Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:huh: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ....ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΕ ΨΕΥΤΙΚΟ.....:dry:

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...:huh:

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???:unsure:

Δημοσίευση

"Εγκυμοσύνη και Θηλασμός

Τα ενθέματα σιλικόνης δεν επιδρούν καθόλου στην εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, ούτε, επηρεάζουν τα μωρά.

Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για τα μωρά. Οι περισσότερες γυναίκες με ενθέματα θηλάζουν τα μωρά τους.":)

Αυτό μόλις διάβασα από την ιστοσελίδα του Δρ. Ιωαννίδη-πλαστικό χειρουργό- που εξηγεί τα περί σιλικόνης κλπ.!

Δημοσίευση

Ενώ για την σμίκρυνση βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω την πηγή επομένως δεν ξέρω και κατά πόσο αληθεύει!!!:

"ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ Η / ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ

Περιγραφή επέμβασης

Τα στήθη πριν την επέμβαση πρέπει να μετρηθούν και να σχεδιαστεί πάνω στο δέρμα η μελλοντική κατεύθυνση των τομών. Σύμφωνα με αυτό το σχεδιασμό και υπό γενική αναισθησία πρόκειται να αφαιρεθεί ένα μέρος του δέρματος και - αν είναι αναγκαίο - ένα τμήμα του υποδορίου λίπους και του μαζικού αδένα.

Επειδή σε μεγάλα χαλαρωμένα στήθη ταυτοχρόνως πάντοτε οι θηλές κρέμονται προς τα κάτω θα πρέπει αυτές σε μια σμικρυντική επέμβαση να επανατοποθετηθούν στο κατάλληλο ύψος.

Με ιδιαίτερες εγχειρητικές τεχνικές είναι δυνατόν σε ορισμένες περιπτώσεις να διατηρήσουμε τη συνέχεια του μαζικού αδένα με τη θηλή, έτσι ώστε να μη διατμηθούν οι γαλακτοφόροι πόροι και να μην απολεσθεί επί νέων γυναικών η ικανότητα θηλασμού.

Σε πολύ μεγάλα λιπώδη στήθη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η εγχειρητική τεχνική, διότι η απόσταση της προς τα άνω τοποθέτησης των θηλών είναι πολύ μεγάλη και έτσι είναι επισφαλής η αιμάτωση των θηλών.

Σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεται σκόπιμο η θηλή να αποχωριστεί τελείως και να επανατοποθετηθεί σαν ελεύθερο δερματικό μόσχευμα στο μικρό και με νέο σχήμα στήθος. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα θηλασμού."

Δημοσίευση

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την σιλικόνη! Κι εφόσον ο γιατρός λέει ότι μπορεί.. έτσι θα'ναι! Παντώς καλό θα κάνει στο μωράκι της!! Κακό όχι!! Εύχομαι τα καλύτερα για την φιλενάδα σου και μ'έναν πόνο! Και με το καλό και στα δικά σου Ρούμπι μου!! Πολλά φιλάκια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...