Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια σημερα ο μπεμπουλης εβαλε τα γυαλια στους φυσικοθεραπευτες!!!

ηταν η πρωτη μας συνεδρια και τα αποτελεσματα ευνοικα απο τωρα σημερα εκατσε για πρωτη φορα χωρις υποστηρηξη καθιστος για 5 λεπτα!!! εκλαιγα απο την χαρα μου που τον ειδα ετσι και επησης στο μπουσουλιτο αρχισε να χρησιμοποιει τα χερια του εναλλαξ

σας βαζω μια φωτο να δειτε.

post-7176-13873934692152_thumb.jpg

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ηταν η πρωτη μας συνεδρια και τα αποτελεσματα ευνοικα απο τωρα σημερα εκατσε για πρωτη φορα χωρις υποστηρηξη καθιστος για 5 λεπτα!!! εκλαιγα απο την χαρα μου που τον ειδα ετσι και επησης στο μπουσουλιτο αρχισε να χρησιμοποιει τα χερια του εναλλαξ

________________-67612d349b19c960e3ecd6a72d953f39.JPG

Κοπέλα μου μπράβο!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer:

Πραγματικά έχω συγκινηθεί απίστευτα! Είναι υπέροχο μωράκι κι εσύ η πιο γλυκιά μανούλα!!!

Και πού είσαι ακόμα!!! Οι φυσικοθεραπευτές θα τρίβουν τα μάτια τους!!! :woohoo:

Είναι μαχητής ο μπεμπούλης, το έχει ήδη αποδείξει!!!

Σας φιλώ και εις ανώτερα!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο ο μπεμπούλης που τους έβαλε γυαλιά B)!!!

Εύχομαι να είναι πάντα έτσι...ένα βήμα μπροστά από τους φυσικοθεραπευτές τους κι αυτοί να τρίβουν τα ματάκια τους!!!

Είναι πολύ γλυκός στη φωτό...κι εσύ μια πολύ γλυκιά και περήφανη μανούλα!!!

Δημοσίευση

Μπράβο καλή μου!!! Πάντα τέτοια!!! Τέλειος ο μικρούλης σου, πολύ-πολύ φατσουλίνι!!! Καλή συνέχεια και να είσαι πάντα στο πλευρό του... να βλέπει τη μανούλα και να τα καταφέρνει περίφημα πάντα!!! Φιλιά κορίτσι μου!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοπέλα μου, αν και δεν ξέρω την ιστορία σου κατάλαβα ότι έχετε κάποια κινητικά προβλήματα? Ή μάλλον καλύτερα αργήσατε να μπουσουλίσετε και να κάτσετε στον ποπό.

Μπράβο για την πρόοδό σας.:P :P :P

Μίας γνωστής μου το παιδάκι άργησε να τα κάνει όλα αυτά μέχρι τα 2,5 χρόνια. Πολύ μεγάλο διάστημα, όμως το είχαν παραμελύσει το παιδί...και με τους ειδικούς επανήλθε στα φυσιολογικά του σιγά-σιγά.

Και πάλι ένα μεγάλο μπράβος σας!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

________________-67612d349b19c960e3ecd6a72d953f39.JPG

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε κατ'ευχην.......πολλα φιλια στο μπεμπουλη σου!!!!!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Δημοσίευση

Τη δυναμη του ο μπεμπουλης την αντλησε απ την υπεροχη μαμακα του που τον υπεραγαπαει κ τον τρεχει παντου!!

εγω εκτος απο ενα μεγαααλο μπραβο κ στους δυο σας..θα πω ο Θεουλης να χει καλα κ δυνατη τη μανουλιτσα που χωρις παραπονα κανει τα παντα για το θησαυρο της!!

Μπραβο σας μαμα κ μπεμπουλη!!!και εις ανωτερα!!

σας καμαρωνουμε!!!

Δημοσίευση

ανστασια θυμασαι τη σου ειχα πει τη πρωτη φορα που τον εφερες στα μποουλιγκ; μην ακους κανενα το παιδι ειναι μια χαρα απλα θελει λιγο βοηθεια ; αν υπλογιζεις όλα αυτα που περασε και συν το γεγονος οτι ειναι προωρο ειναι αψογος.

Κοριτσι να τον βλεπατε πως γυριζε στο καροτσι και πως μας κοιταγε ο Σπυρακος ειναι μαγκας και δεν κολλαει σε τετοια .Αναστασια κρτα γερα και συνεχισε

Δημοσίευση

Αναστασια απ'τον παιδαρο ολα να τα περιμενουμε!!!!Εγω σου ειπα...Σε ενα μηνα θα τον δεις να περπαταει!!!!!!!Φτου φτου να'ναι παντα ετσι γερο και χαρουμενο το μανουλομανουλο σου!!!!!!Συγχαρητηρια!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

:woohoo: Στο ειπα και θα στο λεω συνεχεια κουκλα μου!!!!Ο μπεμπουλης σου ειναι αντρακι αγωνιστης και γεννημενος νικητης,μη τον φοβασαι,ολα θα πανε τελεια!!!!

Αρκει να ακολουθεις με συνεπεια τα οσα σου λενε οι γιατροι!!!Πολλα πολλα φιλακια στον παιδαρο απο μενα!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...