Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.........


mikroulaxristos

Recommended Posts

ειδα αυτην την ειδηση σημερα στην τηλεοραση και δεν μπορω να καταλαβω σε τι κοσμο ζουμε!!!!!!! τι ΖΩΑ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: τι του εφταιγε του ΖΩΟΥ η γυναικα του και τα αγγελουδια του??? ενταξει ρε ξεφτιλισμενε ειχες προβλημα με την γυναικα σου!επρεπε να την σκοτωσεις???? και να σκοτωσεις και τα παιδακια????? :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: το ΖΩΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! ας ελπισουμε τουλαχιστον το ενα το παιδακι που χαροπαλευει να σωθει....καντε μια προσευχουλα βρε κοριτσια.....το κακομοιρο δεν μπορω.......:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

διαβαστε ειδηση!!!!

Σκότωσε τη γυναίκα του και πήδηξε αγκαλιά με τα μωρά τους στο κενόΑπίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/5) στην Καλλιθέα, όταν 40χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια, αγκαλιά με τα δύο μωρά τους (τριών και δύο ετών) πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας. Μόνο το ένα παιδί επέζησε βαριά τραυματισμένο, ενώ ο ίδιος και το άλλο του παιδί βρήκαν το θάνατο. «Θέλω να με θάψετε στο χωριό μαζί με τα παιδιά μου αλλά μακριά από τη γυναίκα μου» ανέφερε το σημείωμα που ο 40χρονος άφησε πίσω τουΤα αποτρόπαια γεγονότα συνέβησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών, σκότωσε με μαχαίρι τη σύζυγό του χτυπώντας την στο λαιμό. Στη συνέχεια πήρε αγκαλιά τα δύο ανήλικα αγόρια και πήδηξε στο κενό. Οι τρεις τους έπεσαν στην ταράτσα του διπλανού κτιρίου, με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο ο ίδιος και το δίχρονο αγοράκι του. Το τρίχρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Ο δράστης και αυτόχειρας άφησε σημείωμα στο οποίο δίνει οδηγίες για την ταφή της γυναίκας και των δύο παιδιών τους, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τί ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Από το σημείωμα φαίνεται μόνο, ότι είχε εχθρικά συναισθήματα για τη γυναίκα του.

Αξίζει να σημειωθεί οτι γείτονας της οικογένειας, μιλώντας στο δελτίο του Alpha ανέφερε οτι ο 40χρονος είχε χάσει τη δουλειά του πριν από μερικούς μήνες. Το γεγονός αυτό φέρεται να επιδείνωσε τις σχέσεις του με τη γυναίκα του, η οποία εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο Χριστός και η Παναγία να φυλάει!! Πώπω... Σοκαρίστηκα τώρα!! Αν είναι δυνατόν! Καλά τι του έφταιξαν τα κακόμοιρα τα παιδάκια;; Κι αυτή η άμοιρη γυναίκα τι του έκανε πια και την έσφαξε;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax ti na pw....:(;):( :( :( :( :( o theoulis na anapausei tin psixoula tou sto aggeloudi pou piges psila stous ouranous...ax makari na epizisei kai to allo paidaki alla kai auto xwris kanenan einai duskola,xwris manoula,xwris aderfaki kai akoma ton trlo ton patera tou pou na krithei apo ton theo....ax....:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουφ αφηστε κοριτσια αρρωστησα μολις το ειδα και το διαβασα! ειναι οντως να απορεις!να λες τωρα αυτη η ψυχουλα που εμεινε μονο της τι να κανει και πως θα ζησει αν ζησει και τι τραυμα θα αποκτησει η ψυχουλα του οταν μαθει τι εγινε η οικογενεια του... ο θεος να μας φυλαει πια.......... και αυτη η χριστιανη τι του εκανε,ελα ντε??????????????? και η χειροτερη του κοσμου να ηταν,δεν επρεπε να της αφιαρεσει τη ζωη...2 παιδακια ειχε να μεγαλωσει...... ο αλητης το ζωο το καθικι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lipame alla den mou aresei to thema etsi opos tethike .

einai mia tragodia .den mporw na xaraktirisw omos ayton ton anthropo .den mporw na xaraktirisw enan nekro .den mporw na xaraktirisw enan arrosto giati shgoura kapoios einai arrostos gia na skotosei etsi .

kai otan lew arrostos den enow psixastheneis me thn klinikh enia alla apo ta zoria pou trabouse sthn zwh tou trelathike o anthropos .

h logikh apo thn trela einai para polu konta .

na mas filaei o theos na mhn brethoume pote se oikonomiko adieksodo ,na mas filaei o theos na skeytomaste panta logika .

krima ,krima gia olous ,den mporw kan na fantastw aytes tis katastaseis .

as mhn rixnoume omos to fteksimo sto fonia panta ....den kseroume tis katastaseis ,den ton dikeono alla katalabenw oti autos o pateras apo thn elipsh douleias kai ta xreoi tou salepse ,trlathike ,nomize oti paei ayto htan kai ....h "logikh" kapioy pou den exei .

to epanalaubanw na mas filaei o theos apo ayta ...oloi xrostame kai den kseroume pos erxonte ta pragmata kai pote girizei h bida .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κριμα για τα παιδια κριμα για αυτα που ειδαν τα ματια τουσ και αυτα που νοιωσαν εκεινη την στιγμη.....δεν μπορω να το δικαιολογησω με κανενα τροπο......οι ζωεσ που φερνουμε στον κοσμο δεν μασ ανηκουν......

αν δεν ηθελε να ζησει ασ αυτοκτονουσε μονοσ του....τι ειναι αυτα βρε κοριτσια ελεοσ που πηγαινουμε πια τα εχουμε ισοπεδωσει ολα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:( :( κορίτσια καταρχάς ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της γυναίκας αυτής και του μικρού παιδιού. Σήμερα που άκουσα ειδήσεις είπαν ότι τραβούσε πολύ μεγάλο λούκι το άτομο αυτό τον κυνηγούσαν οι εισπρακτικές και αλλάζανε συνέχεια σπίτια και τηλέφωνα συν του ότι άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα και στην δουλειά του και τον απέλυσαν. Δεν τον δικαιολογώ σε καμία περίπτωση για αυτό που έκανε αν ήθελε να πεθάνει μπορούσε να το κάνει μόνος του και σε καμία περίπτωση δεν είχε δικαίωμα να αφαιρέση την ζωή δύο ανθρώπων αλλά είανια να μην μπλέξεις με τις εισπρακτικές. Εμένα γνωστό μου άτομο κόντεψε να πάει στο τρελάδικο από αυτές τις κ.....εταιρείες και να αφήσει πίσω του γυναίκα και ένα παιδάκι 3 μηνών. ΑΒΒΥΣΣΟΣ τελικά η ψυχή του άνθρωπου.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aφροδιτη μου συμφωνω και επαυξανω!!Ο ανθρωπος αυτος δεν ηταν εξωγηινος και σιγουρα καποιο αδιεξοδο τον οδηγησε σ αυτη την αποτροπαια πραξη και ξεκληριστηκε ολη η οικογενεια...Τερατα ειναι οι ανθρωποι που για οικονομικο η αλλο συμφερον δεν υπολογιζουν την ανθρωπινη ζωη και σκοτωνουν διαφυλασσοντας τη δικη τους ακεραιοτητα ...Και πραγματι η λογικη απο τη παρανοια βρισκονται πολυ κοντα σε ανθρωπους που εχουν φτασει στην ακρη του γκρεμου η που πασχουν απο βαρια μορφη μανιοκαταθλιψης....Τερατα ειναι οι ανθρωποι που καθημερινα κακοποιουν γυναικες η παιδια και μετα εμφανιζονται ανηξεροι και υπερ ανω υποψιας κρυμενοι πισω απο ρολους οπως αυτοι του ¨καλου¨ πατερα ,συζηγου,ιερεα,εκπαιδευτικου,κλπ... Μακαρι να μη ειχε συμβει αυτο το τραγικο γεγονος και μακαρι να φυλαει ο Θεος ολες τις οικογενειες του κοσμου απο τη παρανοια και τα ψυχολογικα και οικονομικα αδιεξοδα...Ας ειμαστε ολοι σε επαγρυπνηση γιατι η μαστιγα του αιωνα μας δεν ειναι ουτε το aids ουτε ο καρκινος αλλα οι ψυχικες ασθενειες με κυριοτερη τη μανιοκαταθλιψη,,,,

Μια προσευχουλα ας κανουμε για τις αθωες ψυχες ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ Μ.....Α Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕ;;;;;ΑΙΣΧΟΣ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΡΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...