Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

λοιπον συγχαρητηρια κοιτα τωρα να βρεις ενα ποληκαλο γυναικολογο αν δενε χεις ηδη να μην ξεχνας να παιρνεις ολες τις βιταμινες και να κανεις ολες τις εξετασεις που θα σου πει .λογικα με βαση την τελευται περιοδο σου τελ.ημερομηνια ειναι 18/1 /2010 αντε με το καλο και οτι θες εμεις εδω ειμαστε

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!

Τώρα είδα το ποστ σου και το διάβαζα από την αρχή!! Μπράβο κοπέλα μου!! Μια υγιή κι ήρεμη εγκυμοσύνη να έχεις και να υποδεχτείς με το καλό το μωράκι σου!! Ότι χρειαστείς, αν μπορώ, θα χαρώ να βοηθήσω!

Δημοσίευση

κουκλα μου για μενα το θετιο τεστ δεν κανει λαθος το αρνητικο μπορει... κανε και την χοριακη και περιμενουμε τα νεα σου αν και ειμαι σιγουρη οτι εισαι εγκυος να προσεχεις τωρα να εισαι ηρεμη και να μην κουραζεσαι

Δημοσίευση

Μαράκι συγχαρητήρια!!!!!

να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη σου εύχομαι και σε 9 μήνες να κρατάς στην αγκαλίτσα σου ένα γερό μωράκι!!!

να προσέχεις τώρα στην αρχή...θα περιμένουμε νεότερα σου!!!

φιλάκια πολλά!!!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΟΛΛΑ ΤΕΣΤ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΥΓΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 'ΑΡΑΙΩΜΕΝΑ''.ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

Ότι πιο ωραίο διάβασα σήμερα το πρωί.

Με το καλό Μαράκι ... να χαρείς όσο μπορείς αυτούς τους υπέροχους μήνες.

Να ξέρεις ότι για ότι μας χρειαστείς εμείς θα είμαστε εδώ.

Φιλιά πολλά

Δημοσίευση

Maraki85 πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!

Είδες τελικά με την χοριακή;;;; Πάντα αξιόπιστη!!!!!

Σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιές και όμορφο μωράκι!!!!!!

Ε.... όπως λέει και η Mikroulaxristos επειδη η ευχή της εγκυου πιάνει, δώσε και σε μας καμια ευχούλα να μείνουμε και οι υπόλοιπες εγκυούλες!!! ;)

Φιλιά Πολλά!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ πολυ!!!!θα παω αυριο παλι για χοριακη για να δουμε πως αυξανεται και να σας πω την αληθεια δεν αξερω αλλα εχω αγωνια!!!η πρωτη χωριακη με 3 μερες καθυστερησης ηταν 579,3 καλη ειναι?

προσπαθω ομως να μην αγχωνομαι!!!ο γιατρος βεβαια δεν μου ειπε κατι για να ανησυχω

το μονο συμπτωμα που εχω ειναι χαμηλα πονακια,τιποτα αλλο!!!

ευχομαι στις κοπελες που δεν εχουν ακομα μωρακι να αποκτησουν συντομα!!!(και ξερετε κοριτσια δεν θελει αγχος,εμενα ηταν ο μονος μηνας που δεν το σκεφτομουνα)

στις μελλουσες μαμαδες να κρατησουν να χαρουνε το πιο εθχαριστο 9μηνο

και στις ηδη μανουλες να τα χαιρονται!!!!

Δημοσίευση

Μαράκι μου πολλά πολλά συγχαρητήρια, να έχεις την καλύτερη εγκυμοσύνη.

Φιλιά πολλά.

maryloo28 δεν είδα το όνομα σου κατευθείαν και τα έπαιξα...λέω πότε έδωσα ευχές στο Μαράκι και δεν το θυμάμαι...πότε το έγραψα κ δεν μου θυμίζει τίποτα? :)

Δημοσίευση

κοριτσια πηγα για χοριακη.3347 εδειξε,πηγα και στον γιατρο και μου ειπε πως ειναι μια χαρα!!με εξετασε και για εξωμητριο και ολα ειναι οκ!!!ειμαι τωρα στην 5η βδομαδα!!!γενικα δεν εχω κανενα συμπτωμα,ουτε πρισμενο στηθος,ουτε ναυτιες μονο χαμηλα πονακια!!!γι αυτο κοριτσια εσεις που μεριμενετε την ακατανομαστη μην δινεται βαση στα συμπτωματα,σας ευχομαι συντομα να αποκτησετε νινακι!!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ.Κ ΕΓΩ ΟΠΩΣ Κ ΕΣΥ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ;ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις λεπτομερείς πληροφορίες όπως πάντα 🤩 βρήκα τα μαχαιροπίρουνα της ezpz σε προσφορά στο Αμαζον οπότε λέω να τα παραγγείλω να δοκιμάσουμε γιατί έχουμε και το ανοιχτό ποτηράκι της ίδιας εταιρείας και είμαστε ευχαριστημένοι.  Τώρα για το γάλα που λες, έχει ήδη σταματήσει τη φόρμουλα και πίνει αγελαδινό μερικές μέρες αφοτου χρονισε.. Τότε δε το σκέφτηκα κι απλά του το προσφερα στο μπιμπερο όπως κάθε άλλο γάλα. Θα δοκιμάσω σ' αυτό το ποτηράκι με το καλαμάκι να δούμε... Θα κάνω το πείραμα αύριο το πρωί - σ' αυτή τη φάση πίνει δύο φορές γάλα, το πρώτο μόλις ξυπνήσει και το δεύτερο πριν κοιμηθεί.  Επίσης μιας και λέμε για το γάλα, πρόσφατα διάβασα ότι είναι προτιμότερο το κατσικίσιο απ' το αγελαδινό... Πφφφ όλο νέες πληροφορίες, πραγματικά νιώθω πελαγωνενη ώρες ώρες... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να του βάλω κατσικίσιο στο ποτηράκι με το καλαμάκι; Χμμ κάπως να τα διαφοροποιησουμε όπως είπατε κι εσύ, κι έτσι να ξέρει τι να περιμένει απ' το κάθε δοχείο.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...