Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια του mammyland....εχω προσεξει οτι απο το θεμα ''ανακοινωσεις εγκυμοσυνης''οταν απαντας δεν εμφανοζονται στα προσφατα μηνυματα.....αυτο δεν ειναι καθολου βολικο....

λενακι μου:P γινεται να το διωρθοσεις;;;;;;;;;;;please!!!!!!!

φιλια:kiss:

Δημοσίευση

Αυτό δεν το είχα προσέξει κορίτσια..

Πρόσεξα κάτι άλλο..

Κάνω π.χ. αναζήτηση με βάση τη λέξη "ζαβαρακατρανέμια" :P

Μου βγάζει τα θέματα στα οποία συναντάται αυτή η λέξη και από κάτω τον αριθμό των σελίδων.

Όποια σελίδα και να πατήσω μου δείχνει πάντα την πρώτη..

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Αυτό δεν το είχα προσέξει κορίτσια..

Πρόσεξα κάτι άλλο..

Κάνω π.χ. αναζήτηση με βάση τη λέξη "ζαβαρακατρανέμια" :P

Μου βγάζει τα θέματα στα οποία συναντάται αυτή η λέξη και από κάτω τον αριθμό των σελίδων.

Όποια σελίδα και να πατήσω μου δείχνει πάντα την πρώτη..

Χαχαχα... Ιφιγενεια οσο και να ψαξεις αυτη τη λεξη δεν νομιζω να βρεις κατι... εκτος αν πεσεις πανω στον Ξυλουρη... χιχιχι...

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

καλησπερα κοριτσια του mammyland....εχω προσεξει οτι απο το θεμα ''ανακοινωσεις εγκυμοσυνης''οταν απαντας δεν εμφανοζονται στα προσφατα μηνυματα.....αυτο δεν ειναι καθολου βολικο....

λενακι μου γινεται να το διωρθοσεις;;;;;;;;;;;please!!!!!!!

φιλια..

Κορίτσια όντως κι εγώ το παρατήρησα αυτό με τις ανακοινώσεις εγκυμοσύνης!!!

bourique1983 ευχαριστούμε που πήρες την πρωτοβουλία να το θέσεις ως θέμα στην Λένα!!! :)

sweetmammy έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

Χαχαχα... Ιφιγενεια οσο και να ψαξεις αυτη τη λεξη δεν νομιζω να βρεις κατι... εκτος αν πεσεις πανω στον Ξυλουρη... χιχιχι...[/quote:1ub97sqd]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλά βρε κορίτσια, τώρα είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα της αναζήτησης!!! :blink::blink::blink:

Αφού όμως ακόμη έχει προβλήματα θα περιμένω κι εγώ να διορθωθούν οι λειτουργίες για να την χρησιμοποιώ!!! :)

Λένα θα το εκτιμούσαμε πραγματικά αν μπορούσες να κάνεις κάτι!!!

Φιλιά!!!

:kiss:

Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

Γιωτουλα δεν ξερω για το φορουμ,εγω μπηκα να δω τι κανεις?:P :laugh:

ολα καλα ε κοριτσακι μου?;)

:laugh: :silly: μια χαρα ειμαι υβοννη μου......χαρηκα που τα ειπαμε εστω και απο λαθος θεμα!!!:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ngsofia ετοιμη για αύριο;;  @flowerv πώς πήγε το ραντεβού κορίτσι μου;  @pennaki πώς είσαι εσύ;;
    • Λίγο έμεινε για να την καμαρώσεις ξανά! Τελικά δεν παίζει ρόλο από ότι φαίνεται και είναι συνηθισμένο στο δεύτερο παιδί μου είπε να το αισθανόμαστε πιο χαμηλά γιατί η μήτρα έχει αλλάξει σχήμα και δομή.
    • Τι τραβάμε για αυτά τα αγγελούδια..γτ είναι μικρά θαυματακια.. περαστικά κ από τον κοβιντ..εσύ τζόκερ να παίξεις, τι κέντα κ στο πρώτο κ τώρα... πονάει η κοιλιά μ κ μένα..Μ λέει γύρισε προς το πλάι να κοιμηθείς μην βολεύει..καλό το άλλο με το τοτο..πήγα να το κάνω με πέθανε..ναι κ εγώ αφού Μ παν ότι είναι καλά κ οι δύο ανασανα..γτ τρομαξαμε στην αρχή όταν μας είπαν θα τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο..ότι πρέπει για τα παιδιά...
    • Και τι αντρακλες κοτζαμ παιδιά 😂 γατάκια 😂Μην τους φοβάσαι θα τα πάνε περίφημα είμαι σίγουρη έμαθαν από σποράκια που ήταν ακόμα να μάχονται.Αυριο το πρωί θα δει κι εμένα ο άντρας μου τον μικρό εγώ όχι ακόμα έχω κορονοιο κ δεν μου επιτρέπουν να ανέβω στην μονάδα.Με κορονοιο γέννησα την κόρη μου με κορονοιο τα αγοράκια μου έτσι για να μη χαλάσει η συνταγή.😂 Είμαι καλά όμως ένα συνάχι έχω μόνο.Τον μεγάλο τον έχουν κανονικά στο παιδιατρικό κ θα μου τον φέρνουν για θηλασμό με τις απαραιτητες προφυλαξεις μάσκα πλύσιμο χεριών κτλ ..Ειχα δύσκολο τοκετό (καισαρική)με πατούσαν στην κοιλιά κ πονούσα παααρα πολύ.Δεν ξέρω ίσως να μην με έπιασε καλά η επισκληριδιος.Μπηκα αργά στο χειρουργείο λόγω κοβιντ αύριο πρωί θα με σηκώσουν. Πονάω δεν με πιάνουν οι παυσιπονες κ δεν μπορώ ούτε κι εγώ να κλείσω μάτι. Κατα τ άλλα τρίς ευτυχισμένη.Μου έφυγε ένα βάρος που κουβαλούσα μήνες τώρα.  
    • Να μας ζήσουν οι αντρακλες μας..τον μικρό σίγουρα αύριο θα τον έχω κ μεγάλος τον στείλανε στο Ρίο γτ εδώ δεν έχουν για διασοληνωση οξυγόνου..αλλά Μ παν εκεί τον βοήθησε πάρα πολύ..μας έφυγε ένα άγχος με όλα αυτά να μην είναι κ εδώ.. τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερα..πήγε κ άντρας Μ εκεί κ τ παν αύριο πρωί πάλι να πάει να τον δει.. τι να κάνουμε προωρακι αλλά πολύ καλά είναι Μ παν.. σιδερένια κ σε σένα.. καλότυχα κ γερά γεμάτα υγεία..πώς είσαι σηκώθηκες?έχω υπερένταση τώρα δε μπορώ να κοιμηθώ..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...