Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δημητρούλα και Γιάννη, να τον χαίρεστε τον Δημητράκη σας! Να τα εκατοστήσει, να'ναι γερός και καλότυχος και να τον καμαρώνετε πάντα! :) :)

Βρε Δήμητρα, δεν έλεγες τίποτα νωρίτερα;; Θα του κάναμε παρτάκι στην συνάντηση! Κι ας ήταν και μερικές μέρες πριν, δεν πειράζει! :P:)

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ρουλακι μου σε ευχαριστουμε!Οτι επιθυμεις σου ευχομαι!Το σκεφτηκα και εγω αλλα μετα λεω ασε μην παθουμε τα ιδια με την τουρτα της Μαριαντας!:P Θυμασαι!:laugh:

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

Ρουλακι μου σε ευχαριστουμε!Οτι επιθυμεις σου ευχομαι!Το σκεφτηκα και εγω αλλα μετα λεω ασε μην παθουμε τα ιδια με την τουρτα της Μαριαντας!:P Θυμασαι!:laugh:

Σιγά μην το άφηνα στην τύχη του! Πιατάκια, κουταλάκια μιας χρήσεως και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν!!! :P :woohoo:

Δημοσίευση
Σιγά μην το άφηνα στην τύχη του! Πιατάκια, κουταλάκια μιας χρήσεως και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν!!!

Ρουλακι το πάθημα έγινε μάθημα!:P

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ ολες για τις ευχες σας!Να χαίρεστε την οικογένειά σας!:kiss:

Δημοσίευση

Γλυκα μου σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου!Ότι επιθυμείς να το πάθεις!Να χαιρεσαι την οικογένειά σου!Φιλιά στο Μαγδουλινι μας!:)

Δημοσίευση

Δημητρουλα μου, να τον χαιρεσαι τον Δημητρακη σου!!!:)

να 'ναι παντα καλα το αγορακι σας και παντα ευτυχισμενος!!! κι εσεις να 'στε καλα, γεροι και δυνατοι και να τον καμαρωνετε!!!;)

να ζησει κοπελα μου, να τα εκατοστησει!!!:kiss:

πολλα πολλα φιλακια να του δωσεις!!!:kiss:

Δημοσίευση

Δημητρουλα μου αν και καθυστερημενη οπως παντα, σου ευχομαι οτι καλυτερο για τον γιοκα σου!!!Να τα εκατοστησει!!Να ναι γερος κι ευτυχισμενος!!Κι εσυ παντα γερημε τον αντρουλη σου να τον καμαρωνετε!!!Φιλακια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...