Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα Αλεκα.Εγω ειμαι η Χαρα μενω Αθηνα κ εχω 2 αγορακια.Οι απαντησεις μου πολλες φορες ειναι τηλεγραφικες γιατι γραφω με το ενα χερι.Στο αλλο κραταω τον μικρο!!Ειναι κουτσομπολης θελει να βλεπει τι γραφω...δεν εξηγηται αλλιως!!:laugh:

Δημοσίευση

Καλησπέρα Αλέκα και Μαρία κι από μένα! Εγώ είμαι η dallia ή Έλενα , είμαι 27 χρονών και είμαι έγκυος στο πρώτο! Είναι αγοράκι και έχω αγωνία να δω την φατσούλα του και φυσικά πάνω απ'όλα να είναι γερός!! Θα χαρώ να τα λέμε! Καλώς ήρθες και πάλι στην πιο όμορφη παρέα!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια και απο εμενα.ειμαι η Βιβη 29 απο το Λουτρακι εχω ενα γιο στα 6 και ειμαι εγκυος στο δευτερο.ευχομαι σε ολες τις εγκυμονουσες μια καλη εγκυμοσυνη κ με εναν πονο κ σε οσες προσπαθουν μακρια το αγχος κ τοτε θα ερθει....το νινακι σας.

Δημοσίευση

Καλωσορίσατε κορίτσια!

Είμαι η Φαίδρα επίσης πρόσφατο μέλος και έχω κολλήσει κυριολεκτικά με το μάμμυ!:woohoo: Είμαι μανούλα τριων αγγέλων και περιμένω και το τέταρτο μωράκι μου με ΠΗΤ 13/12/2009;) .Είμαι 32 ετών,φιλόλογος,από Αθήνα!

Θα χαρώ πολύ να λέμε!:kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια.Σας ευχαριστώ για το καλοσόρισμα χθες.Να σας πω και ΄γω δυο λόγια για ΄μένα (χθες έτρεχα για τη δουλειά).Λοιπόν, είμαι 32 χρόνων και παντρεμένη 10 χρόνια. Προσπαθώ και ΄γω για παιδάκι(όπως πολλές κοπέλες), αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα.Σας εύχομαι καλή επυτιχία σε όσες προσπαθούν. ;)

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμενα και καλως ορισες στην παρεουλα μας μην το βαζεις ποτε κατω το μαμυ ειναι γουρλιδικο οσες μπαινουν εδω καταληγουν εγκυουλες:) :) :) :)

ειμαι η αναστασια 33 χρονων και εχω εναν μπεμπη 9 μηνων

Δημοσίευση

misha έγραψε:

αχ Φαίδρα μου, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!! και με το καλό να υποδεχτείτε και το νέο μέλος στην οικογένεια!!!!

πολύτεκνη!!!:woohoo:

Ευχαριστώ πολυ κουκλίτσα μου!:laugh:

Σου ευχομαι οτι ποθείς να γίνει σύντομα πραγματικότηατα!

Θα χαρώ να τα λέμε:kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

καλημερα και απο εμενα και καλως ορισες στην παρεουλα μας μην το βαζεις ποτε κατω το μαμυ ειναι γουρλιδικο οσες μπαινουν εδω καταληγουν εγκυουλες:) :) :) :)

ειμαι η αναστασια 33 χρονων και εχω εναν μπεμπη 9 μηνων

_________________3-b2a6697499cd3fcc9625291d67079cea.gif

Σ΄ευχαριστώ πολύ. Να χαιρεσε το νινάκι σου. Μακάρι να είναι όπως τα λες και να είναι γουρλίδικο.Δεν το βάζω κάτω, μετά και τη 2η εξωσωματική το έχω βάλει πείσμα, δε θα μου τη γλιτώσει.B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...