Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια εμεις που εχουμε γνωρισει την Rubela ξερουμε οτι το εκανε απο την καλη της την καρδια, και επομενο ειναι να την πειραξε ο χαρακτηρισμος που της αποδωσανε, οτι δηλαδη εκμεταλλευεται...:dry: Η κοπελα δεν ηξερε... πολυ ωραια... θα μπορουσε ομως να ρωτησει χωρις να χρησιμοποιησει αυτη την εκφραση... ακουστηκε λιγο ασχημα... απο την αλλη αυτη πια η καραμελα με τις "παλιες" και τις "καινουριες" εχει καταντησει γραφικη... αν δεν θελετε νεα μελη στο site κλειδωστε την εγγραφη για να μην χαλαει και η παρεουλα σας...:huh: αυτο δηλαδη δεν ειναι προσβλητικο καθε φορα που ακουγεται; δεν ειναι σωστο να κανετε διαχωρισμους γιατι ενα νεο μελος μπορει να δωσει σε ενα παλιο μια πολυ χρησιμη συμβουλη... αν δεν ταιριαζεται με καποια κοπελα μην ασχολειστε μαζι της... απλα... :)

Δημοσίευση

To thema me tis palies kai tis kainourgies einai an mi ti allo geloio..........

Oso gia tin erotisi an kapoios mas ekmetallevetai oikonomika,kalo einai oti apories ehoume ,afou ehoume hrono kai diavazoume posts gia mplouzakia kai times kalo einai na diathesoume liga lepta ,na pame stin arhi ton post,kai na vroume tin apantisi,horis na prosvalloume kanenan.......

Δημοσίευση

Απορία... :huh:

Γιατί κάθε φορά που γίνεται μια παρεξήγηση εδώ μέσα, ένας διαπληκτισμός, στο τέλος πάλι καταλήγουμε στο διαχωρισμό παλιών και καινούργιων?

Πως προκύπτει αυτό βρε κορίτσια?

Α θυμήθηκα... :cheer:

Οι παλιές έπαψαν να μπαίνουν λόγω αυτών των διαπληκτισμών...

Σωστά, οκ!

Συνεχίστε!

Τι λέω καλέ??? Καλό θα ήταν το θεματάκι αυτό να πάψουμε να το βλέπουμε στα πρόσφατα!!! Αφού το θέμα το λήγουν οι "άμεσα" ενδιαφερόμενες, ας το σεβαστούμε!!

Μη μου χαλάτε την καρδιά μέρες που είναι!

Μεθαύριο βαφτίζω το καμάρι μου!

Α! Ξέχασα! Και παντρεύομαι κιόλας! :P

Δημοσίευση

Aχ βρε κορίτσια:(

Ενώ στο mammyland κυριαρχεί ως επί των πλείστων μια γλυκιά και ήρεμη ατμόσφαιρα έρχονται κατά καιρούς διαφωνίες που γίνονται καυγάδες και την χαλάνε!:(

Ποτέ δεν συμμετείχα σε αυτές τις αντιπαραθέσεις γιατί τις θεωρώ ανόητες.Όμως έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου και βλεπω σε όλες τις περιπτώσεις οτι κάποιες κοπέλες προκαλούν.Οκ,καταλαβαίνω.Όλες μας θα έχουμε διαβάσει κάτι που δημοσιευτηκε στο φόρουμ και διαφωνήσαμε/νευριάσαμε.Στην απάντηση μας όμως πρέπει να είμαστε ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ.Να μην βομβαρδίσουμε με κατηγορίες το άλλο μέλος και ούτε να εκφραστούμε με επιθετικότητα.

Η ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ είχε μια απορία,και λογικό είναι.Αλλά κατά την γνώμη μου έπρεπε να την εκφράσει σε καλύτερο τόνο..:huh:

Επίσης είμαι υπερ της ελευθερίας λόγου.Αλλά επειδή εδώ κυριαρχεί ο γραπτός λόγος και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις,θα έπρεπε όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί.

Εγώ ανήκω στις παλιές ή στις νέες;:P

Δημοσίευση

Χμμ Ιφιγένεια έχεις δίκιο!:laugh:

Αντε κορίτσια ας σταματήσουμε γιατί η νύφη...θα το σκάσει στο τέλος χαχα:P

Με το καλό γλυκιά μου!Να ζήσετε και να χαίρεστε και την κουκλίτσα σας!:kiss:

Δημοσίευση

Αννούλα μου, πανέμορφη κοριτσομάνα μας, σε ευχαριστώ!

Κι εσύ να καμαρώσεις τα μπουμπούκια σου όπως σαφέστατα εκείνα επιθυμούν!!! :laugh:

(off topic πάλι η Ιφιγένεια, αλλά δε βαριέσαι... πρέπει να το έχετε συνηθίσει πια!!!:P )

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Αννούλα μου, πανέμορφη κοριτσομάνα μας, σε ευχαριστώ!

Κι εσύ να καμαρώσεις τα μπουμπούκια σου όπως σαφέστατα εκείνα επιθυμούν!!! :laugh:

(off topic πάλι η Ιφιγένεια, αλλά δε βαριέσαι... πρέπει να το έχετε συνηθίσει πια!!!:P )

Χαχαχαχα... μπορει να εισαι off topic αλλα καθε φορα μας φτιαχνεις τη διαθεση...:laugh:

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Είσαι Θεά!:kiss: Θα βγω και εγω εκτος θεματος για να σου ευχηθώ με το καλό ο γάμος και η βάπτιση!

Δημοσίευση

Απαγορεύονται και θα τροποποιούνται ή διαγράφονται άμεσα θέματα ή μηνύματα τα οποία:

περιέχουν ύβρεις ή/και προσβάλουν ή θίγουν κατ’ οιονδήποτε τρόπο τρίτους,

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΕΓΑΡΨΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ SITE....

ΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΚΛΕΙΔΩΜΑ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΙΑΞΕΙ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!!

ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΥΜΑΡΤΟΝ!!!!

Δημοσίευση

Συγνώμη που έθεσα θέμα παλιές-καινούργιες όμως ρε κορίτσια όντως χάθηκαν κορίτσια που εκτιμούσα λόγω των διαφωνιών εδώ:dry: Η αλήθεια αυτή είναι πως το κλιμα είναι επιθετικό σε σχέση με πιο παλιά. Και ναι το λέω εγώ που γενικά δε θέλω να συμμετέχω σε καυγάδες. Το θεωρώ γελοίο! Όμως ναι οι πιο πολλές γίνονται επιθετικές!!!:angry:

Ίσως να φταίνε οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης τι να πω....

Καλέ εγώ γέννησα εδώ κ 2 μήνες σχεδόν:dry::blink:

MariaIoanna για κούλαρε...B) B) B)

Δημοσίευση

ΜαριαΙωαννα και φυσικα θα γινω επιθετικη(που δεν υπαρχει τετοιο θεμα) γιατι η RUBELA ειναι φιλη μου. Οπως και εσενα η ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ που καλα κανεις και την υπερασπίζεσαι. Ομως δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο οτι εγινε εδω!Το συμπερασμα απ ολη αυτη τη συζητηση ειναι οτι "πριν γραψουμε οτιδηποτε καλο ειναι να διαβαζουμε απο την αρχη το ποστ". Αυτο εν ολίγοις ειναι η ουσια και τιποτα αλλο. Το βρισκεις επιθετικο και υπερβολικο? Αυτο ειπαμε ολες η κοπελες η καθεμια με το δικο της τροπο! Σε λιγο βγαίνει ο Σακης!:P

Δημοσίευση

ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφρασει τα ερωτηματα του και τις αποριες και φυσικα επρεπε να ξεκαθαριστει το ολο θεμα που ξεκινησε,οσο για τις παλιες και οχι μονο,δεν μπορουν να κρινουν το σαιτ απο καποιες διενεξεις που ειναι λογικο να προκυψουν απο ανθρωπους που εκφραζονται ελευθερα,για μενα ειναι ανουσιος ο διαλογος με κατηγοριες και ειρωνιες,η rubela απαντησε αξιοπρεπεστατα

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Θεάαααα μου εσύ!! Θυμάμαι κι από ένα θέμα θηλασμού που προσπαθούσαμε να πούμε κάποια πράγματα που γνωρίζαμε και μας επέβαλλαν μια γνώμη!! Και εκεί ήρθες και μ'έκανες και γέλασα!! Σ'ευχαριστώ πολύ...

Σου εύχομαι ότι καλύτερο για τον γάμο σου, με το καλό και η ώρα η καλή... και για το Μαράκι σου το πανέμορφο με τα υπέροχα ματάκια να είναι πάντα γεμάτη υγεία... και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!! Υγεία και τύχη πάνω απ'όλα!!

Όσο για το παλιές καινούριες... Αυτό δεν ακούστηκε πολύ καλό!! Αλλά ας κάνει ο καθένας παρέα με τα άτομα που ταιριάζει! Σαφέστατα και δεν μπορούμε να έχουμε όλοι την ίδια άποψη όπως και να ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους!

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

ΚΟΡΕΣ ΗΡΕΜΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΝ ΚΑΙ ΦΤΟΙΑΧΤΕ ΜΠΛΟΥΖΕς ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ .ΟΛΕΗ ΜΑΛΛΟΝ THIS IS NIGHT ~

Ναι Βάνια μου! Μας αφήσανε τελευταίους!! Δεν είχα τσιγάρο... η καψερή από την αγωνία μου!! Και να είχα πάλι δεν θα έκανα λόγω του μωρού!! Έτσι για παρηγοριά το λέω.. Κόντεψα να γεννήσω πριν της ώρας μου!! :laugh: Δυο χώρες ήθελα να περάσουν ! Ελλάδα και Νορβηγία!! Τελευταίες και τις 2 αφήσανε οι άτιμοι... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΛΥΣΣΑΞΤΕ!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα!!! Πολύ γελάω μ' αυτά! Σόρι Ρουμπινάκι ξέρω οτι σε στεναχώρησε το όλο σκηνικό αλλά έχει καταντήσει για γέλια!

Επειδή αυτό που κατάλαβα είναι οτι αυτό που θες είναι μια συγγνώμη και μια επιβεβαίωση για α αποκατασταθεί η τάξη, σου λέω οτι όπως έγιναν τα πράγματα δεν πρόκειται να την λάβεις.

Ήταν μια "άκομψα" διατυπωμένη ερώτηση! End of discussion.-

Δημοσίευση

Εχεισ δικιο σισιω μου.....Λενα μου θα ηθελα να μην συνεχιστει και αν μπορεις σου ξαναζηταω να κλειδωσεις η να διαγραψεις αυτα τα αστεια πραγματα.....και ναι δεν ειμαστε παιδια αλλα καποιες ισως ειναι....

Δεν μου αρεσει να με βριζουν (κατινα,σταζω χολη),

ουτε να με προσβαλουν (εκμεταλευτρια)!!!

Νομιζω πως εχω δικιο,τα μπλουζακια τα εφιαξα επειδη μου τα ζητησαν....Καλο ειναι αν καποιες εχουν προβληματα να μην τα βγαζουν εδω μεσα και μαλιστα με προσβολες και βρισιες!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΝΕ...

Απαγορεύονται και θα τροποποιούνται ή διαγράφονται άμεσα θέματα ή μηνύματα τα οποία:

περιέχουν ύβρεις ή/και προσβάλουν ή θίγουν κατ’ οιονδήποτε τρόπο τρίτους,

Δημοσίευση

Καλημέρα. Καλά τόσο καιρό δεν έμπαινα στο θέμα γιατί νόμιζα ότι είχε σχέση με την αποστολή των ρούχων και δεν το θεωρούσα απαραίτητο. Καταρχήν ευχαριστώ πολύ τη Ρουμπέλα που μπήκε στον κόπο να μας φτιάξει και να στείλει τα καπελάκια.

Απο κει και πέρα θα πω απλώς τη γνώμη μου για το όλο θέμα. Θεωρώ πως ο καθένας έχει δικαίωμα να ρωτήσει ότι θέλει. Θεωρώ πως ίσως ήταν δύσκολο να βρεί το πρώτο πρώτο μήνυμα της Ρουμπέλας που έλεγε ότι με την σύμφωνη γνώμη της Λένας μπορεί να φτιάξει μπλουζάκια για τις υπόλοιπες και θεωρώ την απορία της δικαιολογημένη. Δε νομίζω ότι χρειαζόταν να κάνετε οι υπόλοιπες τόσο ντόρο και να χημήξετε πάνω της σα να είπε το χειρότερο πράγμα στον κόσμο και να αρχίσετε τις αγάπες και τα λουλούδια με τη Ρούμπέλα!!!Εμένα αυτό μου θυμίζει κοριτσάκια που τσακώνονται και μόλις μια πει κάτι που δεν αρέσει οι υπόλοιπες τρέχουν να δείξουν την αγάπη τους και τη φιλία τους στο κακόμοιρο το κοριτσάκι , τη φιλενάδα τους που μόλις την πειράξανε!!! :) Μια απλή απάντηση αρκούσε και όχι δεν την πήρε. Πηρε κάτι περισσότερο και χειρότερο το οποίο κατέληξε σε καυγά. Ας είμαστε λοιπόν ώριμες να συγκρατούμε τα νέυρα μας και να σκεφτόμαστε λογικά. Μια απλή απάντηση σε κάνει να ντρέπεσαι περισσότερο για το λάθος που έχεις κάνει παρά η επιθεση που μόνο άμυνα αλλά και επίθεση φέρνει. Αν οι υπόλοιπες δε θέλατε να φέρεται τον καυγά στο site ξέρατε τον τρόπο. Και Ρουμπέλα συγνώμη γι αυτό που θα πω αλλά το θεωρώ απλώς δικαιο και μόνο , θέλω να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, ούτε και εσύ μίλησες καλύτερα. Νομίζω ότι χρησιμοποιήσες τα ίδια λόγια για να αντεπιτεθείς.

Δεν παίρνω το μέρος κανενός, ίσα ίσα την κοπέλα που άνοιξε το θέμα 1-2 φορές την έχω πετύχει ενώ με τη Ρουμπέλα έχω μιλήσει πιο πολλές φορές και την έχω συμπαθήσει. Όμως δε μου αρέσει να το παίζουμε δικαστές και να ζητάμε δίκια όταν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε σωστοί και μιλάω για όλες τις κοπέλες γενικά. Αν μας αρέσει η ειρηνική διάθεση εδω μέσα, ας την κρατήσουμε λοιπόν και πάνω από όλα ας κρατάμε την αξιοπρέπειά μας σε υψηλά επίπεδα απλώς διατηρώντας την ψυχραιμία μας.Δε χρειάζεται με το κάθε το που δε μας αρέσει να βγαίνουμε απο τα ρούχα μας και να αναρωτιόμαστε <<μα πως είναι δυνατόν να το σκέφτηκε αυτη , αυτό το πράγμα!!!!>> ΓΙατί είναι δυνατόν!!!

Δημοσίευση

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!!!!!!

ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΜΑΙ

ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ:)

ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ!!!!!

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΩΡΙΜΗ ΚΑΙ

ΜΕ ΑΝΩΡΙΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΟΓΟ

ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:woohoo:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΡΙΧΑ

ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΡΙΧΙΑ.

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Καλημέρα. Καλά τόσο καιρό δεν έμπαινα στο θέμα γιατί νόμιζα ότι είχε σχέση με την αποστολή των ρούχων και δεν το θεωρούσα απαραίτητο. Καταρχήν ευχαριστώ πολύ τη Ρουμπέλα που μπήκε στον κόπο να μας φτιάξει και να στείλει τα καπελάκια.

Απο κει και πέρα θα πω απλώς τη γνώμη μου για το όλο θέμα. Θεωρώ πως ο καθένας έχει δικαίωμα να ρωτήσει ότι θέλει. Θεωρώ πως ίσως ήταν δύσκολο να βρεί το πρώτο πρώτο μήνυμα της Ρουμπέλας που έλεγε ότι με την σύμφωνη γνώμη της Λένας μπορεί να φτιάξει μπλουζάκια για τις υπόλοιπες και θεωρώ την απορία της δικαιολογημένη. Δε νομίζω ότι χρειαζόταν να κάνετε οι υπόλοιπες τόσο ντόρο και να χημήξετε πάνω της σα να είπε το χειρότερο πράγμα στον κόσμο και να αρχίσετε τις αγάπες και τα λουλούδια με τη Ρούμπέλα!!!Εμένα αυτό μου θυμίζει κοριτσάκια που τσακώνονται και μόλις μια πει κάτι που δεν αρέσει οι υπόλοιπες τρέχουν να δείξουν την αγάπη τους και τη φιλία τους στο κακόμοιρο το κοριτσάκι , τη φιλενάδα τους που μόλις την πειράξανε!!! :) Μια απλή απάντηση αρκούσε και όχι δεν την πήρε. Πηρε κάτι περισσότερο και χειρότερο το οποίο κατέληξε σε καυγά. Ας είμαστε λοιπόν ώριμες να συγκρατούμε τα νέυρα μας και να σκεφτόμαστε λογικά. Μια απλή απάντηση σε κάνει να ντρέπεσαι περισσότερο για το λάθος που έχεις κάνει παρά η επιθεση που μόνο άμυνα αλλά και επίθεση φέρνει. Αν οι υπόλοιπες δε θέλατε να φέρεται τον καυγά στο site ξέρατε τον τρόπο. Και Ρουμπέλα συγνώμη γι αυτό που θα πω αλλά το θεωρώ απλώς δικαιο και μόνο , θέλω να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, ούτε και εσύ μίλησες καλύτερα. Νομίζω ότι χρησιμοποιήσες τα ίδια λόγια για να αντεπιτεθείς.

Δεν παίρνω το μέρος κανενός, ίσα ίσα την κοπέλα που άνοιξε το θέμα 1-2 φορές την έχω πετύχει ενώ με τη Ρουμπέλα έχω μιλήσει πιο πολλές φορές και την έχω συμπαθήσει. Όμως δε μου αρέσει να το παίζουμε δικαστές και να ζητάμε δίκια όταν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε σωστοί και μιλάω για όλες τις κοπέλες γενικά. Αν μας αρέσει η ειρηνική διάθεση εδω μέσα, ας την κρατήσουμε λοιπόν και πάνω από όλα ας κρατάμε την αξιοπρέπειά μας σε υψηλά επίπεδα απλώς διατηρώντας την ψυχραιμία μας.Δε χρειάζεται με το κάθε το που δε μας αρέσει να βγαίνουμε απο τα ρούχα μας και να αναρωτιόμαστε <<μα πως είναι δυνατόν να το σκέφτηκε αυτη , αυτό το πράγμα!!!!>> ΓΙατί είναι δυνατόν!!!

Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω

Η Εφη Κατερινα δεν ηξερε και ρωτησε..Το πώς εξελιχθηκε το ολο θεμα σε παρεξηγηση ..μου φαινεται τουλαχιστον γελοιο

Η Ρουμπελα δεν εχει κερδος απο τα μπλουζακια η Εφη Κατερινα δεν ηξερε και ρωτησε ..αυτο ηταν ολο

Συμφιλιωθειτε ΤΩΡΑ, βρε εσεις ειναι κριμα να προσβαλεστε για μια παρεξηγηση που εξηγηθηκε..

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου μην το συνεχίζετε άλλο!Δεν αξίζει σε καμιά από της δυο σας! Κρίμα θα είναι!:kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...