Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΙΦΙΓΕΝΕΙΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ ΣΑΣ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ! ΑΝΤΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ Μ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΑΚΙ.... ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....!

Δημοσίευση

γλυκια μου Ifigeneia, οι ωρες οι καλες!!!:woohoo:

με το καλο και ο γαμος σας και η βαπτιση της μικρουλας!!!

πω, πω βρε παιδι μου, οτι θα μ'επιανε συγκινηση για τις χαρες ενος "αγνωστου" ανθρωπου, ουτε που το φανταζομουν!!!:silly: τελικα μας εχει κανει μεγαλη ζημια το mammy!!!:lol:

να ζησετε κοριτσακι μου, να 'στε παντε αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι και να χαιρεστε το πανεμορφο Μαρακι σας!!!:)

να την ζησεις αυτη την ΥΠΕΡΟΧΗ μερα και να την χαρεις με ΟΛΗ τη δυναμη της ψυχης σου!!! (και τι δε θα 'δινα για να ξαναζουσα την ημερα του γαμου μου!! αχ!!);)

Δημοσίευση
:) ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!ΦΙΛΑΚΙΑ!:kiss: :kiss: :silly:
Δημοσίευση

Να ζησετε Ιφιγενεια μου και η μπουμπουκα σας!!!Ευχομαι καθε ευτυχια και η ζωη σας απο δω και περα να ειναι παντα λαμπερη και χαρουμενη οπως η σημερινη ημερα!!!Να στε παντα καλα!!!!!Υγεια!!!Ελπιζω να περασετε σουπερ!!!

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου, φίλες μου, ευχαριστώ όλες, μία προς μία για τις ευχές σας!

Εύχομαι σε όλες σας ότι επιθυμείτε στο δρόμο σας να το βρείτε!

Δεν έχω πολύ χρόνο να σας γράψω, ετοιμάζομαι να βγω έξω για το δεύτερο πάρτυ μας που θα γίνει απόψε σε παραλιακό κλαμπάκι, με το ένα χέρι βάφομαι και με το άλλο σας γράφω!

Περάσαμε φανταστικά, όλοι φύγανε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Μαράκι μου, το οποίο κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση (ποια νύφη και γιαμπρός... ωχριούσαμε μπροστά της) και γενικά με την όλη οργάνωση των μυστηρίων και του γλεντιού!

Έχω να κοιμηθώ 5 μέρες και αντέχω ακόμα!

Δεν ξέρω πότε θα αδειάσω σαν σακί και θα πέσω!

Θα επανέλθω με νέο ποστ με λεπτομέρειες!!!

Α! Αυτό θα το πω εδώ!

Το highlight της βραδιάς ήταν να σέρνει το χορό η sweetmammy Μαρίνα και να ακολουθώ εγώ με τον Μιχαλάκη αγκαλιά!

Κορίτσια θα τα πούμε μάλλον από αύριο σε έλλο θέμα (λέω να πάω σε κανένα άλλο εκτός θέματος, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!:P )

Δημοσίευση

ΠΩ,ΠΩ ΓΛΕΝΤΙΑ! :woohoo:

ΜΠΡΑΒΟ,ΕΤΣΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! ΚΑΨΤΕ ΤΟ! :cheer: :silly:

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΑΣ!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΤΟ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...