Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ..

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ Λ.ΜΑΝΤΑ ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ Κ. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ...ΑΠΟ ΠΟΛΥΡΑΚΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.

Δημοσίευση

εγώ είδα τον τελευταίο τον 5 κύκλο τον κατέβασα επεισόδιο -επεισόδιο από το internet ενώ το έπαιζε στην Αμερική .είδα τον τέταρτο κύκλο (τον κατέβασα ολόκληρο)και μετά καπάκι τον πέμπτο ανά εβδομάδα και επεισόδιο οπός και τον έδειχνε εκεί.

νομίζω τον τρίτο έδειχνε στην τηλεόραση εδώ .

Δημοσίευση

katrina το αγαπημενο μου ειναι της Θαλασσινου που εγραψα παραπανω ειναι αληθινη ιστορια και πολυ συγκηνιτηκη...

Και απο Μαντα οτι διαβασα μ αρεσε πολυ στα συστινω.

Δεν ξερω αν εχεις διαβασει το Νησι και αυτο πολυ καλο της Hilsop.

Α και ο Ο. Αβραμιδης γραφει πολυ ωραια.

Ελπιζω να σ αρεσει κατι απο ολα αυτα...

Αν εχετα να προτεινετε κατι θα χαιρομουν να ακουσω κοριτσια!!!

Δημοσίευση

Εγώ θέλω να βάλω τα κλάμματα.... :( Περίμενα τον Harry Potter και τον ημίαιμο πρίγκηψ από τον Νοέμβριο 2008 παρακαλώ.. και τελικά βγαίνει 25 Αυγούστου... Πως θα πάω;; Έχω το μωρό τώρα! Θα πρέπει να περιμένω να βγει σε dvd ... Φτου να πάρει!! Μ'ένα έργο είμαι κολλημένη... Αλλά χαλάλι του γιου μου!! Ωστόσο το έχω σε πειρατικό, αλλά έχω κι ένα πρόβλημα! Δεν έχει καθόλου καλή εικόνα ! Θέλω να είναι τζάμι εικόνα και ήχος αλλιώς δεν αξίζει για μένα να το δω! Προτιμώ να περιμένω..

Είδα αρκετές ταινίες πριν γεννήσω! Τώρα, όπως έγραψε και η Mary.. όταν κοιμάται ο μπέμπης κοιμάμαι κι εγώ! Κι όταν είμαι ξύπνια ή θα μαζεύω.. ή θα είμαι χάλια για να παρακολουθήσω ταινία!! Που θα πάει.. Θα μεγαλώσει λιγάκι και θα φτιάξουμε το ωράριο!!! :P

Δημοσίευση

Εγώ θα πρότεινα Σουρούνη, κυρίως για τις Θεσσαλονικιές! Διαβάζεται εύκολα και έχει φοβερό χιούμορ, χωρίς να σημαίνει ότι γράφει για πλάκα.

Ο Όμηρος Αβρααμίδης, παρ' ότι Κύπριος, δε μου αρέσει καθόλου. Ό,τι διάβασα ήταν λίγο σαν σαπουνόπερα, και δεν το προτιμάω. Από Μαντά, τα έχω διαβάσει όλα εκτός από το φετινό, και, εκτός από το Βαλς με δώδεκα θεούς που είναι πολύ καλό βιβλίο, τα άλλα μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα απ' τα μαλλιά.

Το Νησί όντως πολύ ωραίο βιβλίο. Επίσης, μου αρέσει πάρα πολύ η Σώτη Τριανταφύλλου. Είναι απλά κάποια βιβλία, που διαβάζονται με άνεση, δε ζορίζεσαι!

Δημοσίευση

Η Δημουλίδου δε μου αρέσει ως άτομο, διαφωνώ με τις απόψεις της, γι' αυτό δεν έτυχε να διαβάσω και κανένα βιβλίο της. Μαντά είπα να σταματήσω να διαβάζω, γιατί άρχισε να μου τη σπάει. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι πέρσι ο άντρας μου δούλευε πλασιέ σ' ένα βιβλιοπωλείο και μου έφερνε τα βιβλία και τα διάβαζα τζάμπα (εννοείται ότι το ήξερε και το αφεντικό του!). Έτσι, διάβασα πολλά βιβλία, καλά και κακά. Τώρα αναγκάζομαι να τα αγοράζω, ευτυχώς που έχει ο θείος μου βιβλιοπωλείο και μου κάνει έκπτωση, και κάποια στιγμή πρέπει να πάω να βγάλω και κάρτα στη δημοτική βιβλιοθήκη, να διαβάζω και κανένα βιβλίο τζαμπαντάν!

Δημοσίευση

ενω ημουν βιβλιοφαγος για καποιο διαστημα τελικα μετα τον αλχημιστη του Coelho προτιμω να διαβασω μονο βιβλια του πια....

δεν ξερω μου αρεσει ο τροπος του.....

το κορυφαιο που δεν μπορω να διαβασω με τιποτα αν και το ακριβοπληρωσα ειναι ο κωδικας νταβιτσι το εχω στην βιβλιοθηκη και αλληλοκοιταζομαστε δεν ξερω πωσ μου καθησε τοσο ασχημα.........

οσο για τισ ταινιες προτιμω τις κωμωδιες οι αγαπημενεσ μου ειναι η εποχη των παγετωνων και τα 3 καθωσ και οι σπεσιαλιστες με ζαν ρενο και ζεραρ ντεπαρτιε...

εχει δει καποια τα πορφυρα ποταμια 1 και 2 με ζαν ρενο;;;

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

ενω ημουν βιβλιοφαγος για καποιο διαστημα τελικα μετα τον αλχημιστη του Coelho προτιμω να διαβασω μονο βιβλια του πια....

δεν ξερω μου αρεσει ο τροπος του.....

το κορυφαιο που δεν μπορω να διαβασω με τιποτα αν και το ακριβοπληρωσα ειναι ο κωδικας νταβιτσι το εχω στην βιβλιοθηκη και αλληλοκοιταζομαστε δεν ξερω πωσ μου καθησε τοσο ασχημα.........

Φίλη μου Evhdal συμφωνώ...:) Από Κοέλο συστήνω ''ο διάβολος και η δεσποινίδα Πριμ''...Η μάχη του καλού με το κακό!

Όσο για το κώδικα...μπλα-μπλα...

Αηδία...:P

ΥΣ.συνομωτούμε για ό,τι επιθυμούμε;;;;)

Κατά Κοέλο...:)

Σε φιλώ!:kiss:

Δημοσίευση

Διάβασα στις διακοπές το βιβλίο της Αλκυόνης Παπαδάκη "Αν ήταν όλα αλλιώς..". Δεν μου άρεσε. Ήταν ρηχό και με πρόχειρο τέλος. Κρίμα, γιατί είναι η αγαπημένη μου συγγραφέας.

Διάβασα και της Μαντά το "Δίπλα στο ποτάμι". Ευκολοδιάβαστο και ιδανικό για καλοκαιρινή ανάγνωση. Σαν καλογραμμένο Άρλεκιν.

Δημοσίευση

Η Αλκυόνη Παπαδάκη μου άρεζε κι εμένα στο Λύκειο. Είχα διαβάσει το "Χρώμα του φεγγαριού" και μου είχε αρέσει τρομερά. Τα άλλα της είχαν μέσα κάτι πολύ χυδαίο και σταμάτησα να τη διαβάζω.

Η Μαντά είναι ακριβώς αυτό, καλογραμμένα πολύ, αλλά σε στυλ άρλεκιν!

Από Κοέλιο μου άρεσαν Αλχημιστής και Πέμπτο βουνό. Τα άλλα είναι απλά επανάληψη μιας επιτυχημένης συνταγής και είναι λίγο ξύλινα. Το "Διάβολος και η δεσποινίδα Πριν" δεν το διάβασα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Όσο για τον Κώδικα Ντα Βίντσι, είναι το στυλ του βιβλίου που δεν μπορείς να το αφήσεις, θέλεις να το διαβάσεις μέχρι την τελευταία σελίδα, είναι γραμμένο σαν σενάριο ταινίας περισσότερο και πιο λίγο σαν βιβλίο (μόλις το διάβασα όταν πρωτοεκδόθηκε, ήμουν σίγουρη ότι θα γινόταν ταινία), είναι βέβαια, τραβηγμένο απ' τα μαλλιά, και είναι πιο πολύ επιστημονική έρευνα παρά μυθιστόρημα.

Άλλα του Νταν Μπράουν δε διάβασα, αλλά διάβασα πολλά παρεμφερή, που γράφτηκαν όταν έγινε της μόδας το στυλ του Κώδικα, και ήταν σκουπίδια τα περισσότερα!!!

Πάντως βλέπω, υπάρχει μεγάλο βιβλιοφαγικό κοινό στο mammyland!!!

Δημοσίευση

θέλω να γίνω μαμά έχω ποστάρει παλαιότερα θέμα...

Θα το ανακαλύψω και θα το επαναφέρω...:);)

Αλκυόνη Παπαδάκη έχω διαβάσει πάμπολλα και ούτε τα θυμάμαι πια!

Πολύ πεσιμισμός...:( Αγριεύεσαι...:(

Όσο για το ο διάβολος και η δεσποινίδα Πριμ είναι υπέροχο...

Ιδιαίτερα εσύ θα αντιληφθείς την ουσία...

Επίσης ''στις όχθες του ποταμού Κιέδρα κάθησα και έκλαψα''.

Αλλά ο αλχημιστής το απόλυτο θεωρώ!

Προσωπικά αποφεύγω συγγραφείς νεοφερμένους...

Είμαι πιστή στο κλασσικό μυθιστόρημα και διήγημα...

Παπαδιαμάντη...Η αδυναμία μου...

Ντοστογιέφσκυ...

Δυστυχώς πια, αδυνατώ!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Ωραίο το θέμα σας, ενδιαφέρον.

Από τηλεόραση βλέπω τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" ανελλειπώς. Δεν είχα δει καθόλου τα φετινά επεισόδια γιατί μου την έσπασε που στο τέλος του 1ου κύκλου εμφανίστηκε ο Αποστόλης ξανά. Πολύ προβλέψιμο και χαλάστηκα!! Αλλά τώρα που τα βλέπω έχω ξετρελλαθεί και νομίζω καλύτερα είναι τώρα που τα δείχνει κάθε μέρα γιατί δεν μένω μια βδομάδα με την αγωνία!Αυτή η σειρά είναι τέλεια για μένα. Περιμένω εναγωνίως το Grey's anatomy το φθινόπωρο.

Από βιβλία διάβασα το "Σταυροδρόμι των ψυχών"-Χρησηίδα Δημουλίδου- καλό ήταν γιατί διαβαζόταν εύκολα, αλλά δεν είναι κανένα καταπληκτικό λογοτέχνημα. Τώρα διαβάζω το "Γυρισμό" της Victoria Hislop αλλά δεν συγκεντρώνομαι και πολύ. Αποπειράθηκα να διαβάσω την "Καλύβα" του Peter Young αλλά μου έπεσε βαριά η φιλoσοφία για καλοκαίρι και την παράτησα!

Όσον αφορά ταινίες είδα την "Ανταλλαγή"- Αντζελίνα Τζόλί- και "Νύφες σε πόλεμο"- Αν Χάθαγουεϊ. Ωραία και τα δύο! Αυτά!

A! Η Αλκυόνη Παπαδάκη είναι η αγαπημένη μου συγγραφέας. Ότι γράφει το ρουφάω. ΠΟλύ ωμοί και κυνικοί οι χαρακτήρες των βιβλίων της αλλά μήπως έτσι δεν είναι και η ζωή; Πάντα όμως υπάρχει μια ευγενική και αθώα ψυχή που προσφέρει την ελπίδα ότι δεν έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Έχω διαβάσει όλα της τα βιβλία με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια έκπληξη!!

Δημοσίευση

vassiliki έγραψε:

Πάντα όμως υπάρχει μια ευγενική και αθώα ψυχή που προσφέρει την ελπίδα ότι δεν έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα.

Βασσιλική όντως...;)

Όλα της τα βιβλία είναι βιώματα...

Αλλά πολλές φορές εξοντωτική θλίψη, δυστυχία...:( :(

Πια δεν έχω αντοχές...:unsure:

Παλαιότερα μόνο, όταν ήμουν άπειρη...

Εμένα ο Παπαδιαμάντης είναι ο αγαπημένος μου...:)

Η γλώσσα, το ύφος...Τα πάντα!

ΥΣ.το ερωτικό του ''ολόγυρα στη λίμνη''...

Απλά υπέροχο...

Δημοσίευση

Το "Μαύρα Μεσάνυχτα" το έβλεπε κι εγώ, αλλά από κάποια φάση και μετά το παράκαναν λίγο με τις βίαιες σκηνές, ειδικά όταν έδειξαν τους μπράβους να κόβουν τα δάχτυλα κάποιου με κάθε λεπτομέρεις, ή έναν στραγγαλισμό καρέ καρέ. Το τελευταίο επεισόδιο πάντως, πάρα πολύ καλό!

Η Αλκυόνη Παπαδάκη δεν είναι μόνο πεσσιμίστρια, έχει μια χυδαιότητα, και γενικά μια εμμονή στο να παρουσιάζει οτιδήποτε έχει σχέση με την Εκκλησία ως χυδαίο, ανώμαλο, εκφυλισμένο, και όποιον είναι ναρκομανής, κλέφτης, εγκληματίας, ως υπόδειγμα ανθρώπου, σε σημείο που αυτή η ταύτιση έχει καταντήσει κλισέ. Δηλαδή, τα βλέπει όλα άσπρα-μαύρα. Δε διαφωνώ ότι μέσα στην Εκκλησία υπάρχουν άνθρωποι κακοί, ούτε και ότι ανάμεσα στους ανθρώπους του περιθωρίου υπάρχουν διαμάντια. Αλλά αυτή είναι τόσο απόλυτη, που από κάποια φάση και μετά γίνεται προβλέψιμη.

Στις Κύπριες θα σύστηνα και τις "Γενιές της σιωπής", που δυστυχώς αναφέρεται σε συγκεκριμένο κοινό, γιατί οι διάλογοι είναι σε βαριά κυπριακή διάλεκτο. Είναι καταπληκτικό βιβλίο, και νομίζω ότι το σίριαλ που γυρίστηκε βασισμένο σ' αυτό, το αλλάζει αρκετά!

Δημοσίευση

katrina έγραψε:

evhdal έγραψε:

[/quote:1f1ud8z8]

η φραση οταν θελεις κατι πολυ ολο το συμπαν συνομωτει για να το πετυχεις ειναι το συνθημα μου ;)

την μαγισσα του πορτομπελο εχω διαβασει και τωρα θελω να παρω ο νικητησ ειναι μονος....

κοριτσακι καποιοσ συγγραφεας που πλησιασει στον Coelho;;;;;

Δημοσίευση

ton alxhmisth pane aiwnes pou ton exw diabasei .....hmouna sto lukeio .!!!!

meta diabasa ton polemisth tou fwtos tou idiou shgrafea kai mou arese kai ekeino alla mou ta xalase ligo pou shnexia anakatebei tis skepseis tou gia thn thriskia se oti kai na grafei .oxi oti leei kati antitheto sta phsteuo mou apla den mareei na diabazw thn upokimenikh apopsh tou kathe shgkrafea kai den exei na kanei mono me thn thriskia alla kai me diafora ala themata .

na pw thn alhtheia ellhnikh shnxronh logotexnia den dibazw katholou kai den maresoun ayta pou blepw na kukloforoun .ayta pou exw diabasei kai mou aresan polu einai kargiotakhs kai elhths .kai fysika dn anaferome stous klasikous papadiamanh ka pou diabazame apo to sxoleio einai ektos shnagonismou .

diabasa basiliko kai den mou arese katholou kai genika den mou aroun sa exoun na kanoun me thn kathimerinh zwh pou thn zw kai den thelw na diabazw palu giauthn .

h megalh mou agaph apo ta 20 xronia mou einai h fantastikh logotexnia ,ekei exw brei oti zhtousa kai oti pothousa .eimai shgourh oti kpoioi tha skeutoun oti aythn einai gia mwra alla kanoun lathos .thelei polu megalo talento kai shgrafikh maestria na apotiposeis me uperoxes anaglifes perigrafes ayto pou den to blepeis auto pou den uparxei para mono sthn fantasia sou .

an me rwthsei kapoios poios einai o agaphmenos mou shgkrafeas fusika kai mporw na apanthsw xorhs polu skepsh ...gay cavriel kay ....

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια,

Πολύ ωραίο το θέμα σας!!!!

Λοιπόν σε ότι αφορά

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ απλά απαράδεκτη, πολύ κάτω του μετρίου!!!

μόνο ΣΚΑΙ, εκπομπές μαγειρικής σε μακρυνούς προορισμους(ΕΤ3),

επίσης Μαμαλάκης. Με χαλαρώνουν και me ταξιδεύουν ταυτόχρονα.

Sex and the city αγχολυτικό!!!

Κάτι καταπληκτικές ταινίες στη Βουλή.

Όλα τα ντοκυμαντέρ.

Project Runway....

ΘΕΑΤΡΟ τίποτα το ιδιαίτερο .....

"Το κλουβί με τις τρελλές" Μπέζος-Φασουλής δεν μου άρεσε

"Σεσουάρ για δολοφόνους" χάλια

"Φοβάμαι να μείνω μόνη" Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε πλάκα

"Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" ήταν πολύ καλό, είχε γέλιο, νόμιζα πως θα γεννήσω.....

Ραδιόφωνο ακούω όλη μέρα, απλά το λατρεύω! Αυτό το απρόβλεπτο ...του

επόμενου λεπτού ....

4 σταθμούς ακούω αναλόγως διάθεσης στον Galaxy την Πόπη προσπαθώ να

μην τη χάνω. Είναι απολαυστική, έξυπνο χιούμορ, ατάκα που σκοτώνει!

Ρυθμό, Κόσμος, Εν λευκώ.

Βιβλία κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου μόνο βιβλία που αφορούσαν

σε αυτή είχα όρεξη να διο

αβάσω ....και τώρα ότι αφορά στο παιδί.

Όμως λατρεύω τα βιβλία και έχω μία πολύ καλά ενημερωμένη βιβλιοθήκη.

Πέρα από τους κλασσικούς, μου αρέσουν Ιάπωνες συγγραφείς(αν και λίγο

δυσνόητοι)και ότι έχει να κάνει με Αυτοκρατορική Κίνα.

Πέρα από αυτά ένα ελαφρύ καλοκαιρινό βιβλίο είναι της Γκίλμπερτ τo

EAT, PRAY & LOVE η ζωή περιμένει να την απολαύσεις(για καλοκαιράκι)

Και γενικότερα το καλοκαίρι θέλω βιβλία ελαφρυά, που να με ταξιδεύουν με τον τρόπο τους.

Τα βαριά τα κρατάω για το χειμώνα ..... πχ Τα σταφύλλια της οργής Σταινμπεκ, Μαγεμένη Ψυχή Ρομαίν Ρολλά, κτλ.

Cinema ΛΑΤΡΕΥΩ αλλά με το μωράκι μας τώρα κομματάκι δύσκολο.....

Μου αρέσει όλο το τελετουργικό ποπ κορν και σοκολάτα, αναπαυτικές

καρέκλες και ......χάνεσαι στη μεγάλη οθόνη. Λατρεύω πολύ περισσότερο

τους θερινούς. Πέρυσι είχα δει με μία φίλη από Καναδά σε θερινό το

"Mama mia" kai to "Sex and the city" ..."ποιότητα" ...παρολαυτά τα

απόλαυσα!!!!!

Μεγάλη εισαγωγή ε? Ήταν η πρώτη μας γνωριμία .....έδωσα το στίγμα μου...

Φιλάκια σας

Δημοσίευση

Evhdal τελικώς αν δεν συνωμοτήσεις με τον εαυτό σου, τίποτα δεν επιτυγχάνεται...:laugh: Αυτό έχω αποκομίσει από 28 χρόνια ζωής...:);)

Αφροδίτη ωραίες απόψεις...:) Παρασύρθηκα...;) Η φαντασία είτε παραγωγική είτε δημιουργική είναι προνόμιο ιδιαίτερων υποστάσεων...;)

Καντινού πάλι;;;Ταύτιση;;;Εξεπλάγην...:woohoo:

Θα τρελαθώ!:laugh:

franita και Alexandra, συμπαθέσαστες φίλες, μάλλον συμφωνώ...:);)

Αλλά πάνοτε σε σύγκριση με το ανώτερο...

Υψηλή φιλοσοφία υπαρξιακή, κανείς απολαμβάνει στον Φλωμπέρ...

Προτείνω το Μαντάμ Μποβαρύ...

Φιλιά...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...