Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΜΕ ΛΙΓΜΟΥΣ ΠΑΛΙ

ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΤΑ ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΛΑ

ΑΡΑΓΕ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ Η ΟΧΙ?ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ 1,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙ.Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

Κ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΩΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΥΡΡΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ

ΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ

ΖΩΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.............ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ

Δημοσίευση

Τυρογαριδάκι μου τα μωρά μας μας κάνουν πιο ευαίσθητες, μας γλυκαίνουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Θυμόμαστε τότε που οι ψυχούλες μας ήταν τελείως αγνές, τότε που είμαστε και εμείς μωρά στην αγκαλιά της μαμάς μας. Ουσιαστικά έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις όλη την ομορφιά, την αθωότητα και τη μαγεία της παιδικής ηλικίας.

Να χαίρεσαι το μικρό σου και καλώς να ορίσει και το δεύτερο αγγελούδι σου. Αυτά τα συναισθήματα είναι το δικό του δώρο στη μαμά που του τα δίνει όλα, όλη της τη ζωή...

Δημοσίευση

Τι υπεροχα συναισθηματα..

Τυρογαριδακι συγκινηθηκα με το βιντεακι του γιου σου

(μπορει να ηταν και λογω της μουσικης υποκρουσης) το τουτο του στοματακι σαγονακι ιδιο με το δικο σου;)

Πολυ μ αρεσει το θεμα που ανοιξες..

Δημοσίευση

αχ κοριτσάκια μου....λες και ειστε μεσα στο μυαλό μου...τα ίδια σκέφτομαι και αισθάνομαι και εγώ...παρ όλο που το κοριτσάκι μου ειναι μολις 24 ημερών και η καθημέρινότητα μας είναι αλήθεια δύσκολη, όταν την κρατάω αγκαλιά (φανούλα μου έτσι και ξυπνήσει κ μένα θέλει αγκαλιά πάλι για να ξανακοιμηθεί ) νιώθω μια αγαλίαση, μια ευτυχία, μια απιστευτη τρυφερότητα που νομίζω θα ξεχυλίσει και θα αρχίσει να τρέχει απο μέσα μου και να καταλαμβάνει τους πάντες και τα πάντα.. και αισθάνομαι ευλογημένα πραγματικά...αυτό το πλασματάκι είναι δικό μου και είναι καλα....ειναι ο λόγος που νιώθω ικανή να καταφέρω τα πάντα, ειναι ο λόγος που ζω κ αναπνεύω...μακάρι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι πάντα καλα γιατί όλου του κοσμου τα παιδιά ειναι παιδιά μας...απιστευτο παντως...όλες οι μανούλες του κόσμου τα ιδια νιώθουν...

.png

Δημοσίευση

Ειναι τοσο μεγαλη κουβεντα αυτη..

Κι εγω μια απο τα ιδια..

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ..

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..

Πραγματικα μου εχει αλλαξει τη ζωη..Δεν τολμω να σκεφτω οτι

θα παθει κατι η μπουμπουκα μου..Καθε μερα οτι και να

γινεται οταν την κοιτω αλλαζει η διαθεση μου..

Απο τις 11/1/09 Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ

ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ..!!!!!

Δημοσίευση

Ποσο σε καταλαβαινω να ξερες. Μεχρι και ΠΧ (προ χουχουλινου) ημουνα ο πιο ξενοιαστος ανθρωπος στον κοσμο. Δεν μου καιγοτανε καρφι για τιποτα. Τωρα εχω κατι ανησυχιες, μην παθει κατι και τι θα κανω. Πως θα συνεχισω χωρις αυτον κτλ..Ωρες ωρες θελω να τον σφιξω οσο πιο δυνατα μπορω αλλα ειναι πολυ μικρουλης ακομα. Επισης μην παθω κατι εγω και μετα θα ειναι χωρις μανουλα η ο αντρας μου. Ασε οτι να ναι...Ασε που εχω γινει και πιο ευαισθητη. Βλεπω χατζηβασιλειου και κλαιω, το δακρυ το χω στην ακρη του ματιου μου ετοιμο!!!απαπαπαααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...