Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙ ΖΩΗ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΣΑΤΕ Ή ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΑΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΣΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΕΑ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

Δημοσίευση

Γειά σου Ελενάκι22.

Εγώ γέννησα πριν ένα χρόνο στο Γέννεσης και οφείλω να παραδεχτώ ότι με περιποιήθηκαν πάρα πολύ καλά!Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από τα δωμάτια, αυτά που σου παρέχουν και από τις νοσηλεύτριες.Ήμουνα όμως και τυχερή γιατί την περίοδο που γέννησα δεν είχε πολύ κόσμο.Να φανταστείς σε όλο το 2ο όροφο είμασταν 2 κοπέλες και είχαμε και τις 2 νοσοκόμες αποκλειστικά δικές μας!Την εβδομάδα μετά από μένα όμως γινόταν χαμός!Πάντως σε οποιαδήποτε ιδιωτική κλινική πας θα είσαι καλά γιατί πληρώνεις!Εμένα με βόλευε το Γέννεσης γαιτί μένω Τούμπα οπότε σε 10 λεπτά είμασταν εκεί και έχει και πάρκινγκ.Ένας λόγος που δεν πήγα στη Γενική Κλινική ήταν και το παρκινγκ.Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως.Πάντως όλες οι κλινικές προσφέρουν τα ίδια πράγματα.Μην σε απασχολεί ακόμη.Να περάσεις καλά αυτή την περίοδο που διανύεις, που δεν επιστρέφει και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή!

Σου εύχομαι τα καλύτερα και αν έχεις άλλες απορίες μη διστάσεις!!

Να είσαι καλά εσύ και το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Ελενιτσα σου ευχομαι να έχεις μια καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να έρθει το μωράκι σου !:) Μην ανησυχεις απο τωρα για το μαιευτήριο εχεις μπροστα σου πολυ καιρο, κοιταξε να χαρεις αυτή την όμορφη περιοδο και όταν έρθει ο καιρος θα επιλέξεις το κατάλληλο . Εγω περιμένω εναγωνίως την στιγμη που θα έρθει ο μπεμπης μου . Εγω εχω επιλέξει το Γενεσις για πολλους και διαφορους λόγους . Πριν 2 βδομαδες μου έκαναν ξεναγηση και μου άρεσαν πολύ οι χώροι ... Ειναι καθαρά, είναι αυστηροί με τα επισκεπτήρια και δεν αφηνουν να μπουν παιδια κατω των 12 ετων λογω αρρωστιων. Ειναι πολυ ευγενικο το προσωπικο και εξυπηρετικο . Πηγα και στους χωρους των τοκετων ... Όλοι ειναι μονοκλινοι και δεν έχεις επαφή με άλλες επιτοκές ούτε ακούς φωνές ... Στα δημόσια νοσοκομεία μπορεί να είσαι με άλλες 10 και όπως καταλαβαίνεις γινεται χαμός ... Επιπλέον τα μηχανήματα τα μοιραζεσαι και είναι δυνατον να σε παρακολουθούν συνεχως .

Οποτε αν έχεις να πληρωσεις να προτιμήσεις κλινική απ'το δημόσιο νοσοκομειο ... Στις κλινικές δεν υπάρχει μεγαλη διαφορά στις χρεώσεις, λίγο πολύ όλοι τα ίδια ζητάνε . Επιπλέον στο Γένεσις η καισαρική καλύπτεται απο το ΙΚΑ και σου έρχεται πιο φθηνα ...

Οταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό να κάνεις και μια βολτά για να δεις που θα σου αρέσει περισσότερο .

Σου έυχομαι και παλι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου !!!

Υπομονη τα καλύτερα έρχονται !!!:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΗΝΟ, ΤΩΡΑ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ!!ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΗς ΠΑΙΔΙΑ!!ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΨΟΓΑ ΔΩΜΑΤΙΑ., ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΗΕΕΦΕΡΝΑςΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΔΗ ΤΑΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥς ΓΑΛΑΤΑ ,ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ,ΟΠΩς ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕς!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΎ!!ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ !!ΣΕ ΦΙΛΩ

  • 1 month later...
Δημοσίευση

Γεια σου Ελενακι.Λοιπον γεννησα πριν ενα μηνα Γενικη κλινικη.Εκανα πολυ μεγαλη ερευνα για το που θα γεννησω.Απερριψα το Γενεσις γιατι μονο ξενοδοχειακη υποστηριξη προσφερει.Ανα πασα στιγμη αν συμβει κατι δεν εχει γιατρους διαφορων ειδικοτητων που θα μπορουσαν να σε βοηθησουν.Το κυριοτερο.Ετσι ημουν αναμεσα στο Διαβαλκανικο και στη Γενικη.Τελικα πηγα ξεναγηθηκα και στους αλλους χωρους.Μου φανηκε οτι οι Γενικη κλινικη ειχε πιο εμπειρες μαιες και ηταν πιο φιλικο το περιβαλλον. Οσο για το παρκινγκ...ηταν το μονο ευκολο.Ακριβως απεναντι ειναι το Μεγαρο μουσικης που οτι ωρα και να πας εχει παρκινγκ.Για μενα Γενικη κλινικη με κλειστα τα ματια!Ελπιζω να σε βοηθησα αν και εχεις χρονο να κανεις και τη δικη σου ερευνα αγορας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...