Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

o mpempis mas simera egine 7 hmerwn kai auto pou paratirisame apo tin mera pou irthame spiti einai oti exei to sinitheio na lerwnei tin pana tou prin kai meta to fagito

pws mporoume na to rithmisoume wste na apofigoume tin dipli allagi panas pou talaiporei toso to mwro oso kai emas;

episis trwei laimarga to gala tou (distixws perissotero skoni kai elaxisto mitriko) kai den exei sxedon pote statheres posotites

endiktina anaferw oti tin proti mera imastan sta 40-50 ml pigame sta 60,perasame se 1 mera sta 80 kai twra ftasama ta 100

einai kati fisiologiko;

Δημοσίευση

Δεν μπορεις να ρυθμισεις τα κακακια του μωρου!

Θα τα κανει οποτε θελει!

Δε νομιζω να το εχει καταφερει κανεις αυτο!

Οσο για το γαλα που λες οσο δινεις ξενο δε θα καταφερεις ποτε να διατηρησεις το θηλασμο.

Δημοσίευση

Να σου ζησει ο μπεμπης σου!!!!Συμφωνω με τη Lovie!Ολα αυτα ειναι φυσιολογικα,το μωρακι ειναι πολυ μικρο για να εχει προγραμμα τοσο νωρις.....με τον καιρο θα βρει τον ρυθμο του!!!Γιατι δεν θηλαζεις αποκλειστικα ,ειναι επιλογη σου η υπαρχει καποιος λογος,γιατι ειναι πολυ νωρις και αν θελεις μπορεις να θηλασεις αποκλειστικα!

Δημοσίευση

kg27gr,

σου εύχομαι να συνεχίσει έτσι &να μη περάσετε στο άλλο άκρο , το δικό μας που κάνουμε αμάν για λίγα κακά κι αυτό όταν γίνεται είναι μετά από πολύ δάκρυ και μπατονέτα με λαδάκι:(

Είναι πολύ μωρό ακόμα.Ξεπισώνει από την κοιλιά σου.

Στην αρχή έτσι ήταν και ο μπέμπης μας.Δεν τον προλαβαίναμε.Άλλαξε όμως στην βδομάδα και έχουμε τα παραπάνω που σου περιέγραψα.

όσο για το λαίμαργα, όλα έτσι κάνουν.Αν γινόταν να πιούν το γάλα τους στο δευτερόλεπτο.

Γι'αυτο μην αγχώνεσαι.Άλλωστε είναι νωρίς και μπορεί να αλλάξουν οι συνήθιεές του.

Αφού το παιδάκι σου τρώει και ενεργείται κανονικά, μην φοβάσαι.;)

Δημοσίευση

Αχ είναι πολύ μικρούλης ακόμα! Σιγά σιγά θα βρει μόνος του τους ρυθμούς του! Μην ανησυχείς! Τα μωράκια τρώνε όσο θέλουν, δίνε του, μην το φοβάσαι! Επίσης τα κακάκια του δε νομίζω να μπορείς να τα ρυθμίσεις! Απλώς να προσέχεις να μην τον ταρακουνάς πολύ στην αλλαγή μετά το φαγητό να μην σου κάνει εμετούς!

Να σου ζήσει!

Δημοσίευση

αγαπη μου δεν μπορεις να βαλεις προγραμμα σε τοσο μικρουλι μωρουλακι κακακια κανει οποτε θελει και οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια μην φτασεις στο αλλο ακρο που παλευαμε με πολυ πονο και κλαμα να κανει κακακια μακαρι να ηταν και ο δικος μου σαν τον δικο σου

οσον αφορα το γαλα τωρα θα πινει οσο θελει εκεινο εμενα σε προγραμμα γαλακτος επειδη επινε ξενο μπηκε 1 με 11/2 μηνων καθε σταδιακα μου αυξανε την ποσοτητα αλλα μερικες φορες αν τον ποναγε η κοιλιτσα του την μειωνε θα βρει τους δυθμους του οταν θα ειναι η ωρα του ειναι νωρις ακομη

Δημοσίευση

Εδώ δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε τους εαυτούς μας για το πότε θα πάμε τουαλέτα!!! Αν το καταφέρεις αυτό στο μωρο, τότε θα μιλάμε για παγκόσμια πατέντα!!

Τώρα όσον αφορά το γάλα, δεν θα έχει πάντα την ίδια όρεξη το παιδάκι σου. Μπορείς να το παρακολουθείς. αν βρεχει συχνά την πάνα του τότε είναι καλό σημάδι.

Τέλος αν συνεχίσεις να δίνεις συμπληρωμα μαζί με το μητρικό τότε το μητρικό θα σου κοπεί, γιατι υπακούει στο Νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.

Να σου ζήσει!

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Εδώ δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε τους εαυτούς μας για το πότε θα πάμε τουαλέτα!!! Αν το καταφέρεις αυτό στο μωρο, τότε θα μιλάμε για παγκόσμια πατέντα!

Εχω δακρύσει απο τα γελια !!!! :woohoo: :laugh:

Δημοσίευση

kg27gr έγραψε:

o mpempis mas simera egine 7 hmerwn kai auto pou paratirisame apo tin mera pou irthame spiti einai oti exei to sinitheio na lerwnei tin pana tou prin kai meta to fagito

pws mporoume na to rithmisoume ...

θα πας στις ρυθμισεις και θα κανεις κλικ στην καρτελα ''μαμ'',

εκει θα ανοιξει το υπομενου ''τροφοδοσια γαλακτος'' και θα βαλεις την

επιθυμητη τιμη σε ml αλλαζοντας το απο την προεπιλεγμενη ''let baby decide''.Οσον αφορα τα κακακια θα κατεβασεις και θα εγκαταστασεις

το ''Poo Manager 2009'' το οποιο εχει πληθωρα ρυθμισεων για οτι αφορα

τα output (κοινως : κακακια).:woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: αχ με εκανεσ γελασα .

να το χαιρεσεσαι το μωρουλινι σου ,μην σε ανχονουν τετεια θεματα .

Δημοσίευση

χαχαχαχαχχαχαχαχααααααααααα Να 'σαι καλα βρε Αφροδιτη!

kg27gr να σου ζησει το παιδακι σου!Αχ σε λιγους μηνες κ εμεις τετοιο αγχος θα εχουμε να τα ρυθμισουμε ολα!Φανταζομαι θα βρειτε τους ρυθμους σας συντομα!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94 καλα αποτέλεσματα κορίτσι μου! Μεγάλο ταξίδι με το μπεμπακο.  Εμεις καλα είμαστε. Τα πρωινά τα πάμε τέλεια, τα απογεύματα γκρινια. Άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο. Χθες ας πούμε με τεντωσε. Μεχρι τις 11 π κοιμηθηκε πολύ γκρινια κ κλαμα. Τουλ κοιμάται σχετικα καλα τ βραδυ κ εδω κ 2 μερες μεγαλωσε τ 1ο υπνο της. Χθες εκανε ενα ωραίο 6ωρο, τωρα ενα 4ωρο. Συνήθως στο διωρο ξυπνούσε. Ωρες ωρες νομίζω ότι περνανε οι μέρες νερο κ βλέπω κάθε μερα ενα αλλο μωρο, ωρες ωρες μ φαίνεται βουνό τ διαστημα μέχρι να ξεπεταχτει. @ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου π ειναι τ πεθερικα. Μακαρι να τα καταφερετε κ να πατε.
    • Καλησπερα κοριτσι μου! Δεν επηρεζεται η ΑΜΗ απο αυτη τη διαδικασια... σε καθε κυκλο μας υπαρχει το ενα ωαριο που επικρατει κ πολλα αλλα ακομα που απλα δεν αναπτυσσονται αλλα χανονται με την περιοδο μας..με την διεγερση λοιπον και τα φαρμακα που παιρνεις προσπαθεις να εκμεταλλευτεις και τα αλλα ωαρια αυτου του κυκλου που υπο αλλες συνθηκες πανε χαμενα..ειναι οι καταβολες αν εχεις ακουσει...στην αρχη του κυκλου υπερηχογραφικα ο γιατρος μπορει να εχει μια εκτίμηση των ωαρίων που μπορεις να μαζέψεις..μπορεις να πας σε 2-3 κυκλους να κανεις παρακολουθηση να δεις αν εχεις διακυμανσεις κ περιπου ποσες καταβολες βλεπει ο γιατρος.. Για το κομματι της διέγερσης δεν σου καλυπτει κατι το κρατος αρα πρεπει να πληρωσεις μονη σου τα φαρμακα..αρα υπολογισε το κεντρο, ο γιατρος, τα φαρμακα και η καταψυξη πως θα σου κοστισουν τουλαχιστον 3.000 Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε ο,τι αποφαση και να παρεις! Κοιτα μπροστα και συνέχισε την ζωη σου
    • Μπράβο σου! Εσύ δε κάνεις βήματα απλά... κάνεις άλματα!! Πολύ ωραία ξεκινάς τη μερα σου περιποιησε το εαυτό σου κ κάνεις τη βόλτα σου. Είναι λογικό να πέφτεις αλλά κάθε μέρα λίγο λίγο θα γίνεται πιο υποφερτό.  Κατάψυξη ωαρίων είναι μια πολύ καλή σκέψη.  Εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε αν θες γιατρό μπορώ να σου προτείνω όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά κ εσύ αποφασίζεις.  Αλήθεια είσαι σε πολύ καλό δρόμο..μόνο στο τσιγάρο μου τα χάλασες..βρε αντε πέταξε δεν το έχεις ανάγκη .  🩷🩷🩷
    • Εμενα εκανε μια φιλη μου ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις εξωσωματικη αλλα μονο το πρωτο κομματι της διεγερσης και της ωοληψιας. Πηρε καποια φαρμακα εκανε καποιες ενεσεις δηλαδη και μετα εκανε ωοληψια. Αν αποφασισει καποια στιγμη να κανει παιδακι θα τα αποψυξει και γινεται η γονιμοποιηση με το σπερμα του αντρα. Εννοειται πως και γυναικες μεγαλυτερες ανω των 40 ετων μπορουν να εχουν φυσικη συλληψη. 
    • Το αίμα κ ο πόνος είναι φυσιολογικά. Εγώ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη βιοχημική ήμουν χάλια, τελείως εξαντλημένη. Καταλαβαίνω ότι είχες επενδύσει κ είχες κάνει όνειρα αλλά όπως σου είπαν κ τα κορίτσια άντε κ γύρισε κ μετά τι;; Τον εμπιστεύεσαι;;; Θεωρείς ότι αξίζει;;; Ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η έκτρωση;;; Μετά από τόσα χρόνια μαζί;; Φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Η πληγή θα κλείσει σιγά σιγά κ θα βρεις μελλοντικά έναν άνθρωπο που αξίζει!! Θα βρεις τον εαυτό σου ξανά γιατί είμαι σίγουρη πως το έχεις χάσει. Δε σε πήραν τα χρόνια!! 32 χρόνων είσαι!! Κ πλέον πιο έμπειρη ξέρεις τι σου γίνεται κ όταν έρθει ένας άλλος άνθρωπος θα είσαι έτοιμη κ θα μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Είχα 6 χρόνια σχέση όταν χωρίσαμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θεωρούσα πως ήταν όλος μου ο κόσμος κ δε θα βρω ποτέ κάτι άλλο. Παρότι ήξερα ότι δεν άξιζε, έβλεπα τι άνθρωπος ήταν. Σε πληροφορώ ότι όταν γνώρισα τον άντρα μου κ ενώ δεν ήμουν σε καμμία περίπτωση σε φάση σχέσης ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο ίδιος σε 2 μήνες καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον, στο 8μηνο αρραβωνιαστήκαμε κ στον 1.5 χρόνο παντρευτήκαμε.. Ξέραμε όμως πλέον τι ψάχναμε κ τι όχι από τον σύντροφο μας. Θα τα σκέφτεσαι σε λίγα χρόνια όταν θα είσαι με τον σωστό άνθρωπο κ θες λες Θεέ μου ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...