Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΒΟΥΛΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΕΔΩ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

VOULA MOY ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 9 ΜΗΝΩΝ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!:kiss:

Δημοσίευση

VOYLA καλως ηρθες στην παρεα μας κ να χαιρεσαι την κορουλα σου,η αληθεια ειναι πως το mammyland εχει βοηθησει πολλες κοπελες στο να μαθουν πολλα πραγματα,εγκυμονοσες κ μη κ μια απο αυτες κ εγω που περιμενω τον μπεμπακο μου περιπου σε 2 μηνες;) θα χαρω πολυ να τα λεμε:)

Δημοσίευση

Γεια σου Βουλιτσα! :) :)

Να σας ζησει το μωρακι σας.Να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο! :)

Καλως μας ηρθες στο mammy! Φυσικα και σε θελουμε στην παρεα μας!!

Εγω ειμαι η Φανη και περιμενω τελη του αλλου μηνα το πρωτο μου παιδακι!

Ελπιζω να να τα λεμε συχνα!

Φιλια!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!ΒΟΥΛΑ.:) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.:dry: ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ?:P ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!:) ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!:P

Δημοσίευση

Γεία σου Βούλα!!!!καλως Όρισες!!να σου ζήσει η κορούλα σου!!!!!!!!!!:laugh:

και εγώ ειμαι νέο μέλος, δεν εχω ακόμα μωρακι, αλλα προσπαθω, που θα μου πάει, πιστεύω κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε και εμεις!!!!:silly:

Δεν απογοητευόμαστε!!!

εχώ μάθει τόσα πολλα απο το mammyland και όλα τα κορίτσια ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!

καλως ήρθες!!

:woohoo:

Δημοσίευση

Γεια σου Βούλα κι από μένα! Καλως ήρθες στην όμορφη παρέα του mammy!! Να σου ζήσει και το κοριτσάκι σου! Εγώ είμαι η dallia( Έλενα ) και είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι! Είναι αγοράκι κι έχω περίπου άλλους τρεις μήνες για να γεννηθεί! Θα χαρώ να τα λέμε!!

Δημοσίευση

DALLIA MOY ME TO KALO NA ERTHI TO AGORAKI SOY!OSO GIA TA KORITSIA POY PROSPATHOYN TO MONO POY MPORO NA PO EINAI OTI XRIAZETE YPOMONI K KATHOLOU AGXOS.AN K DEN KSERO AN GINETE NA MIN AGXONESE.EGO 3 XRONIA PROSPATHOUSA NA KANO MORO K DEN TA KATAFERNA GIATI IMOYN POLLY AGXOMENI.GI'AYTO...HREMIA K OLA THA GINOYN!

Δημοσίευση

βουλα μου καλως ορισες στην παρεα μας φυσικα και σε θελουμε ειμαστε μια παρεα με μια μεγαλη αγκαλια για ολες.να σου ζησει το κοριτσακι σου εγω ειμαι η αναστασια και εχω ενα αγορακι 9 μηνων

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...