Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας ξανά! Δεν πιστεύω να σας έχω κουράσει ε????

Πήγα και έκανα εχθές υπέρηχο ωοθηκών και μήτρας και μου έγραψε αυτή πόρισμα τα παρακάτω:

Στον υπέρηχο ωοθηκών έγραψε οτι το πάχος του ενδομητρίου ειναι 0,63 εκ. να συμπληρώσω οτι βρίσκομαι στην 4η μερα του κύκλου μου, λίγο δεν είναι ή κάνω λάθος.

Στην δεξια ωοθήκη βρήκε οτι έχω ολιγαριθμα λεπτοτοιχωματικα κυστικά ευρήματα με άνηχο περιεχόμενο και μέγιστη διάμετρο εως 0,32 εκ.

Επίσης μου έγραψε οτι η μήτρα μου έχει πρόσθια κλίση.

Αυτο σημαίνει οτι μάλλον θα αργήσω να πιάσω παιδάκι ε? :dry:

Συγνωμη αν σας κούρασα αλλα μέχρι να παω στον γιατρό μου θα με φαει η ανησυχία. :silly:

Δημοσίευση

Γεια σου Λίνα!

Για το μόνο που ξέρω να σου πω είναι το τελευταίο: μήτρα με προσθία κλίση.

Οι περισσότερες γυναικες έχουν προσθία κλίση και κάποιες έχουν μήτρα με οπισθία κλίση (εγώ τέτοια έχω). Ουσιαστικά έχει να κάνει με το προς τα που κοιτάει η μήτρα και δεν παίζει κανένα ρόλο στη σύλληψη.

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σου πω.. Ελπίζω να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Φιλάκια! :)

Δημοσίευση

Γεια σου Linaki_1980,

γιατι τόση απαισιοδοξία καλή μου? Κάτσε να πας στο γιατρό πρώτα και βλέπουμε :) Προσπαθείς καιρό για παιδάκι?

Για την ωοθήκη και τις κυστούλες δεν ξέρω....αλλά αφού είναι ολιγάριθμα μάλλον δε θα είναι τίποτα. Οι κοπέλες που έχουν πολυκυστικες νομίζω πως οι ωοηθήκες τους έχουν πολλές πολλές κυστούλες...

Το ενδομήτριο (το εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας) αρχίζει να παχαίνει μετά την ωορρηξία, οπότε μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό να είναι λεπτό τώρα... Μην ανυσηχείς τόσο - να δεις που όλα καλά θα είναι. Υπομονή μέχρι να δεις το γιατρο!

Δημοσίευση

Καλα κι αυτή η μήτρα όπου θέλει κοιτάει? Ε........ τι να πω!!!

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα για παιδάκι απο την άλλη εβδομάδα λέμε να ξεκινήσουμε απλά λιγο ανησύχησα με αυτά που μου έγραψε η ακτινολόγος.

Η μικροπολυκυστική εμφάνιση δηλ. που έχω στην μια ωοθήκη δεν είναι τιποτα που να με κάνει να ανησυχήσω ε?

Καλέ πείτε μου εγώ που έχω πρόσθια μήτρα ποια είναι η καλύτερη στάση για σύλληψη? Μην μου πείτε να κρεμαστώ στον πολύελαιο γιατι βάζω στοιχημα οτι δεν ύπαρχει περίπτωση να με κράτησει ;)

Φιλιαααααααααααααααα :kiss:

Δημοσίευση

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το πάχος του ενδομητρίου! Θα σου πω όμως ότι εμένα η μήτρα μου έχει οπίσθια κλίση κι επίσης εχω πολυκυστικές ωοθήκες! Αυτό δεν με εμπόδισε στο να πιάσω παιδάκι κι εύκολα και γρήγορα σχετικά! Στους 3 μήνες ήμουν ήδη έγκυος! Απλά δεν είχα άγχος! Καθόλου όμως! Σκέφτηκα ότι επειδή είχα πολυκυστικές κι είχα ακούσει πολλά ότι θα παιδευόμουν να πιάσω! Αλλά τελικά δεν ήταν έτσι! Για την σύλληψη δεν χρειάζονται ακροβατικά! Για μένα, απλά μείνε περισσότερο ξαπλωμένη μετά την εκσπερμάτιση κι αν μπορείς κάνε ντουζάκι το επόμενο πρώι! Μην πλυθείς αμέσως! Αν δεν μπορείς, απλά μην βάλεις το ντουζ από κάτω! Όχι ότι αν είναι να πιαστεί δεν θα πιαστεί πάντως! Απλά μην αγχώνεσαι!! Εύχομαι τα καλύτερα!! Και σύντομα εγκυούλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...