Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Μερικές ίσως με ξέρετε από το (Απώλεια και Υποστήριξη) που μίλησα για την άσχημη εμπειρία μου! Παρ΄όλα αυτά πάμε για άλλα! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας για κάτι που έμαθα από το γιατρό μου! Καθώς πρόσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδάκι, τις 3-4 μέρες που πέρασαν, πόναγα πολύ από κάτω! Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν η ωορρυξία μου. Μου είπε λοιπόν, ότι άν μια γυναίκα συλλάβει κατα τις μέρες της ωορρυξίας της το πιθανότερο είναι να είνα αγόρι και όσο απομακρύνεται η σύλληψη απότην ημέρα της ωορρυξίας τόσο το πιθανοτερο να είναι κορίστι! Αυτό γίνεται γιατί τα θυλικά σπερματοζωάρια επιβιώνουν για αρκετές μέρες μετά την επαφή σε αντίθεση με τα αρσενκά!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη αν και δεν κατέληξε καλά, η σύλληψη έγινε πριν την ωορρυξία μου και ήταν κοριτσάκι.

Οπότε όσες είστε έγκυες και δεν έχεται μάθει ακόμη το φύλο του παιδιού μπορείτε να κάνετε υποθέσεις......;) ;)

Δημοσίευση

ελενη λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συνεβει....και ευχομαι γρηγορα με ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου.....τωρα για αυτο λες....ειναι ολα θεμα τυχης,ξερω γυναικες που πιασανε κοριτσι τις μερες ωορεξιας και αλλες που ηταν πιο μακρια απο την ωορεξια που παλι ειχαν αγορι.....εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη ειχα αγορακι αλλα ουτε καταλαβα ποτε ακριβως το πιασαμε γιατι δεν πηγαιναμε για μωρακι....τωρα στη δευτερη ειναι ακομα νωρις να ξερουμε,αλλα ειχαμε επαφες στις γονιμες μερες....πανω απο ολα θελω να ειναι γερο......:) και ας ειναι οτι θελει...

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΟ. ΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.............. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

βέβαια κορίτσια πρώτα να είναι γερό και δυνατό το παιδί, γιατί από αυτά που έχω ακούσει φοβάμαι και να ονειρευτώ για παιδάκι γιατί.φοβάμαι αν θα μπορέσω και αν θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!

ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΩ!!!ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!¨ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΑΝ.ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΑΝΩ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....!!!!ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!

ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΩ!!!ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!¨ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΑΝ.ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΑΝΩ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....!!!!ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!

Σοβαρά;;;:angry: :angry: Με κάτι τέτοια περιστατικά νευριάζω πάρα πολύ!!!:angry: Μα καλά είπε τέτοια κουβέντα;;;:blink::angry:

Δημοσίευση

Ελένη μου ας με αξιώσει ο Θεούλης να γίνω μανούλα και ας είναι ότι θέλει!!!ΓΕΡΟ να'ναι και τίποτα άλλο!Είχα κι εγώ μια παλλίνδρομη που λέω ας φτάσω να ολοκληρώσω εγκυμοσύνη και ας είναι ότι θέλει ο θεούλης!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.... ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Κ ΕΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ. ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κι εγω άρχισα να βαραίνω κάπως... ειχα σήμερα γιατρό. 1200γρ σχεδόν ο μπέμπης! Μου έγραψε και τα εμβόλια η γιατρός.  Γρίπης και κοκκύτη τα οποία είτε μπορω να τα κανω την ιδια μερα σε διαφορετικό χέρι είτε με διαφορά 15 ημερών. Του κοκκύτη οπωσδήποτε μου είπε γιατί το μωρο θα μπορεί να το κανει μετα τους 2 μήνες. Του rsv γινεται μετα την 32η. Εχω πάρει περίπου 13 κιλά 😬 Πλέον με παρακολουθεί κυρίως η γιατρός του νοσοκομείου . Όταν μπω στον μηνα μου θα με βλεπει κάθε εβδομάδα οπότε έκλεισα ήδη τα ραντεβού. Περνάει πολυ γρηγορα ο καιρός 🥹
    • Εγώ μόνο στο πρώτο παιδάκι δυσκολεύτηκα 1,5 χρόνο ειχα λίγο ανεβασμένη την προλακτινη και δεν έκανα καλή ωορρηξία έχω και πολυκυστικες κάνω μεγάλους κύκλους ο γυναικολόγος μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο βρήκα το θεματάκι με την προλακτινη πήρα αγωγή και βιταμίνες και μετά απο λίγο καιρό που πήρα την αγωγή τα καταφέραμε  Εμένα το λαθος μου ήταν πως περίμενα πάνω από χρόνο ώστε να κάνω έναν ορμονικό έλεγχο αν ειχα ψαχτεί λίγο νωρίτερα δεν θα είχα φάει τόση ταλαιπωρία  Παλιά που είχα ξανά κάνει ορμονικό είχα βρει ότι είχε λίγο θέμα με την προλακτινη αλλά ο τότε γιατρός δεν μου είχε πει πως αν θελήσω να κάνω κάποια στιγμή παιδάκι θα πρέπει να το ρυθμίσω  Μετά τις επομενες 3 φορες που ξανσ έμεινα έγκυος (το ένα δεν προχώρησε) έμεινα από τον πρώτο μήνα προσπαθειών   
    • Πήρα ντεπόν εκείνη την μέρα για να μου περάσει αλλά εμένα δεν με πιάνει συχνά όμως  εγώ ο ιδιώτης που είχα παλιά 14 εβδ έβλεπε φύλο ξεκάθαρα  λογικά στο επόμενο ραντεβού αν έχει και καλή θέση θα το δει 🙂
    • Έχεις δίκιο είναι μεγάλο το οικονομικό όφελος για εξωσωματικες. Θεωρώ ότι και με τη στάση τους σε προτρέπουν να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.  Σκέψου εμάς μας είχε πει και ο ουρολόγος και ο γυναικολόγος ότι είναι όλα μια χαρά (έχω κάνει και επέμβαση για αφαίρεση πολύποδα οπότε και ο γιατρός είχε γνώση από το ενδομήτριο), οι εξετάσεις όλες μια χαρά, είχα το θέμα με τους ακανονιστους κύκλους, που δεν ήξερα πότε θα κάνω ωορρηξία.  Πήγαμε σε έναν άλλο γιατρό γιατι ήθελα να κάνω μια σαλπιγγογραφια (για να έχουμε ελέγξει όλους τους παράγοντες). Ο γιατρός που ήταν για την εξέταση μας είπε τα χειρότερα ότι πρέπει να δείτε και την εναλλακτική της εξωσωματικής και διάφορα περι ηλικίας (είμαι στα 31) που αρχίζουν και χάνονται τα υγιή ωάρια και μένουν τα κακής ποιότητας και διάφορα τέτοια. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι και να μην έχεις θέμα προσπαθούν να σου δημιουργήσουν τέτοια πίεση και άγχος έτσι ώστε να προχωρήσεις. Μπράβο που τα καταφέρατε μόνοι σας, δε σας αγχωσαν με αυτά που σας έλεγαν; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...