Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΒΟΥΛΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΕΔΩ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

VOULA MOY ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 9 ΜΗΝΩΝ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!:kiss:

Δημοσίευση

VOYLA καλως ηρθες στην παρεα μας κ να χαιρεσαι την κορουλα σου,η αληθεια ειναι πως το mammyland εχει βοηθησει πολλες κοπελες στο να μαθουν πολλα πραγματα,εγκυμονοσες κ μη κ μια απο αυτες κ εγω που περιμενω τον μπεμπακο μου περιπου σε 2 μηνες;) θα χαρω πολυ να τα λεμε:)

Δημοσίευση

Γεια σου Βουλιτσα! :) :)

Να σας ζησει το μωρακι σας.Να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο! :)

Καλως μας ηρθες στο mammy! Φυσικα και σε θελουμε στην παρεα μας!!

Εγω ειμαι η Φανη και περιμενω τελη του αλλου μηνα το πρωτο μου παιδακι!

Ελπιζω να να τα λεμε συχνα!

Φιλια!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!ΒΟΥΛΑ.:) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.:dry: ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ?:P ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!:) ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!:P

Δημοσίευση

Γεία σου Βούλα!!!!καλως Όρισες!!να σου ζήσει η κορούλα σου!!!!!!!!!!:laugh:

και εγώ ειμαι νέο μέλος, δεν εχω ακόμα μωρακι, αλλα προσπαθω, που θα μου πάει, πιστεύω κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε και εμεις!!!!:silly:

Δεν απογοητευόμαστε!!!

εχώ μάθει τόσα πολλα απο το mammyland και όλα τα κορίτσια ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!

καλως ήρθες!!

:woohoo:

Δημοσίευση

Γεια σου Βούλα κι από μένα! Καλως ήρθες στην όμορφη παρέα του mammy!! Να σου ζήσει και το κοριτσάκι σου! Εγώ είμαι η dallia( Έλενα ) και είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι! Είναι αγοράκι κι έχω περίπου άλλους τρεις μήνες για να γεννηθεί! Θα χαρώ να τα λέμε!!

Δημοσίευση

DALLIA MOY ME TO KALO NA ERTHI TO AGORAKI SOY!OSO GIA TA KORITSIA POY PROSPATHOYN TO MONO POY MPORO NA PO EINAI OTI XRIAZETE YPOMONI K KATHOLOU AGXOS.AN K DEN KSERO AN GINETE NA MIN AGXONESE.EGO 3 XRONIA PROSPATHOUSA NA KANO MORO K DEN TA KATAFERNA GIATI IMOYN POLLY AGXOMENI.GI'AYTO...HREMIA K OLA THA GINOYN!

Δημοσίευση

βουλα μου καλως ορισες στην παρεα μας φυσικα και σε θελουμε ειμαστε μια παρεα με μια μεγαλη αγκαλια για ολες.να σου ζησει το κοριτσακι σου εγω ειμαι η αναστασια και εχω ενα αγορακι 9 μηνων

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...