Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλα οχι οτι κοντευα να παθω ανακοπη λεω δεν παιζει τοσες μερες λενε και λενε για την Ελλαδα και το Σακη δεν μπορει θα προκριθει .Και αφου ακουσα όλες τις χωρες να τραγουδανε μαλιστα σε καποιες βαρεθηκα και εκανα καποιες δουλειες και αφου θαυμασα αυτο το θειο πλασμα περιμενα να ακουσω τα αποτελεσματα .Ε οταν ακουσα τις 8 απο τις 10 χωρες λεω δεν γινετε κατι παιζει και ακουω Νορβηγια και λεω καλαο αυτο γιατι μενει αλλη μια και οταν ακουω Ελλαδα εκανα ενα ουφ !Λοιπον προκριθηκαν οι εξης χωρες:Κροατια , αζερπαιτζαν , Δανια , μολδαβια (δεν το περιμενε κανεις)Λιθουανια , νορβηγια , ουκρανια , ελλαδα, Αλβανια και εσθονια (πολυ καλο κοματι μελωδικο)Δυστυχως δεν περασε η Κυπρος λοιπον για οσες κοπελες βλεπουν eurovizion μην ψηφισετε το Αζερμπαιτζαν , ουκρανια , Νορβηγια, Εσθονια , Πολωνια και τουρκια απο το προηγουμενο ημιτελιικο επιλεξετε χωρες με χαμηλο προφιλ οπως η Αλβανια που παντα μας δινει 12 και επισης οχι τις μεγαλες χωρες :ισπανια , γερμανια , αγγλια , γαλλια πρεπει να προσεξουμε για να περασει η Ελλαδα .Χαμος εγεινε την ωρα που τραγουδαγε .Επισης κοριτσια εσεις που ειστε εξωτερικο ψηφιστε ΕΛΛΑΔΑ μην ξεχνατε τη πατριδα εαν κερδισουμε και κανουμε το διαγωνισμο το 2010 εδω θα εχουμε κερδος στον τουρισμο και το χρειαζομαστε.

Δημοσίευση

Αχ ρε Βάνια απο το πολύ στρες μάλλον το έπαθες...:laugh: Άν δεν κατάλαβες άνοιξες το θέμα στην κατηγορία "τοκετός και μαιευτήριο" :laugh: :laugh:

Το μετακίνησα ήδη μην αγχώνεσαι..

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Αχ ρε Βάνια απο το πολύ στρες μάλλον το έπαθες...:laugh: Άν δεν κατάλαβες άνοιξες το θέμα στην κατηγορία "τοκετός και μαιευτήριο" :laugh: :laugh:

Το μετακίνησα ήδη μην αγχώνεσαι..

Λενα :P :P :P !Λογικό στην 10η θέση ήμασταν!Είναι δικαιολογημένη!:laugh: Άντε καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

ελατε βρε κοριτσια SAKIS ειναι αυτος και μπαμπας εεεεεεεεε καπως ψιλοταιριαζει:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

παντως οντως μας βγηκε η ψυχη σημερα μα καλα στο τελος ημασταν ουφ μου εφυγε ενα βαρος της φανατικης ρουβιτσας!!!!

SAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Λές να την συγχωρέσουμε Δήμητρα ε; Άντε καλά μωρέ σε συγχωρούμε...αλλά για τελευταία φορά..:laugh: :P

Λενα :laugh: :laugh: !

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν βγήκαμε δέκατη θέση! Τα έλεγαν με τυχαία σειρά!! Αλλά κόντεψα να γεννήσω πριν της ώρας μου!! :laugh: ΆΝτε καλή του επιτυχία και στον τελικό!!! Τελευταίοι στον ημιτελικό πρώτοι στον τελικό!! :laugh: Άντε μέσα στην πρώτη τριάδα!! Έστω!!

Δημοσίευση

Να δώσω και γω το παρόν σαν φανατική Ρουβίτσα και προς συμπαράσταση του Σάκη μας....

Υποκλίνομαι (και βασίζομαι) στην θεική ομορφιά και ταλέντο του...

Υπαρχουν όμως και πολλά άλλα καλά κομμάτια....

..... όπως και πολλές μάπες!

Δημοσίευση

Εγω να πω κατι αλλο??

Ρε κοριτσια δεν ακουγοταν καλα ο Θεος Σακης!

Οι δευτερες φωνες ακουγοταν περισσοτερο απο αυτον.....

Ελπιζω να το διορθωσουν στον τελικο!!!!!!

Τι σκ@τ@ σπουδαζαμε τοσα χρονια στα ωδεια!!!

Δημοσίευση

Mary78 έγραψε:

Να δώσω και γω το παρόν σαν φανατική Ρουβίτσα και προς συμπαράσταση του Σάκη μας....

Υποκλίνομαι (και βασίζομαι) στην θεική ομορφιά και ταλέντο του...

Υπαρχουν όμως και πολλά άλλα καλά κομμάτια....

..... όπως και πολλές μάπες!

.... Θα μπορούσε να ταν καλύτερη και η σκηνική του παρουσία...

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Εγω να πω κατι αλλο??

Ρε κοριτσια δεν ακουγοταν καλα ο Θεος Σακης!

Οι δευτερες φωνες ακουγοταν περισσοτερο απο αυτον.....

Ελπιζω να το διορθωσουν στον τελικο!!!!!!

Τι σκ@τ@ σπουδαζαμε τοσα χρονια στα ωδεια!!!

Νατασσουλα μου εγω δεν τον ειδα,μακαρι να το φτιαξουν!

πηγαινες στα ωδεια?:laugh: τωρα θα σε βαζω να τραγουδας στις συναντησεις:laugh: δεν το γλιτωνεις:P :laugh: καλε τι ωραια η μπεμπα στη φωτο,μεγαλωσε κι αλλο:woohoo:

Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

lovie έγραψε:

Νατασσουλα μου εγω δεν τον ειδα,μακαρι να το φτιαξουν!

πηγαινες στα ωδεια?:laugh: τωρα θα σε βαζω να τραγουδας στις συναντησεις:laugh: δεν το γλιτωνεις:P :laugh: καλε τι ωραια η μπεμπα στη φωτο,μεγαλωσε κι αλλο:woohoo:[/quote:ypcjp1wj]

ε?ε?ε?Δεν ειναι τελεια?????

Αυτο το καπελακι ειναι σαν κρανος αλλα μαρεσει!!!!!!!!

Πηγαινα η κακομοιρα και καποια πραγματα δεν τα σηκωνει το αυτι μου!!!!!

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο! Κι εμένα κάτι με ξίνιζε στο όλο θέμα! Χανόταν πολύ η φωνή του! Ενώ σε άλλους ακουγόταν πολύ καλύτερα!! Καλά είδαμε και τα σούργελαααα!! Είχαν πλάκα!!

Κρίμα και για την Κύπρο μας που δεν πέρασε!! :(

Δημοσίευση

Κοριτσια η Κυπρος σας ευχαριστει για τα καλα σας λογια...η Ελλαδα ομως εχει σιγουρα 12 points from Cyprus with LOVE!!!

Να πω και κατι ακομα οσον αφορα την παρουσιαση του τραγουδιου χτες εκτος του οτι οι δευτερες ακουγονταν πιο δυνατα ο σκηνοθετης τον αδικησε πολυ. Εκανε κατι ασχετα μακρινα...

Αλλα ρε κοριτια ολα τα λεφτα ηταν το φιναλε και η σημαια που φαινοταν μεσα απο το κουτι που ανοιγε!!! :)

Δημοσίευση

αχ βαχ και μπλουζα εφτοιαξα του Σταυρου με το Σακη και πανω εφτοιαξα για το μπαλκονι και γλυκο εκανα για το καλο αλλα τελικα δεν καταφεραμε να παρουμε μιαθεση στη τριαδα .Βεβαια σημασια εχει η συμμετοχη και οτι ο Σακης μας προβληθηκε περισσοτερο απο όλους τους καλλιτεχνες που ηταν εκει.Δεν πειραζει ας δουεμ ποσο καιρο θα ακουγετε το κομματι του Νορβηγου και αυτες οι επιτροπες ποιοι ηταν ατομα λεει της μουσικης βιομηχανιας και της τηλεορασης .Εμενα ο Σακης μου αρεσε και δεν με νοιαζει αν βγηκε 5 η 7 η τελευταιος το θεμα ειναι οτι διαγωνιστηκε και εκανε μια ηχηρη παρουσια ολοι μιλαγαν με τα καλυτερα λογια .Αντε με το καλο να γυρισει το παιδι και του χρονου θα εχουμε μι ακομα συμμετοχη αληθεια ποιος καλλιτεχνης πιστευετε οτι θα μπορουσε να παει;

Δημοσίευση

Εγώ περίμενα στανταράκι τον Νορβηγό! Είχε καλό τραγουδάκι, εντάξει! Και η τριάδα σε σχέση με κάποιες άλλες που είχαν βγει παλιότερα καλή ήτανε! Το καλό με τον ΣΑΚΗ μας, είναι ότι ήμασταν μέσα στην δεκάδα! Δεν μπορούμε κάθε χρόνο να βγαίνουμε στην τριάδα, αλλά ήταν ένας ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!! Βάλανε την Καλομοίρα πέρσι στην τριάδα και δεν έβαλαν τον Σάκη;; Αδικία!! Μου άρεσε βέβαια και η Καλομοίρα, είχε ωραία παρουσία δεν το συζητώ κι όμορφο κοριτσάκι είναι... αλλά από φωνή.. δεν λέει και πολλά!! Ενώ ο Σάκης τα'χει όλα!

Πάντως με το καλό να μας έρθει πίσω στην Ελλάδα μας.. Σάκη είσαι ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...