Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τουλαχιστον ειναι παρηγορο οτι συμπασχουμε ολες!!!:laugh: :laugh: :laugh:

κι η δικη μου, ιδια, ΟΛΟΪΔΙΑ ο μπαμπας!!! μα ΟΛΟΪΔΙΑ!!!!:laugh:

περα απ'τη πλακα, μ'αρεσει που τον βλεπω να καμαρωνει τοσο (η ψωναρα!:P ) που ΟΛΟΙ του λενε οτι του μοιαζει η κορη του!!!;)

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Δε θα απαντήσω στο θέμα διότι πολύ συγχίζομαι και μου ανεβαίνει η πίεση στο 18!!

Πρόκειται περι κλώνου του πατέρα της η μικρή!!! γκρρρρρρ....

Εγώ θα έλεγα ότι έχει και από σένα γιατί είστε και οι δυο κουκλίτσες! Αλλά αν το λες εσύ.. τότε μάλλον έχετε και όμορφο μπαμπά!! Όπως και να'χει να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ μάλλον είχα μόνο φιλική συμμετοχή!!:P

Τα διδυμάκια μου δε μου μοιάζουν πουθενά! Είναι αγοράκια και το ένα είναι ολόιδιο ο άντρας μου ενώ το άλλο μοιάζει στον πατέρα μου!:huh:

Εγώ μοιάζω στη μητέρα μου:silly: οπότε τζίφος!!

Δημοσίευση

Κ ΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ AN ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΑ (ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΑ) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..... ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΑΜΩΤΟ....ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ....ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ.Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ! ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ Κ ΟΙ ΛΟΙΠΟI ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.... ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...ΟΠΩΣ Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΛΕΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!! ΙΔΙΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ! Κ ΤΩΡΑ...... ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ...ΧΙΧΙΧΙ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ! LOL !:silly:

Δημοσίευση

Ο μπέμπης όλοι λένε ότι μοιάζει σε μένα. Οταν γεννήθηκε ήταν ίδιος. Τώρα βέβαια έχει διαμορφώσει κάτι δικό του. Πάντως η ΜΟΝΗ που λέει ότι μοιάζει στον άντρα μου είναι...η πεθερά μου!:woohoo:

Δημοσίευση

Έτσι είναι οι πεθερές...Διορατικές!Βλέπουν σε ποιον θα μοιάσει το παιδί στο κοντινό μέλλον χαχαχα:laugh: Και συνήθως αυτός ο ''κάποιος''είναι ο γιος,γιατί όπως και να το κάνουμε βρε παιδί μου''είμαστε ομορφόσογο!'':silly:

Δημοσίευση

Ένα μόνο θα σας πω : μόλις βγήκε από την κοιλιά ακούω τις μαίες να λένε "Καλέ, φτυστός ο πατέρας του είναι!"

Τι να σας πω! Η παιδίατρος τον λέει κλώνο!

Πάντως θέλω να πιστεύω πως έχει τα χείλη μου (αφήστε τουλάχιστον να το λέω!) αλλά είναι τόσο χαρακτηριστικά τα μάτια του που τραβάνε την προσοχή όλη.

Να σας πω όμως, έχει πραγματικά σημασία;

Δημοσίευση

xaxaxa malon eimai h monh pou o mpemphs ths einai oloidios me mena !!!

egw hthela na miazei tou mpampa ton fantazomouna san ekeinos stis paidikes foto kai molis ton eida efaga frikh ...eixai to pigouni mou ...to stoma mou ...to prosopo genika ....lipithika pou den emiase ston mpampa tou :blush: kanenas den eixai kai den exei pei oti miazei ston mpampa tou oloi menoun afonoi me thn omiothta mas akoma kai h pethera mou den eipai leksh ...ti na pei ...nifh mou poso sou miazei!!!o antroulhs mou ton exei erwteutei giati mou miazei toso olo leei ti oreo pigounaki kai stomataki pou exei ths mamas (eutixos den ton pirazei katholou)

mono egw lew oti to mwro exei parei ta matia tou mpampa ...emena einai strgila san koumpotripes enw o mpampas exei amigdalota me megales blefarides .sauto shmfonei kai h mama mou kai oi paidikes mou foto apo thn mith kai panw einai mpampas kai olo to alo mama .:laugh:

Δημοσίευση

Τα δικά μου παιδιά έχουν τα χαρακτηριστικά τα δικά μου: μάτια (σχήμα μεγάλα), μύτη, φρύδια. Το στόμα μάλλον είναι του άντρα μου.

Όταν γεννήθηκε ο γιος μου όλοι είπαν ότι μοιάζει στον μπαμπά του, τα πεθερικά μέσα στην χαρά!!! Η δική μου οικογένεια, η μισοί λένε μοιάζει σε μένα και οι άλλοι στον άντρα μου. Είναι λίγο ξανθούλης και για αυτό φέρνει λίγο του άντρα μου αν και εγώ νομίζω ότι μοιάζει στην μαμά μου!!

Η κόρη μου μόλις γεννήθηκε όλοι είπαν (εκτός από τα πεθερικά που δεν είπαν τίποτε!!!! :ohmy: ) ότι μοιάζει σε μένα.

Εν τω μεταξύ η πεθερά -πριν γεννηθεί η κόρη μας- αν έκανε κάτι ο γιος μου, έλεγε: "το ίδιο έκανε και ο γιος μου όταν ήταν μικρός" ήθελα να της πώ: ναι ο γιος σου και εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο το ίδιο κάνουν!!!:laugh:

Πάντως η κόρη μου είναι 8,5 μηνών και μόλις πριν από λίγο είπαν ότι μοιάζει σε μένα!!!!

Δημοσίευση

Αχ εμένα είναι φτυστή ο άντρας μου! Με το που την ειδα όταν γεννήθηκε τρόμαξα! Παναγία μο λέω γέννησα τον Πέτρο! Κάπου έχω μια φωτο τους 2 τους. Είναι ίδιοι! Στο 2ο έβαλα όλη μου την τέχνη, για να δούμε!!!

Δημοσίευση

Happyland Αχ εμένα είναι φτυστή ο άντρας μου! Με το που την ειδα όταν γεννήθηκε τρόμαξα! Παναγία μο λέω γέννησα τον Πέτρο! Κάπου έχω μια φωτο τους 2 τους. Είναι ίδιοι! Στο 2ο έβαλα όλη μου την τέχνη, για να δούμε!!!

αχ γελασα πολυ με αυτο οτι γεννησες τον πετρο..

μια απο τα ιδια και εγω.αλλα ελπιζω να μοιασει και σε μενα λιγο μεγαλωνοντας.για τη φουκαριαρα τη μανα βρε παιδι μου που εφαγε ολο το λουκι!!!!!!!11

χθες κοριτσια ακουσα το αλλο κορυφαιο παλι και μου σηκωθηκε το τριχωτο της κεφαλης:η πεθερα αχ μεγαλωσε,και λεει ο αντρας μου ναι ειδες και τι ομορφη που εγινε και λεει η πεθερα αχ χαιρομαι γιατι ειναι ιδια εγω.ελεος ελεος....το παιδι δεν της μοιαζει καθολου κοριτσια.δεν ξερω οταν μεγαλωσει αλλα ελεος μοιαζει στον αντρα μου οκ το παραδεχομαι αλλα οχι σ'αυτην.δεν με σεβεται καθολου.και να το πιστευεις δεν το λες ρε κοριτσια ετσι τι να πω.και να γελαει ειρωνικα.μου ρθε να παρω το παιδι και να φυγω.

οχι δεν εχει σημασια σε ποιον μοιαζει το σημαντικο ειναι να ειναι γερα αλλα μην ακουμε οτι βλακεια ερθει στο κεφαλι του καθενος.

Δημοσίευση

TEΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ....ΧΑ ΧΑ

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑ ΕΓΩ Κ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ....

ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ? 9 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ Κ ΟΛΑΣ....ΠΟΛΎ ΑΙΔΙΚΙΑ....

ΑΝΤΕ, ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ...ΧΑ ΧΑ

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

Εν τω μεταξύ η πεθερά -πριν γεννηθεί η κόρη μας- αν έκανε κάτι ο γιος μου, έλεγε: "το ίδιο έκανε και ο γιος μου όταν ήταν μικρός" ήθελα να της πώ: ναι ο γιος σου και εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο το ίδιο κάνουν!!!:laugh:

etsi einai kai h dikia mou pethera oti kai na pw ...etsi ekane kai o kwstas ....tha einai ataktos kai zoiros san ton kwsta....tha parei apo ton kwsta ...

afou den exei na pei tipota gia thn fatsoula leei gia ton xaraktira ...les kai ola ta paidakia den einai zoira mono ta dika ths htan !!!

Δημοσίευση

Τέλειο θεματάκι :laugh: Ο Φοιβάκος μου έσπασε την παράδοση που λέει οτι τα αγοράκια μοιάζουν στη μαμά και βγήκε ίδιος ο μπαμπάς του! Αφού ο παιδίατρος τον κοίταξε και με το που είδε και τον άντρα μου γύρισε και του είπε "ωραία φωτογραφία" :) Από εμένα πήρε το αυτί, τα δαχτυλάκια του ποδιού που είναι στρουμπουλούδικα και τα δαχτυλάκια των χεριών. Όοοοοοοοοοοοοοοολα τα άλλα τα πήραμε από το.. μπαμπά μας! Α και όσο για την πεθερά, σήμερα μου έγραψε ένα τέλειο email μαζί με τον πεθερό μου, απαντώντας στο μήνυμα που της έστειλα με τις φωτογραφίες του εγγονού, λέγοντας πως ο μικρός είναι ίδιος ο μπαμπάς του, όμως σε ακόμα καλύτερη έκδοση μιας και το dna έχει και Έλενα. :woohoo:

Δημοσίευση

Happyland έγραψε:

Αχ εμένα είναι φτυστή ο άντρας μου! Με το που την ειδα όταν γεννήθηκε τρόμαξα! Παναγία μο λέω γέννησα τον Πέτρο! Κάπου έχω μια φωτο τους 2 τους. Είναι ίδιοι! Στο 2ο έβαλα όλη μου την τέχνη, για να δούμε!!!

Αναστασία μου είσαι πάλι έγκυος? μπράβο συγχαρητήρια καλή εγκυμοσύνη!!:)

Δημοσίευση

φτυστός ο μπαμπάς του είναι.μία παλαιότερη φωτό.Κια μην ακούτε που λένε τα αγόρια μοιάζουν τις μάνες..Μεγάλη μπαρούφα..Ετσι πίστευα και γω μέχρι να αντικρύσω τα πιο όμορφα πεταχτά αυτάκια που είναι ίδια του μπαμπά του:laugh: Σας λατρεύω:kiss:

Δημοσίευση

christin888 έγραψε:

φτυστός ο μπαμπάς του είναι.μία παλαιότερη φωτό.Κια μην ακούτε που λένε τα αγόρια μοιάζουν τις μάνες..Μεγάλη μπαρούφα..Ετσι πίστευα και γω μέχρι να αντικρύσω τα πιο όμορφα πεταχτά αυτάκια που είναι ίδια του μπαμπά του:laugh: DSC00179.JPGΣας λατρεύω:kiss:

οντως cristin μου μοιαζει πολύ στον μπαμπα του...να τους χαίρεσαι

Δημοσίευση

Irenekante μην ακους τιποτα !!!

εγω θα σου πω την αληθεια!!!

ο μικρος είναι γνησιο αντιγραφό σου!! σου μοιάζει πάρα πολύ!!

εμενα κοριτσια το μόνο που με απασχολεί στην εμφανιση του μπέμπη μου είναι να πάρει το υψος του άντρα μου-- 1.90 ενω εγω....1.66!!!τα υπολοιπα ας τα πάρει από όποιον να είναι...

Δημοσίευση

Irenekante φυσικά ο μπουμπούκος σου μοιάζει της μαμάς! Έχεις τρελαθεί φαντάζομαι!

Εμένα η μικρούλα μου μου μοιάζει!!! ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ! Έχει τα χρώματα του άντρα μου αλλά όλα τα δικά μου χαρακτηριστικά! Και ενώ όταν γεννήθηκε έμοιαζε του μπαμπά της άλλαξε πολύ! Όποιος τη βλέπει αναφωνεί: Εσύ ανοιχτόχρωμη και γαλανομάτα!ΧΙ!ΧΙ!

Ο άντρας μου έχει βράσει στο ζουμί του! Πλάκα κάνω...

Έχω δύο πριγκίπισσες τώρα μας πειράζει! Και το αστείο;;;Θέλει πάλι κόρη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...