Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Aristina, Alcost, mwro, maraki85, sweety,matinap,

Κοριτσάκια μου, σύντομα να γίνουν κι οι δικές σας κοιλίτσες... τούμπανο!! Εγώ τις προσευχούλες θα της συνεχίσω εννοείται!! Δεν μου αρκεί η δική μου εγκυμοσύνη!! Στόχος μου είναι να τα καταφέρουμε ΟΛΕΣ!!

Καλή επιτυχία κουκλακια μου!!:kiss:

  • Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

maru έγραψε:

Juno μου μπορείς να μας πεις κοπέλα μου τι συμπτώματα είχες τις μέρες που περίμενες περίοδο ή λίγο πριν κανεις τη χοριακή; Αισθανόσουν κάτι ιδιαλιτερο; Σε ρωτάω γιατί είμαι στη φάση της αναμονής και με έχει φάει το αγχος

Maru μου, κατ'αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!

Τώρα, από συμπτώματα: είχε πριστεί ΠΑΡΑ πολύ το στήθος μου και με πονούσε - ακόμα δηλαδή πονάει - υπερβολικά. Επίσης , είμαι πάρα πού πρισμένη στην κοιλιά, και αυτό μου κάνει περισσότερο εντύπωση απ' όλα γιατί παραμένω λιγόφαγη, προς το παρόν τουλάχιστον!! Μπορώ να σου πω ότι από τον τυμπανισμό της κοιλιάς με στενεύουν τα παντελόνια!! Ήμαρτον καλέ, από τώρα?? Και με πονάει κιόλας η κοιλίτσα σα να έχω περίοδο, ίσως λίγο λιγότερο, αλλά αυτοί οι πόνοι ήταν που με μπέρδευαν και δεν το πίστευα ότι είμαι έγκυος, νόμιζα ότι όπου να'ναι θα μου ερχόταν η καταραμένη.

Πάντως κορίτσάκι μου, απ' ό,τι έχω ακούσει και από φίλες μου, τα συμπτώματα ποικίλουν από κοπέλα σε κοπέλα, άλλες ούτε πρίζονται, ούτε πονάνε, ή άλλες έχουν από την αρχή εμετούς που εγώ ακόμα δεν έχω καθόλου, μόνο μια ελαφριά αηδία κατά διαστήματα.

Αχ, maru μου, όλα καλά να σου πάνε!! Μακάρι να κόλλησες κι εσύ!! χι χι!!

Φιλιά:kiss:

Δημοσίευση

Mikroulaxristos, δίκιο έχεις, έπιασαν οι λαμπάδες! Και οι δικές μου και της μανούλας!! Άρα... σειρά σας τώρα!!! Με το καλό!!

Milina, Maniamounias, ευχαριστώ ζουζούνες μου, εύχομαι να ακούσω τα καλύτερα νέα και από εσάς!! I cross my fingers for you!! ;)

Ekoliou, με έναν πόνο σου εύχομαι καρδούλα μου!! Έφτασες στην τελική ευθεία!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ θα πάνε!!:silly:

Ifigeneia σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι!! Να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!! :kiss:

Snowgirl, είδες κοριτσάκι μου?? Τελικά είχαν δίκιο όσοι μας λέγανε να κάνουμε υπομονή! Κι εγώ το είχα πάρει απόφαση, ας κάνω έλεγα ένα παιδάκι και ας είναι με το οποιονδήποτε τρόπο, όσο δύσκολος και να είναι!! Και να που τα καταφέραμε και μόνες μας τελικά!! (ε, κάτι κάνανε και τα αντράκια μας , δε λέω... χι χι χι!)

Αλλά θα επιμείνω για τα κορίτσια που ίσως ο τεχνητός τρόπος να είναι μονόδρομος, να έχετε κουράγιο, έχει σημασία πώς θα έρθει το μωράκι ή να έρθει??? Και θα έρθει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έρθει!!! Κάποιοι ίσως στεκόμαστε πιο τυχεροί κάποιες φορές, αλλά έχουμε βρεθεί και στην άλλη πλευρά και ξέρουμε... Ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια και αγάπη στα ταλαιπωρημένα ζευγάρια, γιατί αξίζουν να γεμίσουν τις αγκαλίτσες τους, και θα καταφέρουν!!! ;)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια JUNO μου! Με τη χαρα σου, πραγματικά, μου φτιαχνεις τη μερα! Σου εύχομαι να σου πανε όλα υπέροχα και να απολαύσεις αυτη την ομορφη περιοδο της ζωης σου:) Φιλακια!

Δημοσίευση

Mαγδαληνή μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και μακάρι οι ευχές μου σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια όπως και σ'εσένα να πιάσουν γρήγορα και να μας πείτε κι εσείς τα ευχάριστα νέα σας!!

Ανθή μου, έχεις δίκιο, κι εγώ αυτό πιστεύω και δεν με νοιάζει αν κάποιοι με θεωρούν πλέον γραφική!! Οι γιατροί έβλεπαν αντικειμενικές δυσκολίες που επιβεβαιώνονταν από τις συνεχείς αποτυχίες γι' αυτό και θα μου επιτρέψουν όλοι να πιστεύω ότι αυτό το παιδάκι μου το έστειλε ο Θεός! να χαίρεσε το νινάκι σου γλυκιά μου!

Aurore μου, χίλια ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο κι εσένα και αν επιθυμείς παιδάκι εγώ όση θετική ενέργεια έχω θα τη στέλνω και σ'εσένα! Φιλιά!:kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλό να κρατήσεις σε λίγους μήνες ένα γερό μωράκι!!! Αυτά είναι τα ομορφότερα νέα κοριτσάκια μου!!! Με το καλό να ακούμε συνέχεια τέτοια υπέροχα νέα!!!

Φιλάκιααααα πολλάαααααα πολλάααααα

χχχ

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ......... ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Κ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....

Δημοσίευση

Θα γίνω λίγο γραφική μετά από τόσες σελίδες με συγχαρητήρια, αλλά θα σου τα πω κι εγώ!!!Με το καλό να περάσουν οι επόμενοι μήνες και να κρατήσετε το αγγελούδι σας στην αγκαλιά σας....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Kiddo να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου! Είχε πριν μερικές μέρες γενέθλια, σωστά; ❤️ Ρώτησα τον γιατρό για το θέμα που κοπανάει ο μικρός το κεφάλι του στο πάτωμα. Είναι λέει είτε για να τραβήξει την προσοχή, είτε επειδή δεν περνάει το δικό του και δεν ξέρει να διαχειριστεί το συναίσθημα της απογοήτευσης εκείνη τη στιγμή. Να προσπαθούμε να του το σταματάμε λέει, είναι θέμα ασφάλειας, με ήρεμο τρόπο, χωρίς να φρικαρουμε και να τρέχουμε, αλλά θα φανεί ο λόγος που το κάνει αργότερα όταν θα είναι πιο εμφανή τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Οπότε κι αργότερα θα μπορέσουμε καλύτερα να του μάθουμε να το διαχειρίζεται. Είναι κάτι που το κάνουν τα μωρά σε αυτές τις ηλικίες πάντως. Λέει κι εκείνος το έκανε όταν ήταν μικρός 🤣
    • Καλημέρα κορίτσι μου!!  Να τη χαίρεσαι τη ζουζούνα σου! Χρόνια της πολλά προκαταβολικά για τις 25!! 🥰🥰 Πολύ ψηλή μπεμπουλα είναι!! Πολύ καλές οι μετρήσεις σας! Σκέψου εμείς πήγαμε χθες στον παιδίατρο και 14 μηνών που είναι τώρα τον μέτρησε 80,5 εκ και 10,120κ. Εμάς από αρχές Δεκεμβρίου προσπαθεί να βγάλει τα επόμενα 2 δόντια (9ο-10ο) και ακόμα μόνο το ένα έχει σκάσει. Παρόλα αυτά, κορίτσια, επιτέλους κοιμάται κάπως σερί. Ξύπνησε χθες μόνο μια φορά, μάλλον ζοριζοταν είτε από δόντια είτε από τα εμβόλια που κάναμε χθες... Τέλος πάντων... Σχετικά με τον ύπνο που λες. Είχαμε κι εμείς το ίδιο θέμα. Από 8ο μέχρι τώρα κάτι μέρες που κόψαμε θηλασμό έκανε άπειρες αφυπνίσεις, ανα 1-2 ώρες σίγουρα κάθε βράδυ 😩. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να ξεσυνδεσει τον θηλασμό με τον ύπνο, κι εμένα αν δεν έβρισκε στήθος ήταν ανήσυχος πολύ... Κι εμείς συγκοιμηση κάνουμε ακόμα και τώρα, μέχρι να νιώσω ξεκούραστη για να τον πάω σιγά σιγά στην κούνια του που τον περιμένει 😆. Τέλος πάντων, γενικά αυτό που έκανα από την περίοδο των Χριστουγέννων είναι να τον κοιμιζω με θηλασμό, τον θήλαζα και στην πρώτη αφύπνιση, και μετά στις επόμενες τον νανουριζα και τον κουνούσα για να τον πάρει ο ύπνος. Μπορεί να έπαιρνε και 45 λεπτά μέχρι να ηρεμήσει και να μπορέσω να τον αφήσω χωρίς να ξυπνήσει. Σιγά σιγά το έμαθε και μου ήταν πιο εύκολο να τον κοιμιζω στην αγκαλιά μου. Άρχισε να μην ψάχνει και τόσο έντονα το στήθος το βράδυ και κατάφερα και μείωσα τον θηλασμό σε έναν. Πριν καμιά βδομάδα που αρρώστησα κι έπρεπε να πάρω αντιβίωση, είπα να το σταματήσουμε. Δεν το πήρε και τόσο καλά τις πρώτες δύο μέρες. Τον κοιμιζε ο μπαμπάς του, έμαθε και σε αυτόν και τώρα πλέον 2-3 μέρες κοιμάται σερί. Άντε να ξυπνήσει μια φορά, να με ψάξει, αλλά ευτυχώς καταφέρνει να κοιμάται στην αγκαλιά μου χωρίς να σηκώνομαι...  Δεν θεωρώ ότι κοιμήθηκε σερί επειδή έκοψα τον θηλασμό. Θεωρώ ότι του είναι πιο εύκολο επειδή έμαθε στην αγκαλιά. Όπως επίσης είναι πλέον και 14 μηνών και ίσως ωρίμασε στο θέμα του ύπνου. Έχει κάνει πολλές κατακτήσεις σε ορόσημα το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω ότι όλα θα έρθουν με τον καιρό... Κάνε ότι πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει εσένα στο να είσαι ξεκούραστη. Κάθε παιδί είναι και διαφορετικό. Εγώ ταλαιπωρήθηκα αρκετά, αλλά ήρθε επιτέλους η στιγμή που κοιμάμαι καλύτερα.
    • Καλημερα κοριτσια μου. Τι κανετε; Εκανα την τριτη το doppler η μικρη μας ειναι 1,353, ο πλακουντας ειναι σε σταδιο γηρανσης grade I, η ροες στις αρτηριες ειναι φυσιολογικες απλα απο οτι δειχνει θα ειναι ενα μικρο μωρακι. Θα με παρακολουθει πιο στενα ωστε να βλεπουμε πως αναπτύσσεται η μπεμπα και πιστευω ολα θα πανε καλα.
    • @ZaxaroulamakΗδη κάποια κορίτσια μου έστειλαν μήνυμα με πληροφορίες για Θεσσαλονίκη και τις ευχαριστώ πολύ! Μακάρι το εύχομαι σε ολες οσες περιμένουμε!
    • Δυστυχως ειμαι Αθηνα και δεν μπορω να σε βοηθησω. Ευχομαι ομως οποιον δρομο και να επιλεξετε να τα καταφερετε συντομα και να αποκτησετε ενα υγιες μωρακι 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...