Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!1ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩς ΚΑΙ ΠΩς ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΩ!!ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ!!!

Δημοσίευση

Μαρία μου μην ανησυχεις έχεις καιρο μπροστα σου ... Δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο ...

Εγω τον μπεμπη μου τον ενιωσα γυρω στην 19η βδομαδα χωρις να είμαι πολύ σιγουρη τότε αν ήταν το μωρό ή μου φάνηκε !!!:P Μετά κατάλαβα ότι κουνιόταν το μωρο;) Μέχρι τότε είχα φάει τα ρούχα μου...γιατι δεν κουνιεται ακομα και γιατι σ'εμενα όχι ακομα...Ρωτούσα δεξια κι αριστερα και μια φιλη μου μου είπε ότι το δικό της το είχε νιώσει στην 17η βδομαδα εκει να δεις πως ανησυχισα...Πηγα κατευθείαν για υπέρηχο και ησύχασα !!!:laugh:

Δημοσίευση

βασικα ρωταω γιατι εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη χωρις παρατραγουδα εκτος απο πονους στο στηθος και χαμηλα στην κοιλια. τις τελευταιες μερες ομως δεν με πιανουν πονοι στην κοιλια. ξερετε τα τραβηγματα. για αυτο ρωτω. ειναι και το πρωτο μου και ανησυχω μηπως κατι δεν παει καλα

Δημοσίευση

xmaria έγραψε:

βασικα ρωταω γιατι εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη χωρις παρατραγουδα εκτος απο πονους στο στηθος και χαμηλα στην κοιλια. τις τελευταιες μερες ομως δεν με πιανουν πονοι στην κοιλια. ξερετε τα τραβηγματα. για αυτο ρωτω. ειναι και το πρωτο μου και ανησυχω μηπως κατι δεν παει καλα

Οσο περναει ο καιρος οι πονοι θα ειναι ολο και πιο λιγοι ειναι φυσιολογικο. :)

Δημοσίευση

Συμφωνω με την Τομα!Δεν θα πονας σε ολη την εγκυμοσυνη!

Εγω ενιωσα την μπεμπα πολυ νωρις.Στην αρχη του τεταρτου μηνα(14-15η εβδομαδα) αν και πρωτο παιδακι! Και πλεον ειμαι και σιγουρη πως ηταν αυτη αφου μπορω να συγκρινω!Εκεινο το μηνα την ενιωσα 5-6 φορες μονο!

Δημοσίευση

κ εγω αργησα να νιωσω τον μπεμπη μου ηταν στην 21 εβδομαδα,ενιωθα βεβαια κατι σαν γουργουρησμα αλλα δεν ημουν σιγουρη πως ηταν ο μπεμπακος;) τωρα ομως καταλαβενω ολες τις κινησεις του...:lol:

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι, συνήθως στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τις κινήσεις του από νωρίς .

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το κατάλαβα αρκετά αργά, στα μέσα του πέμπτου. Περίπου από τις αρχές του 4ου ένιωθα κάτι σαν γουργουρητό, κάτι σαν να με γαργαλάει στην κοιλιά και πίστευα πως φταίει το στομάχι μου.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου όμως, ήξερα από τον 4ο μήνα, πως αυτά που αισθάνομαι είναι το μωράκι μου, από την εμπειρία μου. Δεν είναι όμως τόσο τάχτηκα από νωρίς όσο αργότερα. Οπότε μην στενοχωριέσαι……

Η κάθε γυναίκα μπορεί να έχει διαφορετική εγκυμοσύνη, αρκεί να σου πω πως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μέχρι και που γέννησα δεν τον άκουγα συχνά και με έπιανε τρέλα, καθόμουν το βράδυ, έπινα γάλα και περίμενα να κουνηθεί για να κοιμηθώ ….. τώρα ο δεύτερος μπέμπης στη κοιλιά μου είναι δραστήριος σχεδόν όλη μέρα…

Δημοσίευση

εγω την ενιωσα στην 20 εβδομαδα να χτυπαει αλλα μεχρι τοτε ενιωθα κατι στον εντερο και απο οτι βλεπω τωρα οι πιο εμπειρες λενε οτι ειναι το μωρο,σαν φτερουγισμα ηταν.η μαμα μου λεει πως οταν σου χτυπησει πρωτη φορα το πρωτο που θα δεις αυτο θα μοιαζει και εγω ειχα δει ενα πολυ ωραιο αγορακι,κουκλακι ηταν και οταν μου χτυπησε πρωτη φορα ειμασταν Πρεβεζα(απο κει ειναι ο αντρας μου).ηταν υπεροχο το συναισθημα:lol:

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω καταλαβα τον μπεμπη στην 16η εβδομαδα!!!!!:P Πωπω!!Φοβερο!!!Ητανε χτυπηματακια σαν νευρακια και φτερουγισματακια!!!!Για 1 1/2 εβδομαδα μου εδινε το παρον του σχεδον καθε μεσημερι που ξαπλωνα αλλα και το βραδυ!!!!Μετα για 1 εβδομαδα περιπου τιποτα ησυχια!!!:dry: Λεω που ειναι το ζουζουνι?Ειχα προγραματισμενο ραντεβου και στον υπερηχο εκανε σαν τρελουτσικο και γω δεν επαιρνα χαμπαρι!!!!χχαχαχαχααχα!!!:silly:Ξαναρχισε ομως τα ζουζουνισματα χθες και ειδικα σημερα το μεσημερι μου δωσε και καταλαβα!!!!χιχιχιχχι!!:woohoo: :woohoo: Βλεπετε ειχα φαει δυο παξιμαδακια με μαρμελαδιτσα και του αρεσε πολυ!!!Ααα και να σας πω οτι την πρωτη φορα που τον ακουσα ειχα φαει πριν κρεπα σοκολατα μπανανα!!!:silly: Χαμος!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...