Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια χαθηκα λιγο γιατι τρεχω για την βαπτιση του μπεμπουλη αν και ειναι τον σεπτεμβριο ειπα να ξεκινησω σιγα σιγα εκλεισα χθες τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια σας βαζω φωτο να δειτε τα σχεδια και να μου πειτε την γνωμη σας

post-7176-13873934692513_thumb.jpg

Δημοσίευση

αυτα τα 4 ειναι κανδρακια και στο πλαι τους θα βαλουμε την μπομπονιερα σε διαφορα χρωματα οταν θα ειναι ετοιμα αυτα ειναι τα σχεδια

σας γραφω και το στιχακι της προσκλησης

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ

ΕΧΩ ΕΞΥΠΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ

ΜΠΕΜΠΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ

ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΘΑ ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ.ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΟΙ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΣΥ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

Αναστασια μου πολυ ωραιες οι μπομπονιερες σας... ολοι θα τα κρεμασουν τα καδρακια στο παιδικο δωματιο... και το προσκλητηριο πολυ γλυκουλι... σαν τον μπεμπακο σου... με το καλο η βαπτιση... φιλακια...:kiss:

Δημοσίευση

:woohoo: Βαφτιζεται ο παιδαρος μωρε Αναστασια μου!!!!!!!Με το καλο να φωτιστει ο κουκλος σου!!!Πανεμορφα τα καδρακια,πολυ μου αρεσαν και τα προσκλητηρια!!!!Μπραβο κοριτσι μου!!!!Καλοφωτιστος να ειναι!!!!!!

Δημοσίευση

αναστασια μου με το καλο ειναι πολυ ομορφα ολα και τα καδρακια και το κειμενακι στο προσκλητητιακι σας μπραβο μπραβο σεπτεμβριο θα τον βαφτισεις και τα χεις βρει ολα ε?πω πω εγω θελω ιουλιο οπως οταν παντρευτηκα και την ιδια ημερομηνια και ειμαι στην αναζητηση εκκλησιας και χωρου αστα να πανε δηλαδη αχ αγχωθηκα πιο πολυ τωρα χι χι χι χι

παντως με το καλο να ναι καλοφωτιστος και να τον δεις οπως θες φιλακια πολλα:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...