Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Είμαι η Μαρίνα.Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας εδώ και καιρό και αποφάσισα να γίνω μέλος της παρεάς σας.Θα μου άρεσε να μοιράζομαι μαζί σας τις ανησυχίες και τις όμορφες στιγμές της μητρότητας;)

Έχω ένα κοριτσάκι σχεδόν τριών ετών.Είναι όλη μου η ζωή...:) Περιμένω επίσης τα διδυμάκια μου τον Αυγουστο:laugh:

Θα χαρώ να σας γνωρίσω!:kiss:

Δημοσίευση

Μαρινάκι καλως ήρθες στην παρέα μας! Εγώ είμαι η Έλενα 27 χρόνων και έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι! Είναι αγοράκι και το περιμένω και εγώ μέχρι τις 06 Αυγοούστου! Σε προσκαλώ και στην παρέα μας με τις Αυγουστιάτικες μαμάδες! Είμαστε πολλές κοπέλες που περιμένουμε τότε και μοιραζόμαστε τα πάντα! Σου παραθέτω παρακάτω το link που θα μας βρεις!!

http://mammyland.com/index.php?option=c ... 0&id=85901

Δημοσίευση

Μαρίνα καλως ήρθες στην τρελοπαρέα μας!

Είμαι η Βάσω, 26 χρονών...Είμαι στη προσπάθεια για νινάκι!!!

Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό να υποδεχτείς και τα διδυμάκια σου :woohoo:

Θα τα λέμεεε!

Δημοσίευση

Καλώς την!

Να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου και με το καλό τα διδυμάκια σου.

Εδώ η υπηρεσία διανυκτερεύει κιόλας!!! Θα βρίσκεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας κάποιον να σου λύσει απορίες, να μοιραστεί μαζί σου άγχη, να χαρεί με τις χαρές σου, να συζητήσει μαζί σου τα προβληματά σου, να δώσεις εσύ τα "φώτα" σου ..!!

....Και θα περάσεις καλά στο Mammy, αυτό είναι το πλεόν σίγουρο!

Εγω είμαι η Μαίρη και έχω μια μπέμπα 3 μηνών.

Θα τα λέμε

Δημοσίευση

γεια σου Μαρινα!!!

με το καλό να δεχτείς τα διδυμακια σου!!!

είμαι η Χρυσούλα 32 χρονων και είμαι έγκυος στο αγοράκι μου , που είναι και το πρώτο μου παιδάκι!!!

Καλως ήρθες στην παρεα του mammyland!!!

Δημοσίευση

Ax βρε κορίτσια δεν ξέρω ποια να πρωτοευχαριστήσω για την θερμή υποδοχή!!!:laugh:

Να είστε πάντα καλά γλυκιές μου,να χαίρόσαστε τα παιδάκια σας οι μανούλες,με το καλό να φέρετε στον κόσμο τα αγγελάκια σας οι εγκυούλες και όσες δεν έχετε ακόμα μωράκι σύντομα να μας ανακοινωσετε τα ευχάριστα!:laugh: :P:kiss:

Τα μωράκια μου είναι κοριτσάκι-αγοράκι,και μάλιστα ήρθαν ''απρογραμμάτιστα''μετά απο μια εξωσωματική,και ενώ πιστευαμε οτι δεν θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε φυσιολογικά άλλο παιδάκι;)

Δημοσίευση

Γεια σου Μαρινα!

Καλως ηρθες στο μαμμυ!

Ειμαι η Νατασα και εχω μια μπεμπα 3 μηνων!

Διαβαζω την ιστορια σου και σε θαυμαζω!

Μετα απο τοσες δυσκολιες καταφερες να εχεις την κορουλα σου και να περιμενεις τα μπεμπακια σου!

Μπραβο σου για τη δυναμη που δειχνεις!

Ευχομαι να πανε ολα τελεια στην εγκυμοσυνη σου!

Δημοσίευση

Μαρίνα μου καλώς όρισες!!!!να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό να κρατήσεις τα διδυμάκια σου αγκαλιά!!!!!εγώ είμαι η Θέη και ακόμα δεν έχω παιδάκι...εύχομαι να τα λέμε!!!!φιλάκια!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αx @Diwni μου να ζησετε και σεις μεγαλωνετε. Να μας πεις πως τα πατε με βαρος υψος μολις πατε με το καλο. Καλυτερα ειναι εχει περιοριστει πολυ, αλλα ακομα υπαρχει φωτια. Πηγαμε σημερα με το μηχανακι να δουμε μεχρι ενα σημειο, ειχαν σωσει μετα βιας τα σπιτια και τριγυρω μαυριλα, καηκε τεραστια εκταση σαν κλοιος γυρω απο την πολη. Υπαρχει ενα σημειο ομως που προσπαθουν ακομα να τη σβησουν δεν εχουν σταματησει απο το πρωι τα ελικοπτερα καθολου. Ομως παει καλυτερα ευτυχως. 
    • @Sotiria_94 ναι ο ήχος απο τ νερο τα νανουριζει. Και οι πισινες κ η θάλασσα. Έτσι και η 2η μ π ήταν ακριβώς 3 μηνων τετοιο καιρο στη θάλασσα κοιμοταν με τις ώρες. Σήμερα έγινε 3ων και η δικιά μου. Δευτέρα εχω νυχια κ καπακι παιδίατρο για εμβόλιο και Τρίτη επιτέλους πάμε θάλασσα κ μεις. Ειναι καλύτερα τα πράγματα δηλαδή? Γτ στα σοσιαλ διαβαζω οτι καίγεται ολη η Πάτρα. 
    • @Diwni η μπεμπα καλοπερναει βλεπω πρεπει να της αρεσουν πολυ οι νεροτουληθρες λες να πιανονται για λευκος ηχος🤣🤣. Κοριτσια αμα βγαινουν εξω ειναι τρισευτυχισμενα τελικα πλεον δεν εχω αμφιβολια. 
    • Καλησπερα τι ωραια που περνατε χαιρομαι παρα πολυ. Εμεις εδω λιγο καλυτερα σημερα, περιοριστηκαν αρκετα οι φωτιες και φαινεται πιο καθαρη η ατμοσφαιρα. Χθες δεν ειχαμε ουτε νερο σημερα επανηλθε και αυτο. Τα μπαλκονια ειναι γεματα σταχτες. Πηγαμε τροφιμα για τους πυροπληκτους αλλα ο μπεμπεκος καθεται σπιτι μη τυχον και δυσφορησει. Ειδα στο ινσταγκραμ που ζητουσαν και pampers γιατι καποιοι εχουν και μωρακια και στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Το βραδυ τον παμε στη θαλασσα που ειναι προς Αιγιο για να καθεται λιγο εξω να δροσιζεται και εμεις να ανασαινουμε λιγο γιατι σπιτι ακομα δεν ανοιγουμε παραθυρα.  
    • Για το γενεσις γνωρίζω ότι τα πληρώνεις εσύ ,απλά σε κάνουν μια έκπτωση ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...