα να αλλαζουν παραστασεις και εικονες,ειναι καλο να τα πηγαινουμε σε διαφορετικα μερη,οπως και για μας ,ισχυει το ιδιο και ισως περισσοτερο για τα μωρα!Εμεις πηγαμε διακοπες οταν ηταν ο γυιος μου 2,5 μηνων και τα περασαμε τελεια!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...