Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΣΠΡΑ...:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΟΥΜΠΙΝΑΚΙ!!! ΟΧΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΕ XXL ΜΕΓΕΘΟΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh:

Δημοσίευση

Rubela θέλω ένα μπλουζάκι ροζ medium και ένα καπελάκι! Λατρεύω το ροζ.... Κι αν είναι θα σου δώσω τα λεφτά στην συνάντηση και μου τα φέρνεις όταν τα ετοιμάσεις! Αν δεν είναι την Κυριακή στην επόμενη συνάντηση!! Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν δεν έχεις medium ροζ βάλε small!!!

Δημοσίευση

ΡΟΖ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΘ ΝΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΩ!

Δημοσίευση

καλημερα!!!! τελειο το καπελακιRUBENA!!!!!!!!! Θα ειμαι κ εγω στη λιστα για το καπελακι το απογευμα ετσι? Α!!! τι ωρα ειναι η συναντηση? και εγω που δεν γνωριζω καμια σας ? φανταζομαι θα σας καταλαβω απο απο τα πλουζακια μαμμυλαντ που θα φορατε ε???? αχ!!! αγχωθηκα.............

Δημοσίευση

ΟΚ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΦΑΡΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΓΩ ΦΩΡΑΩ ΤΟ SMALL.....TI XΡΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ??

ΡΟΖ,ΓΑΛΑΖΙΟ Η ΑΣΠΡΟ??

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.....ΧΙΧΙΧΙ

Δημοσίευση

ενα γαλαζιο XXL σε παρακαλω ρουμπελακι μου και τα 2 καπελακια συγνωμη αν σε ταλαιπωρω με το μπλουζακι αλλα δεν μου εφαρμοζει καλα το αλλο και νιωθω αβολα :( :( :(

εχω ξεκινησει διατροφη αλλα οπως και να εχει το στηθος και η πλατη δεν αλλαζουν ειναι το σωματοτυπο μου ετσι σνιφ σνιφ και το μπλουζακι σηκωνεται και γινεται τοπακι χαχαχαχαχα (ασ γελασω λιγο και εγω η χοντρουλα!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...