Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου γλυκο!Λυπαμαι παρα πολυ!:( Οτι και να σου πω ειναι λιγο!Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!Μην χασεις την πιστη σου!Μια τεράστια αγκαλια απ ολες μας!

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ...

ΓΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση

Κοπελα μου λυπαμαι πολυ...Ευχομαι ολοψυχα ο θεος να σας δωσει δυναμη να το ξεπερασετε γρηγορα....Δεν ξερω τι αλλο να πω... Τα λογια βγαινουν δυσκολα σ'αυτες τις στιγμες..Υπομονη και δυναμη ευχομαι...Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.

Δημοσίευση

Λινα μου...δεν καταλαβαινω....ηταν ολα καλα,η χοριακη σου ειχε αυξηθει,ειναι σιγουρο κουκλα μου?δεν θελω να το πιστεψω:( κοιταξε το και αλλου,τοσα γινονται..,αν ομως ειναι ετσι.., προσπαθηστε με τον αντρα σου να ειστε ψυχραιμοι αγαπη μου!Να ειστε εσεις οι δυο γεροι και τα αλλα θα γινουν,θα κανετε μωρακι,μην σας παρει απο κατω κοριτσι μου!Οτι θελησεις,ειμαι εδω,διπλα σου,ολα τα κοριτσια ειμαστε κοντα σου,μην το ξεχνας:kiss:

Δημοσίευση

Θα σκάσω σήμερα... Το ένα μετά το άλλο... τι μέρα κι αυτή...

Λαμπρινούλα μου, ότι και να σου πω.. τι να σου πω... τα'χω περάσει κι εγώ, ξέρω πως είσαι τώρα..

Θα περάσει κι αυτό... θα περάσει και θα'ρθει το μωρό και θα τα ξεχάσουμε όλα! Μ'ακούς;; Όλα!

Δημοσίευση

Αστερίας μου πες μου ότι δεν ειναι αλήθεια...μαζί προχωρούσαμε..μαζι μας έτυχε η γκαντεμιά;;; Ε όχι..ε όχι ρε παιδια..ποιος μας φτύνει από ψηλά;;; Όταν οι άνθρωποι κάνουν όνειρα ο Θεος τους βλέπει και γελά...έτσι...ουτε να χαρουμε...ευχομαι να μην ακουσω για άλλη κοπελα..και να φυγει η γκίνια απο πάνω μας!!!Την επόμενη φορά να έρθουν τα μωράκια μας για να ΄μείνουν! ΄Φιλιά από μένα και κουράγιο...θα χαρούμε κ εμείς!!!

Δημοσίευση

τι να πω και εγω...

ενα ξερω οτι τριτοσε το κακο... :angry:

μακαρι να ειναι το τελευταιο που ακουω...

Κοπελα μου λυπαμαι πολυ σου ευχομαι ο Θεουλης να σου χαρησει συντομα αλλο ενα μωρακι γεματο ΥΓΕΙΑ! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...