Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Sta eipa kai apo to facebook alla tha sta pw kai apo edw!! :)

Kat' arxas den mporeis na fantasteis th xara pou ekana otan

to ematha!! Afou o antras mou aporise mhpws epatha kati!! xexexe

Me to kalo loipon na ypodexteis kai ayto to mwraki kai na

pane ola kala mexri to telos! Ante na kaneis kai ton gio

pou einai pio pithano na sou moiazei! Oxi pws to Savvinaki

den sou moiazei! Kati phre kai apo esena!! :) Filakia polla!! :kiss:

Δημοσίευση

Happyland έγραψε:

Κοριτσάκια γεια σας!

Επειδή δεν το ανακοίνωσα επισήμως και βλέπω μία μία να εκπλησεστε, λοιπον... ειμαι έγκυος πάλι! Είμαι 7 εβδομάδων και έχω μια μικρη αποκολλησούλα, αλλα όλα οκ. Η Σαββίνα μου είναι πολύ καλό παιδί και δε μου κουραζει καθόλου! Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις ευχές σας! Εύχομαι με εναν πόνο οι μέλλουσες μανούλες, με το καλό οι μανούλες σε προσπάθεια και οι μανούλες με παιδάκια να χαίρεστε την οικογένειά σας!

Φιλάκια πολλά!

:kiss:

Α!! Αυτή τη φορά έβαλα τα δυνατά μου να μου μοιάζει! :lol: :lol:

αναστασακι μου εμεις τα λεμε κ μσν αλλα μιας κ το ανακοινωσες επισημως ας σου ευχηθω κ απο δω να χεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη.ευχομαι να κυλησουν ολα ομαλα..:) φιλια πολλααααα
Δημοσίευση

Καλά το διάβασα σ'ένα πόστ σου, αλλά νόμιζα ότι το είχες πει ήδη και απλά δεν το είχα δει!! Λοιπόν, να σου δώσω τις ευχούλες μου κορίτσι μου! Με το καλό!! Να έχεις μια υγιή κι ήρεμη εγκυμοσύνη κι όλα να είναι καλά μέχρι το τέλος! Συγχαρητήρια!!

30.gif

Δημοσίευση

Αναστασια μου συνχαρητηρια καλη μου.Γερο και δυνατο να ερ8ει το παιδακι σου στον κοσμο :) .Θυμαμε οταν γενναγες την μικρουλα σου πριν λιγους μηνες.Νομιζω αυγουστο προς το τελος.Να ξεκουραζεσε τωρα καλη μου οσο μπορεις.Ευχομε να εισαι πολυ πολυ ευτηχισμενη καρδια μου και ολη στην οικογενεια σου να ειναι γερη.Φιλια πολλα.

(τι χαρα πηρα δεν περιγραφετε :laugh: :laugh: :laugh: )

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!!

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΕ ΠΕΡΙΣΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 2ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

happyland συγχαρητήρια κορίτσι μου και επισήμως!!!το είχα δει βέβαια σε ένα άλλο θέμα οτι ήσουν πάλι έγκυος...να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!

είναι φοβερό που τα παιδάκια σου θα είναι τόσο κοντά σε ηλικία!!!

σε φιλώ!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!

Αγγελική και Βενετία όντως είναι λίγο περίεργο! Πέρισυ που συζητούσαμε ήμουν έγκυος και φέτος πολι έγκυος! Χαχα! Άντε να παίρνετε σειρά και οι επόμενες! :)

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Αναστασιααααα μου συγχαρητηρια!!

Σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη ολα να σου πανε μια χαρα!!

Εζησα μεσα απο το φορουμ την πρωτη σου εγκυμοσυνη που ομολογω ειχε αρκετο αγχος αλλα τωρα θα ειναι ολα τελεια!!

Φιλακι στην κουκλαρα Σαββινα!! :kiss:

Δημοσίευση

ANASTASIA MOU KALIMERA K SINXARITIIIIIIIIIIIIIRIAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)

TIN PROTI SOU EGIMOSINI TIN ZISAME EDO PALI MESA STO FOROUM K TI DEFTERI TO IDIO PAREITSA MONO POU AFTI TI FORA EFXOMAI MESA APO TIN PSIXI MOU NA EINAI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLA MA OLA TEEELEIA K NA MIN ANXO8OUME KA8OLOU OPOS STIN PROTI

OLA LOIPON NA PANE TEEEEEELEIA K ME TO KALO NA KRATISEIS TO DEFTERO PAIDAKI SAS STIN AGLAISTSA SAS

FILAKIA POLLA POLLA :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...