Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αυτά είναι… Εμένα έκανε 2 βδομάδες για να εγκριθεί 🤣🤣🤣 και πάλι καλά είπα…
    • Εγώ την έχω κάνει την αυχενική και όλα τέλεια αλλά θα κάνω και nipt για σίγουρα. Μου έκοψε όλα τα φάρμακα που έπαιρνα, utrogestan , filicine,nuperal  και μου ξεκίνησε Omalin folidex και συνεχίζω το salospir . Μια χαρά όμως και το μπεμπακι. Είναι καλά και μας έριξε και 2 μούντζες στον υπέρηχο 🤣🤣🤣
    • Εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να γεννήσω πιο πριν γιατί τελική ημερομηνία μου έχουν δώσει 20/12 και θέλω από αρχές Δεκεμβρίου να έχω ξεμπερδεψει και Χριστούγεννα να είμαι χαλαρά σπίτι μου 😂 Και το ανχος τουλάχιστον για εμένα από εδώ και πέρα ξεκινάει με το να έχω φτιάξει το σπίτι ώστε να χωρέσω όλα τα πράγματα του παιδιού 
    • Marilouu μαζί παμε!! Εγω αιμα θα κανω μετα,  την δευτερα θ παω να γράψω.. Εγω αν δεν ειχα την ναυτία και τον πόνο στο στομάχι θα ήμουν καλύτερα  Η κοιλια πρηστηκε ναι θελω μόνο άνετα και φαρδιά απο τωρα ...  
    • Κι εγώ αυτή την εβδομάδα την έκανα την καμπύλη ζαχάρου!ευτυχώς όλα φυσιολογικά! Όσο για τις ηλικίες κορίτσια έχετε δίκιο έτσι δείχνουν τα στατιστικά μας 😃 κι εγώ τον άλλο μην κλείνω 37 και είναι το πρώτο μ παιδάκι. Ήθελα να αφοσιωθώ σε καριέρα τρομάρα μ! Τα άγχη σας έχουν μειωθεί καθόλου?εγώ ακόμα συνεχίζω να φοβάμαι για πολλά  αφήστε π μ έχει κολλήσει η ιδέα ότι θα γεννήσω πρόωρα και δε ξέρω αν είναι φόβος ή προαίσθημα. Εν τω μεταξύ συνεχίζω ακόμα δουλειά και αντικαταστατη θα μ φέρουν μόνο λίγες μέρες πριν φύγω επίσημα. Αν δω ότι δε μπορώ άλλο δεν είναι εύκολο να σταματήσω γιατί η θέση μ είναι σημαντική κάποιος πρέπει να τα δείξει...🤔
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...