Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ "ΙΔΙΕΣ"??

Recommended Posts

Ρωταω τις φιλες που εχουν κανει περισσοτερες απο μια εγκυμοσυνες

Υπηρχαν μεγαλες διαφορες στα συμπτωματα απο τη μια εγκυμοσυνη στην αλλη;;

Περιμενω με ενδιαφερον απαντησεις Φιλακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοριτσακι μου γλυκο........λοιπον στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα εμετους και αναλουγες,μου βρωμαγανε πολλα πραγματα αλλα ολα αυτα μεχρι που εκλεισα τον τριτο μηνα.....μετα ολα οκ.....τωρα δεν εχω απολυτως τιποτα απο ολα αυτα και φτυνομαι ολα την ωρα μη με ματιασουν:laugh:

Καλησπέρα apis μου!

Εγώ έχω μεγάλες διαφορές στις τρεις μου εγκυμοσύνες.Στην πρώτη εγκυμοσύνη κουραζόμουνα πολύ πιο γρήγορα,είχα αναγούλες και ελάχιστους εμετούς.Πεινούσα περισσότερο και είχα πολλά νεύρα.Επίσης ήμουνα πιο ''πεσμένη''και δεν είχα πολύ διάθεση.

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη ήμουνα πιο ενεργητική παρότι είχα εμετούς μέχρι και τον 3ο μήνα.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν κουράζομαι τόσο εύκολα και έχω μόνο καούρες και αναγούλες.

Ελπίζω να βοήθησα!:P

Γιωτακι φτου και ξαναφτου!!!!:silly: Πώς παει η ξεκουραση;;

Μαmaka4 στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχες τα διδυμακια;;Ισως τα εντονα συμπτωματα οφειλοντουσαν σ αυτο

Ειχατε διαφορες του τυπου πχ η μια εγκυμοσυνη να εχει καφε υγρα η αλλη τιποτα;

Στην μια εγκυμοσυνη να πρηζεται περισσοτερο το στηθος στην αλλη οχι;;

Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη είχα κάποιες αναγούλες αλλά τίποτε σπουδαίο και μια τέλεια εγκυμοσύνη. Επίσης ήθελα να τρώω περισσότερο αλμυρά φαγητά, όπως επίσης και γαριδάκια!!! μιαμ μιαμ!!! Αγοράκι!!Στην 2η είχα περισσότερες αναγούλες οι οποίες μπορεί να έρχονταν και το βράδυ, όχι απαραίτητα μόνο πρωί! επιθυμούσα γλυκές τροφές, σοκολατοειδή!!! Κοριτσάκι!!!

Εξαιτίας των γλυκών τροφών είχα ξεπεράσει λίγο το όριο του διαβήτη κύησης.

γενικά και οι 2 κυήσεις ήταν πολύ καλές.

Α στην 2η έβγαλα αιμορροϊδες!!!!:(

Το στήθος ήταν το ίδιο και στις δύο (ανέβηκα ένα νούμερο και χάρηκε ο άντρας μου!!! από 75 πήγα 80!!!) και δεν είχα καφέ υγρά σε καμμιά.

εγω ειχα και στις δυο αποκολληση,χωρις ομως αιμα ουτε και καφε υγρα...το στηθος μεγαλωσει πολυ 2 νουμερα σιγουρα...τεραστιο ειχε γινει......τωρα ακομα τιποτα,αλλα ειναι νωρις ακομα.....:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...